Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende bıodermanın yuz temızleme jelını ve gozenek azaltıcı kremını kullanıyorum pek bı etkısını goremedım 4 aydır kullanıyorum suratımı kuruttu

Selam kizlar yardiminiza ihtiyacim vaar . Cildim gozenekli ve akneye meyilli ayni zamanda asiri derecede nemsiz oldugu icin hassasiyetm var surkli pancar gbi gezyorm ve ne nemlndrci kullandysam svlce yapti . Eczaneden bioderma sebium akn ve gznk sklstrci kremni aldm eczaci da ar redness testeri vverdi once hangsni surmlym .(

Kizlar yasim 25 ve yavas yavas sanki cildime daha cok dikkat edip düzenli bakim yapmam gerektigini düsünmeye basladim. Az akne var ve arada sirada sivilceli cildim. karma kuru bir cildim var.ve gözenekli.
Simdiye kadar hep normal seyler kullandim ama sanki bunlarin yetmedigini düsünmeye basladim.

BIODERMA, CAUDALIE, LA ROCHE POSAY ve CLINIQUE ürünleri arasinda kararsiz kaldim. Fiyat bakimindan hepsi yaklasik ayni diye tahmin ediyorum. Bana hangisini önerirsinir? Birseti hep ayni markadan kullanmami mi tavsiye edersiniz yoksa degisik de olurmu? Bu arada devamli makyaj yaparim ama fondöten falan hic kullanmiyorum, arada sirada pudra.

Önerilerinizi ve düsünlerinizi merak ediyorum

Son düzenleme:
clinique kozmetik ürün, diğerleri dermokozmetik. ben biodermadan memnunum uzun zamandır kullanıyorum. güneş ürünleri temizleyiciler tonikler kremler hepsi biodermadan, çünkü gözlerim çok hassas pek çok marka gözlerimi yakıyor ama biodermada bu sorunla karşılaşmadım. ikinci yazdığını da eczacı arkadaşım çok önerdi testerlarını verdi ama henüz denemedim. diğerini de bilmiyorum. biodermayı tutturunca diğerlerinde şansımı denemedim.

bende bioderma ailesine yeni katıldım:) ..bioderma sebium pürüz giderici set aldım..bir sitede inanılmaz bir kampanya yapmışlar..kremi serumu ve yanında temizleyici jel hediye 81.60 tlye aldım birde bunların yanında h20 göndermişler o da hediye:) tabi henüz kullanmaya başlamadım..kullanınca yorumlarımı yazarım.. isteyen olursa sitenin adresini özelden yollarım kızlar

bioderma sensibio h20 temizleme suyunu öneririm çok çok iyi

ben h20 kullanıyorum mukemmel cok memnunum goz makyajımı tum makyajımı bıle onunla cıkarıyorum. baska yaglı temızleyıcıler yuzunden yuzum yag bezesı dolmustu bugun 2. şişemı aldım sevıyorum h20 yu. ancak yuz temızleyıcısınden vazgectım kullanmıcam sls var ıcınde

meraba arkadaşlar bende şuan itibarıyla bıoderma ailesine katıldım 1 saat kdr önce dermotolojiye gittim ve tetra antibiyotik soyucu bir krem önerdi.doktor gerçekten çok güzel ilğilendi.cildime hassasiyetten dolayı hiç birşey kullanamıyorum ama doktor bioderma sebium hydra nemlendirici kurutucu ve güneş kremi kullnmamı tavsiye etti eczacıda gerçekten çok güzel nasıl kullanmam gerektigi hakkında bilği verdii inş sonuş alıcamm gelişmeleri sizinle paylaşıcammm:)

Ben de yeni başladım kullanmaya yorumlarımı yazarım ilerleyen zamanlarda

[

selam ,
kızlar bende sanıırm 2 ay önce dünya para verip biodermanın white object setini aldım ,güneş lekelrim için ,ama hiçbir şeklde fayda etmedi.kullanmıyorum bile öyle orada dolabımda duruyor,sadece yüz temizleme jelini ve sensibıo h20 yu şu an kullanyrm.sensibıo müthiş birşey ama , göz makyajımı onunla temizleyp jel ile de yüzümü yıkıyrm daha sonra tekrar sensibioyu pamuk yardımıyla cildime sürüyorm inanın cildim nefes alıyor sanki ferahlatyor sadece bu iki ürününü kullanıyrm. ama memnunum gerçekten.tavsiye ederim fakat white objective seti berbat bir de eczacı satarken bu markalarda en iyisinin olduğunu söylemişti,şu an güneş lekelerim için bıo taches ürünüaldım ona başladım umarım bunun faydasını görürüm .

kızlar aranızda bioderma sebium hydra nemlendirici kullanan var mı nasıl?

Ben Bioderma White Objective gündüz kremi kullanıyorum . İlk günlerde cildimi çok güzel görünüme sokmaya başlamasına rağmen daha sonra hafif kızarıklar ve lekelerde sanki koyulaşmalar meydana geldi . Bu durum sizce normal mi ? 1 haftadır felan kullanıyorum henüz . Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben de yaklaşık 2 aydır kullanıyorm white objective gündüz kremini bana çok ıyı geldi.. cildimdeki kahverengi lekeler azaldı... temizleyicisini de aldım ama kullanmak nasip olmadı henüz :)

ben de yaklaşık 2 aydır kullanıyorm white objective gündüz kremini bana çok ıyı geldi.. cildimdeki kahverengi lekeler azaldı... temizleyicisini de aldım ama kullanmak nasip olmadı henüz :)

kullandığın gündüz kremi 'bioderma White Objective Fluid Cream' mi?bunun güneş koruma faktörü de varmış sanırım.bu ürünü kullanmak için yaş kısıtlaması var mı acaba?yoksa her yaş için uygun mu?yanlızca güneş lekesi çil vs. için mi yoksa sivilcilerden kalan kahverengi lekeler için de kullanılabilir mi?bilgi verebilir misin?ve şu anda cildinin son durumunu yazar mısın?lekeler ne alemde?

kızlar kullandığınız ürünleri vefiyatlarıda yazarsanız sevinrim

sensibo h2o yu ben de seviyorum.

Bugun 3, gün arkadslar ve simdilik iyi gelior gibi cok izler var yüzümde . Lekeleri ve akneyi önler berrak bir görünüm dior.

Merhaba,

Bendede leke var güneş kremi kullanıyordum fakat lekeler yinede çoğaldı dr. gittim uygulaman doğru ama eksik birşey var dedi kapatıcı bana bir kapatıcı önerdi onu aldım şimdi daha iyi HELIOCARE aynı zamanda güneş koruyucu özelliğide var.

bioderma kullananlardan tavsiye istiyorum lütfeenn
çok ağır makyaj yapan biri değilim. cildimde de kapatılacak pek bir sivilce vs çıkmıyor. Ancak burnum yağlanıyor ve rahatız edecek kadar siyah noktalar oluşuyor. onun dışında alnım ve yanaklarım oldukça kuru. yani tam olarak karma bir cildim yok.
cilt tipim yukarıda söz ettiğim gibi bana cildimi kurutmazken aynı zamanda burnumu da siyah noktalardan arındıracak bir ürün tavsiye eder misiniz? çünkü karma ciltler için uygun olan ürünler hep cildimi kuruturken burnum yağlı kalıyor bir türlü aradığım ürünü bulamıyorum lütfen biodermadan bana bir ürün tavsiye edin kızlar çok ihtiyacım var

evet onu kullanıyorum PCcik :) bende de çil yok sivilce lekelerim için kullanıyorum :) cildim de ciddi anlamda, gözle görülür bir düzelme var :) gece kremide var onu kullandığımda sabah cildim yumusacık oluyor yıkadıgımda elime pamuk gibi geliyor yani :) ama acık sivilce varsa yanma yapıyor gece kremi:) gündüz kremini kullanıyorum , makyaj altına da normal makyajsızda kullanıyorum :) bende güneş kremi yok ama onu da alacağım özellikle tavsiye eden arkadaşlarım oldu ..tüm set 150 tl falan olmalı bana bir yakınım getiriyor kendisi satıyor o yuzden uygun oluyor yanıltmayayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…