Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cildiyeye gittim doktor bioderma sebium global al yaninda jel hediye su an onunla temizledikten sonra her sabah kullan dedi. Cildim karma cenemdeki kucuk sivilceler ve eskiden kalma kirmiziliklar var. Kremi on gundur kullaniyorum. İlk gunlerde yuzumde hafif kizarikliklar ve biraz yanma oldu. Ama bu gun gectikce artti kremi surdukten sonra disari cikamiyorum yuzum pul pul dokuluyor az sursem de cok sursem de gecmiyor. Disaridayken yuzum kuruyup pul pul oldugunda hafif islatiyorum yuzumu ama gecmiyor. Cildim yagli oldugu icin ve doktor onermedigi icin uzerine nemlendirici surmeye korkuyorum. Yardimi olabilicek bir sey onerebilecek olan var mi? Kullanmayi birakmali miyim? Bi yarari olsa dokulmelere yanmalara raziyim yuzumun bi kismi kipkirmizi oluyor parama aciyorum su an 😿
merhaba, benim cildim de karma.yanaklarım çok kuru ama burun ,alın ve çene bölgem yağlı.
ben de sebium global temizleme jeli ve nemlendiricisini aldım.yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.
yanaklarım kuru olduğu için iyice kuruttu, dediğiniz gibi pul pul bir görünüm oluşuyor.
ben de yanaklarıma çok az krem sürüp üzerine biraz bepanten krem sürüyorum.
alışana kadar bu şekjilde kullanacağım , bir süre sonra düzelir diye umuyorum.
Ben sadece temizleme jeliyle devam ediyorum kreminin faydadan cok zararini gordum sikayetimi biodermaya mail attim adresime yeni bebek urunlerinin testerlarini yollamislar ve hicbir cevap yok rezalet ya cok sinirliyim bu konuda