- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
-
- Konu Sahibi EU1
Eylülcüm nerdesin ya sayfalar geriye kaymış bile ..doktora gidecektin ne oldu ne dedi doktor??
eylülcüm bende bende bepanten sürüyorum önce olayın temizleme mendili ile iyice siliyorum onuda bir kaç gündür yapıyorum yoksa temizleyici ile iyice temizlenmiyor tonikle emizlemekle ugraşıyorum yoksa. mendille sildikten sonra jelle yıkıyorum sonra tonikliyorum ardından sadece bpanten sürüyorum bu aralar başka nemlendirici kullanmıyorum..ama bilmiyorum psikolojikmi ama sanki yanak bölgemdeki kırmızılıkların rengi açılıyor gibi ..ara ara bahsettigim sivilce için olan jelden sürüyorum ama bepanteni sürdükten 1 2 saat sonra yatmadan falan..ha birde kil maskesi iyi geliyor biliyorsun ondan yaptım bu bölümde görmüşsündür belki peloıd pelomin diye bir maske varmış kil ve bitkiden olauşan sanırım kaplıca ile ilgili onuda çok övmüşler numunesini alıp denemek istiyorum..sonuçta killi maske ..yılmak yok sivilceleri yenecez..
mavi deniz naber canım :):)
c.tesi doktora gittim , valla cnm tedaviye devam edeceğiz , monodoks antibiyotık ve 2 krem daha ilave etti şimdi , 2 hafta sonra gene gidicem ..
kremler biri nadixa bu gündüzleri diğeride aksil 5 buda geceleri sürülcek ,
öyle çok aman aman bi gelişme yok henüz ,
bu arada terslik ya hafta sonuda bide üstüne regl oldum kaydirigubbakcemile3
regl yüzünden de sivilcelere bir iki tane daha eklendi iyimi :1ninca:
tam oldular yani anlıyacağın :) regl zamanı bende normaldede olurdu zaten .. yani bu anormal bi durum değil ama olanlara ilave olunca regl sivilceleri şenlik yapıyolar yüzümde yani :):)
ya gülsemmi ağlasammı durumu tam yani :):)
şimdilik bu kadar cnm benden , sen neler yapıyosun ?
iyiyim cnm ben ?
ekleme yapması iyi sonuçta fayda etmeyen birşeyede olabilir ekleme yapmak istemiştir..regl zamanı benimde olur bu ay benimki farklı oldu reglim bitti 4 5 tane iltihaplı çıktı sinir oldum..yüzüm harite gibi kırmızı sarılı oldu..aksil 5 biliyorum bir zaman sürdüm ergenlikte o zaman işe yaramıştı ama sonraları kullandıgımda pek fayda görmedim öyle aman aman.antibiyotik kullanmanda iyi benim imkanım olsa idi kullanıcaktım ama bebk tedavisi görüyorum zaten kullanamam yani yoksa doktorun biri roaccutane vermek istedi ama bu neden den geri vazgeçti o zman daha etkili oluyormuş ama her cilde verilmiyor bu yani sivilce yogunlugu ve durumuna baglı...ben peeling te yapamıyorum bu ara yüzümün degişik yerlerinde hep sarı sivilceler var çünkü..bende durum bu..sende umarım bu sefer elindekilerde fayda görürsün..