Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende kullanıyorum tabi ama farklı markalar.sen bir temizleyici kullanmıyomusun

evet tabiki kullanmalısın cildim hassas yazmışsın ona göre çok güzel ürünler bulursun eczanelerde.önce bir temizleyiciyle temizleyip sonra kremlerini sürersin.
bide güneş kremi zararlımı yazmışsın kesinlikle çok faydalı cilt kanserini önlüyo vede yaşlanma karşıtı en iyi ürün yaşlandığında pahalı kremler almak zorunda kalmazsın

18 yaşındayım ya daa ondan kullanmak istemyrm . o temzleme toniklerinin zararı olur mu? bi de ne önerrsiniz cildim pembemsi çokkkk hassas çok çbk kızarıyr güneş kremi srmeden cıkmyrm zaten kesnlkle ama pek bi faydası olmuyo gibi gene kızarıyrm:26:

la loche posayın çok çok hassas ciltler için temizleme köpüğü var sanırım.eczaneye gider sorarsan yardımcı olurlar.ama tonik kullanma bilip bilmeden kullanacaksan özellikle alkolsüz olanı vede eczacının tavsiyesine göre kullan

la loche posayın çok çok hassas ciltler için temizleme köpüğü var sanırım.eczaneye gider sorarsan yardımcı olurlar.ama tonik kullanma bilip bilmeden kullanacaksan özellikle alkolsüz olanı vede eczacının tavsiyesine göre kullan

temizleme köpüğü alıym yani o daa mı az zararlı . peki gneş kremni srdkten sonra suyla yuzumu yıkıyrm ya temizlenmiyo mu yani?

ya benimle dalga geçiyosun yada gerçekten hiç bişey bilmiyomusun:KK9::KK9::KK9:anlayamadım.sen o güneş kremini aldığın eczaneye git sor istersen sana bilgi verirler benden bu kadarrrrrr:KK74::KK74:

aaaamaaaaaa blmyrm evet ne var soruyrm öğrenmek için:KK43: nese teşekkür ederm gene de verdiiniz cvplar için :KK52:

selam..ben araştırdım bayya biodermanın güneş kremlerini en son Bioderma Photoderm Mineral SPF50 bunda karar kıldım şipariş ettim bi sitede 100 ml indimdeydi her yerde 75-80 tl olan bu ürün orda 35 tl ye düşmüştü..diğer ürünleride uygun..kargoda şimdi gelir bugün büyük bi ihtimalle ..kullandıktan sonrada yorumlarımı yazarım zaten benim cildim ilk başta tepki veriyo iyi gelmezse...geçen arkadaşta daylong vardı sürdüm yüzümde anında bi sivilce belirdi gittim yıkadım hemen biodermanın kremini sürdüm yatıştırsın diye düzel di valla bi mucize bu krem arkadaş bile şaşırdı nasıl olur diyee...:KK53::53:

yalnız canım dikkat et bu tarz indrimlerde son kullanım tarihleri genelede yakın oluyor,
ben aynı ürünü eczaneden aldım son kullanım tarihi 2013 ve yani yeni üretim o yüzden dikkat edin arkadaşlar malum sonuçta güneş kremi bu sivilce, kızarıklık oluşmaması lazım kullandıktan sonra

selam..ben araştırdım bayya biodermanın güneş kremlerini en son Bioderma Photoderm Mineral SPF50 bunda karar kıldım şipariş ettim bi sitede 100 ml indimdeydi her yerde 75-80 tl olan bu ürün orda 35 tl ye düşmüştü..diğer ürünleride uygun..kargoda şimdi gelir bugün büyük bi ihtimalle ..kullandıktan sonrada yorumlarımı yazarım zaten benim cildim ilk başta tepki veriyo iyi gelmezse...geçen arkadaşta daylong vardı sürdüm yüzümde anında bi sivilce belirdi gittim yıkadım hemen biodermanın kremini sürdüm yatıştırsın diye düzel di valla bi mucize bu krem arkadaş bile şaşırdı nasıl olur diyee...:KK53::53:

yalnız canım dikkat et bu tarz indrimlerde son kullanım tarihleri genelede yakın oluyor,
ben aynı ürünü eczaneden aldım son kullanım tarihi 2013 ve yani yeni üretim o yüzden dikkat edin arkadaşlar malum sonuçta güneş kremi bu sivilce, kızarıklık oluşmaması lazım kullandıktan sonra

evet canım ..aklımada geldi ama bi bakayım gelincee dedim.eğer çok yakın ise geri yollarım zaten...

dün kremim geldii...
03.2012 son kul.tar. krem güzel yumuşak ama biraz ton farkı gösteriyo ama oda güzel beyaz tenliler daha rahat kullanabilir.ama tolere oluyo çok hafif..kullandıkça anlaşılır artık...
:KK12:

dün kremim geldii...
03.2012 son kul.tar. krem güzel yumuşak ama biraz ton farkı gösteriyo ama oda güzel beyaz tenliler daha rahat kullanabilir.ama tolere oluyo çok hafif..kullandıkça anlaşılır artık...
:KK12:

ben de kullanıyorum beyaz pembemsi tenim. ama fondotenli sanki daa koyu gösteriyo tenimi . kızarıklıklar için olanıydı bu aldıım. ayrıca kızarıklık yatıştırıcısı da var ben de . kullanıyrm ama anlamadım daa etkisinii

yaklaşık 4 aydır sensibio h2o temizleyici ve sensibio light kremini kullanıyorum ki çok cins bi cildim var hem kuru hem karma hassas atopik :) cidden vadettiğini yaptı diyim artık ben, bide fiyatları birazdaha uygun olsa. çok fahiş fiyatları var:KK50:

Son düzenleme:
Kızlar cildim hassas kızarıklık,gözenek genişliği,siyah nokta var.. :KK43: fondöten ve pudrayla cildimi mahvetmek istemiyorum yazın.."Bioderma Photoderm Max SPF50+ Renkli Güneş Koruyucu" önerildi yaz için kullanan var mı içinizde okudum ama pek bilgi alamadım..

Kızlar cildim hassas kızarıklık,gözenek genişliği,siyah nokta var.. :KK43: fondöten ve pudrayla cildimi mahvetmek istemiyorum yazın.."Bioderma Photoderm Max SPF50+ Renkli Güneş Koruyucu" önerildi yaz için kullanan var mı içinizde okudum ama pek bilgi alamadım..

Ben kullanıyorum. Cildim hassas ve problemli bir cilttir. Doktorumun önerisiyle kullanmaya başladım. Memnunum. Ancak, siyah noktalar ve gözenek genişliği için güneş kreminin bir faydası olmaz.

Ben kullanıyorum. Cildim hassas ve problemli bir cilttir. Doktorumun önerisiyle kullanmaya başladım. Memnunum. Ancak, siyah noktalar ve gözenek genişliği için güneş kreminin bir faydası olmaz.

ya azdırmasında lekeleri :KK60: bana bi güzellik uzmanı önerdi..kapatıcılığı var dediler doğru mu renk seçeneği göremedim çünkü?

ben 'BIODERMA SEBIUM FOAMING GEL' i yaklşık 7 aydır kullanıyorum. çok memnunum. tamamen arındırıyor cildi kirlerden. herekese tavsiye ederim. bazı yüz yıkama jelleri gibi ağız çevresinde aşırı kuruluğa sebep olmuyor.

Ben Bioderma 50 li kahverengi lekeler icin 3 ay kadar kullandım, gozle gorunuz bir fark yok malesef. La roche mela d ye basladım, bakalım..

merhaba kızlar, ben cildiye uzmanı teyzemin tavsiyesiyle bioderma ürünlerini kullanmaya başladım. Yaz için photoderm bronz 40 faktörlü kremini kullanıyorum, hiç kızarmadan çok güzel bronzlaştırıyor. Makyajı temizlemek için Sebium H2O, yüz yıkama için de onun jelini kullanıyorum. Nemlendirici olarak Sebium Al'ı kullandım ve şimdi de Hydrabio light cream'i kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim bioderma ürünlerini.

X