photoderm ar 50+ renklisinin testerini aldım eczaneden beyz tenliyim ama buaralar öğle saatlerinde çıkıyom yandım heralde koruyucu bile koruyamadı sanırım bunu sürdüm o kadar tekrarladım havuzdan çıkınca fark etmedim mi anlamadım ya akşam evde cildimden h2o yla çıkardım suratım kızarmıştı koruyucu ii koruyamadı mı acaba kızlar çokta beğenmiştim cildim yağlı olmasına rağmen hafif parlaklık verdi bilmiyorum photoderm ar için ne diyorsunuz
alerjik ciltler icn bi serisi var mı biodermann?
bende biodermanın sensiobo serisinin her ürünü var. cildim çok hassas ve ben çok memnunum.yaz kış güneş kremini kullanırım. yazın almıştım ve hala bitmedi. belki her cilde göre değişiyodur ama benim cildim herşeye tepki verir ki buna vermedi.bide yanak bölgemdeki ufak güneş lekeleri için kalem şeklindeki ürününü kullandım. biraz çabuk bitiyo ama gerçekten işe yaradı.
benim cildim de cok allerjik herşeye tepki verir. bende sensibio serisini kullanıyorum iyi gidiyor şimdilik. yalnız güneş kreminde kararsız kaldım mineral filtreli mi alsam yoksa max fluide mi?? sen hangisini kullanıyorsun?? bide güneş kremini nasıl uyguluyorsun direk sürüp çıkıyor musun yoksa nemlendiricinin üzerine mi sürüyorsun?? ayy cok fazla sordum galiba :)
kızlar merhaba bende bioderma photoderm mineral fluid solaire aldım 40ml lik
ve sensibio foaming jel ile h2o siparişi verdim (eczanede kalmamış )
ama H2o da hangisini kullanmam gerek bilmiyorum eczanedeki bayan bana ister sebium h2o istersen Sensibio h2o kullanabilirsin dedi şuan roactutane tedavisi kullanıyorum bide 1+1 kanpanya varmış ama 500 ml lerde o yüzden kararsız kaldım 500ml ve iki tane almak zorunda kalıcam acab h2olardan kullana varmı
canım nemlendiricini sür sonra 15 dakika sonrada güneş koruyucunu sür.eğer topaklanma olursa gündüz sadece güneş koruyucuyu kullanırsın akşamda nemlendiricini sürersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?