Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bende pembe seriyi kullanıyorum. cok memnunum yalnız göz kremi konusunda haklısın galiba.. nemlendirmesi iyi yalnız bir gün kullanmayayım hemen etkisi geçiyor. morarmalar başlıyor.. sen ne süredir kullanıyorsun?

kronik sivilce problemim yoktu yalnız son 3 aydır azmış durumdaydı sivilcelerim. yüzüm çok kötü durumdaydı. Roaccutane bile kullansam mı diye düşünmüştüm. tavsiye üzerine ilk kez gideceğim cilt doktorumdan marta randevu almıştım (doğum iznindeymiş) ama cildim şubat ayının başında felaket durumdaydı şu 1 ayda napsam diye düşündüm ve bir eczanedeki bayanın tavsiyesi üzerine biodermanın akneli ciltler için olan sebium globalini sabah akşam sürdüm yanında sebium foaming jel hediyesi de vardı jeliyle sabah akşam yüzümü yıkadım.. 1 aydır kullanıyorum. çok memnun kaldım. 1 ay öncesine göre sivilcelerim bayağı düzeldi. şimdi ufak tefek izler kaldı. pazartesi cilt doktoruma gidicem. o uygun görürse devam ederim yoksa artık cilt doktorum ne önerirse onun sözünden çıkmam.

1 aydır kullandığım bir diğer ürün bioderma sensibio h2o makyaj temizleyicisini de tavsiye ederim. önce onunla yüzümü siliyorum sonra suyla yıkıyorum. bayağı rahatlatıyor :)

amma övmüşüm biodermayı yalnız :) normalde son 5 yıldır falan yüzüne la-roche'dan başka şey sürmeyen ben 1 ay önce keşfettiğim bioderma'nın fanı oldum 1 ayda :)

Son düzenleme:
Doktor tavsiyesi ile uzun zamandır Avene kullanıyordum. geçen gün Bioderma nın tester ürünlerini deneme fırsatı buldum. Çok hoşuma gitti. Hassas ve karma bir cildim var, tester birkaç gün kullanmama yetti, cildim çok farketti. Avene ürünüm bitince Bioderma ya geçiş yapacağım

türlü kozmetiği denemiş biri olarak biodermaya geçiş yaptım ben de. bir haftadır kullanıyorum öyle bariz bi değişiklik yok. ama temizlediğini hissediyorum. lütfen iyi gelsin deneme tahtasına döndü yüzüm

Bioderma'nın sensibio h2o makyaj temizleme suyunu birçok blogger methediyor . Ama makyaj temizliği için yeterli değilmiş .Mutlaka üzerinden makyaj temzleme jeliyle de yüzün yıkanması gerektiğini belirtiyorlar .Ben de almayı düşünüyorum ,merak ettiğim bir ürün .Birçok kişi tonik niyetine de kullanıyor .

bende acaba la-roshe kullansam mı diye düşünüyorum.. bioderma aşığıyım, ama onuda merak ediyorum.. onunda hakkında cok iyi şeyler duyuyorum... karı milleti işte elindekinin kıymetini bilmezkiiiiii

bu arada bende bioderma kullanıyorum ama babe yi merak ediyorum..kremlerim bitsin denicem

işte anlatmaya çalışıtığım da tam olarak bu aslında.. iyi geliyor işte, neden değiştirmeye çalısıyoruz ki değil mi ???

Ben bugün aldım biodera sensibio h2o yu başka faydaları da varmı makyaj temizlemekten başka sivilcelere falan mesela?

bioderma ürünleri hakkında bilgi istiyorum jel aldım sebium serisi bu sivilce yaparmı ?

bioderma ürünleri hakkında bilgi istiyorum jel aldım sebium serisi bu sivilce yaparmı ?

Sebium serisi yağlı ciltlere özel olarak hazırlanmış ürün grubudur bu yüzden sivilce yapma ihtimali çok düşük güvenle kullanabilirsin.. banada doktorum tavsiye etmişti orada biliyorum ve hala kullanıyorum bir aralar Reklam amaçlı üyelik... diye bir siteden sebium jelin 500 ml + 500 ml hediyeli ürününden almıştım hala onları kullanıyorum çok yararı var cildime bitsin yine alacağım.. umarım sana faydası olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa kızlar bende de garipten sivilcenmeler başladı yüzümde
24 yaşındayım ergenliğe de yeni girmiyorumm
faydası olur mu bunlarınn :44::44:

bende aynen öyle aldım ama baska siteden .. biraz sivilceli cildim var bazen gecio bazen çok çıkıo valla aldım sabun kurutuyırdu çok bunu kullanıyırum.. bakalım inşallah iyi gelecek sağol tatlim

Bioderma Sensibio Light Cream bu kremi kullanan varmı kızlar kuru cilde iyi geliyormu yoksa rich olan dahamı iyidir

Bioderma Sensibio Light Cream bu kremi kullanan varmı kızlar kuru cilde iyi geliyormu yoksa rich olan dahamı iyidir
Kızlar bende bioderma kullananlardanım temzlyci güneş kremi nemlendirici peeling . . .sivilce için olana bugün başladım ara ara çıkıyor sınav stresi felan hem izleri de yok ettiğini söylediler

güzellik uzmanlığı yapıyorum evet etkili yaklaşık 3 ay kullandıkdan sonra etkisini gösteriyor..fakat bıraktıkdan sonra tekrarlıyor çogu müşteride bu şikayeti alıyoruz..

Merhaba bugün eczanede cilt tipi analizi yaptırdım. Kızarıklıklarn var ve gozeneklerin cok genis dedi. Yanımda nakit olmadigi için temizleme jelini aldım. Sensibo ds+ verdi. Bi de gozenek sikilastirici ve nemlendirici de alicam gidip onlar da bioderma. Ama almadan önce de baska yerdeki fiyatlarini da arastiraym diyorum. Ama o diger ikisinin ismini unuttum sizce ne vermis olabilir?

Cildiyeye gittim doktor bioderma sebium global al yaninda jel hediye su an onunla temizledikten sonra her sabah kullan dedi. Cildim karma cenemdeki kucuk sivilceler ve eskiden kalma kirmiziliklar var. Kremi on gundur kullaniyorum. İlk gunlerde yuzumde hafif kizarikliklar ve biraz yanma oldu. Ama bu gun gectikce artti kremi surdukten sonra disari cikamiyorum yuzum pul pul dokuluyor az sursem de cok sursem de gecmiyor. Disaridayken yuzum kuruyup pul pul oldugunda hafif islatiyorum yuzumu ama gecmiyor. Cildim yagli oldugu icin ve doktor onermedigi icin uzerine nemlendirici surmeye korkuyorum. Yardimi olabilicek bir sey onerebilecek olan var mi? Kullanmayi birakmali miyim? Bi yarari olsa dokulmelere yanmalara raziyim yuzumun bi kismi kipkirmizi oluyor parama aciyorum su an 😿

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…