Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullanıyorum tabi ama farklı markalar.sen bir temizleyici kullanmıyomusun
la loche posayın çok çok hassas ciltler için temizleme köpüğü var sanırım.eczaneye gider sorarsan yardımcı olurlar.ama tonik kullanma bilip bilmeden kullanacaksan özellikle alkolsüz olanı vede eczacının tavsiyesine göre kullan
selam..ben araştırdım bayya biodermanın güneş kremlerini en son Bioderma Photoderm Mineral SPF50 bunda karar kıldım şipariş ettim bi sitede 100 ml indimdeydi her yerde 75-80 tl olan bu ürün orda 35 tl ye düşmüştü..diğer ürünleride uygun..kargoda şimdi gelir bugün büyük bi ihtimalle ..kullandıktan sonrada yorumlarımı yazarım zaten benim cildim ilk başta tepki veriyo iyi gelmezse...geçen arkadaşta daylong vardı sürdüm yüzümde anında bi sivilce belirdi gittim yıkadım hemen biodermanın kremini sürdüm yatıştırsın diye düzel di valla bi mucize bu krem arkadaş bile şaşırdı nasıl olur diyee...:53:
yalnız canım dikkat et bu tarz indrimlerde son kullanım tarihleri genelede yakın oluyor,
ben aynı ürünü eczaneden aldım son kullanım tarihi 2013 ve yani yeni üretim o yüzden dikkat edin arkadaşlar malum sonuçta güneş kremi bu sivilce, kızarıklık oluşmaması lazım kullandıktan sonra
dün kremim geldii...
03.2012 son kul.tar. krem güzel yumuşak ama biraz ton farkı gösteriyo ama oda güzel beyaz tenliler daha rahat kullanabilir.ama tolere oluyo çok hafif..kullandıkça anlaşılır artık...
Kızlar cildim hassas kızarıklık,gözenek genişliği,siyah nokta var.. fondöten ve pudrayla cildimi mahvetmek istemiyorum yazın.."Bioderma Photoderm Max SPF50+ Renkli Güneş Koruyucu" önerildi yaz için kullanan var mı içinizde okudum ama pek bilgi alamadım..
Ben kullanıyorum. Cildim hassas ve problemli bir cilttir. Doktorumun önerisiyle kullanmaya başladım. Memnunum. Ancak, siyah noktalar ve gözenek genişliği için güneş kreminin bir faydası olmaz.