- 25 Mart 2010
- 107
- 3
-
- Konu Sahibi EU1
Ben biodermanın nerdeyse her ürünün kullanıyorum cokta memnunum sebum serisinde aknyi de pore refiner ide kullandım ikisinden de gayet memnunum gözeneklerim sıkılaştı. ama göz kremi için aynı seyi söylemicem henüz anlamadım sanki göz altlarımı morartıyor gibi geliyor kullanan varsa onda nasıl bir etkisi olduğunu söyleyebilir mi?
1 aydır kullandığım bir diğer ürün bioderma sensibio h2o makyaj temizleyicisini de tavsiye ederim. önce onunla yüzümü siliyorum sonra suyla yıkıyorum. bayağı rahatlatıyor :)
amma övmüşüm biodermayı yalnız :) normalde son 5 yıldır falan yüzüne la-roche'dan başka şey sürmeyen ben 1 ay önce keşfettiğim bioderma'nın fanı oldum 1 ayda :)
Ben bugün aldım biodera sensibio h2o yu başka faydaları da varmı makyaj temizlemekten başka sivilcelere falan mesela?1 aydır kullandığım bir diğer ürün bioderma sensibio h2o makyaj temizleyicisini de tavsiye ederim. önce onunla yüzümü siliyorum sonra suyla yıkıyorum. bayağı rahatlatıyor :)
amma övmüşüm biodermayı yalnız :) normalde son 5 yıldır falan yüzüne la-roche'dan başka şey sürmeyen ben 1 ay önce keşfettiğim bioderma'nın fanı oldum 1 ayda :)
bioderma ürünleri hakkında bilgi istiyorum jel aldım sebium serisi bu sivilce yaparmı ?
Kızlar bende bioderma kullananlardanım temzlyci güneş kremi nemlendirici peeling . . .sivilce için olana bugün başladım ara ara çıkıyor sınav stresi felan hem izleri de yok ettiğini söyledilerBioderma Sensibio Light Cream bu kremi kullanan varmı kızlar kuru cilde iyi geliyormu yoksa rich olan dahamı iyidir