ya sebium mat ile sebium mat tinted arasındaki fark nedir?
Ben Bioderma White Objective gündüz kremi kullanıyorum . İlk günlerde cildimi çok güzel görünüme sokmaya başlamasına rağmen daha sonra hafif kızarıklar ve lekelerde sanki koyulaşmalar meydana geldi . Bu durum sizce normal mi ? 1 haftadır felan kullanıyorum henüz . Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
ben de yaklaşık 2 aydır kullanıyorm white objective gündüz kremini bana çok ıyı geldi.. cildimdeki kahverengi lekeler azaldı... temizleyicisini de aldım ama kullanmak nasip olmadı henüz :)
[
selam ,
kızlar bende sanıırm 2 ay önce dünya para verip biodermanın white object setini aldım ,güneş lekelrim için ,ama hiçbir şeklde fayda etmedi.kullanmıyorum bile öyle orada dolabımda duruyor,sadece yüz temizleme jelini ve sensibıo h20 yu şu an kullanyrm.sensibıo müthiş birşey ama , göz makyajımı onunla temizleyp jel ile de yüzümü yıkıyrm daha sonra tekrar sensibioyu pamuk yardımıyla cildime sürüyorm inanın cildim nefes alıyor sanki ferahlatyor sadece bu iki ürününü kullanıyrm. ama memnunum gerçekten.tavsiye ederim fakat white objective seti berbat bir de eczacı satarken bu markalarda en iyisinin olduğunu söylemişti,şu an güneş lekelerim için bıo taches ürünüaldım ona başladım umarım bunun faydasını görürüm .
Bugun 3, gün arkadslar ve simdilik iyi gelior gibi cok izler var yüzümde . Lekeleri ve akneyi önler berrak bir görünüm dior.
kullandığın gündüz kremi 'bioderma White Objective Fluid Cream' mi?bunun güneş koruma faktörü de varmış sanırım.bu ürünü kullanmak için yaş kısıtlaması var mı acaba?yoksa her yaş için uygun mu?yanlızca güneş lekesi çil vs. için mi yoksa sivilcilerden kalan kahverengi lekeler için de kullanılabilir mi?bilgi verebilir misin?ve şu anda cildinin son durumunu yazar mısın?lekeler ne alemde?