Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bioderma sensibio rich nemlendirici , ve H2O yüz temizleme suyunu kullanıyorum şimdilik cok cok memnumum tavsıye ederım...

Son düzenleme:
sebium serisinin peelingini aldım hiç begenmedim

photoderm akneli ciltler için olan güneş kremini aldım doktorun tavsiyesi üzerine sivilce lekeleri için verdi ama üzernde hç öle bi fayda yazmıo kullanan varmıı =)

ben de h2o serisinden alcm hassas cilt için olan temizleme ürününden cildim yağlı ama yağlılığı arttırmaz umarım sensibio alırım heralde cildimdeki kızarıklıklara veda etmek istiyorm artk ya
kızlar biodermanın günde bir kere sürülmesi yeterli güneş kremi var mı?

bende bugün temizlyeici jelini vede sebium h2osunu aldım bir alana bir bedevaydı h20larda.umarım ii gelir cildime..:)

bende bugün temizlyeici jelini vede sebium h2osunu aldım bir alana bir bedevaydı h20larda.umarım ii gelir cildime..:)

1 alana 1 bedava kamyasında ne kadara aldın cnm, ben h2o aldım da en büyüğünden aldım bir sürü kutular vardı aslında güneş kremi yanında h2o lar falan sormadm aklım kaldı yaa

1 alana 1 bedava kamyasında ne kadara aldın cnm, ben h2o aldım da en büyüğünden aldım bir sürü kutular vardı aslında güneş kremi yanında h2o lar falan sormadm aklım kaldı yaa
tatlım 1 alana bir bedava kampanyası h2olarda geçerliydi zaten 500ml olanlarda.49 veya 46 olması lazm cnm birde temizleme jelini almıştım ben 3 ürüne (temizleyici jel 2 tane 500 ml h2o)90tl ödedim

Bioderma Sebium H2O süper bir üründür. Ben yüzümü temizleyici ile temizledikten sonra h20 ile tonik gibi pamuk ile siliyorum yüzümü ve çok memnunum. Uzun süredir bu şekilde kullanıyorum. Bu arada la roche posay ürünleri biodermaya göre kesinlikle daha tedavi edici. ıkisini de kullandım ve la roche posayı tavsiye ederim lekeler ve sivilceli ciltler için.

slm arkadaşlar ilk yazıyorum bende cildim inanılmaz kuru ve çok hassas bioderma kırmızı serisini kullanıyorum fakat buna rğmen yani kuru ve hassas olmasına rağmencildimde allerjik sivilceler var hiç gitmiyor ara ara yağ bezeside var eczacı iyi temizleyememişsin demişti ne kullanabilirim farklı olarak yada sizler cildinize günlük nasıl bakım yapıyorsunuz ve ayrıca maske kullanıyormusunuz evde mi hazırlıyorsunuz yoksa hazır mı alıyyorsunuz çok soru sordum kedi: şimdiden tşk ederim

arkadaşlar başlayalı 10 gün fln oldu cildimde bariz bir iyileşme hissediyorum çok sevdim ben bu biodermayı yakında nemlenrricisini de alcam

merhabalar, ben 17 yaşında bir genç kızım. yüzümde sivilce,yağlanma ve siyah noktalar vede antalyada yaşadığım için biraz çillenme mevcut. arada bir sivilcelerimde kaşınıyor. T bölgem yağlı ve yanaklarım kuru yani karma cilt tipine sahibim. 1 hafta önce bu problemler için bir dermatoloğa gittim. alerjik olabileceğni söyledi ve alerji testi yaptı. alerji testinde en fazla 60 olması gereken bir değer bende 520 çıktı. bana şu ilaçları verdi :

Tetra antibiyotik 500 mg
Eritretin jel 30 gr tüp
Aerius film tablet 5 mg
Fucicort krem 30 gr

AYRICA

Bioderma Sebium foaming gel
Bioderma Sebium H2O
Bioderma Photoderm AKN mat spf 40

bunları 20 gün boyunca kullanmam gerektiğini daha sonrada alerji testi yapacağını söyledi. Yaşımın küçüklüğüne ve yüzümde çok fazla sivilce olmamasına rağmen bu kadar fazla ilaç normal midir ? Bu ilaçları nasıl kullanmalıyım ? daha önce kullanan arkadaşlar varmı ? yan etkisini gören oldumu ? lütfen yardım edin Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bence ilaçlar da bakım ürünleride normal.zaten bioderma ürünleri ve benzeri dermokozmetikler hepimizin günlük kullandığı ürünler telaşa kapılma canım doktorun tavsiye ettiği gibi kullan.eğer nasıl kullanacağını tarif etmediyse güvenilir bir eczacıya danışabilirsinn

pekala çok teşekkürler :)

Fucicort'u sakın tüm yüzüne sürme. Yalnızca lekelerin ve sivilcelerin üstüne sür. Bir haftadan fazla ve sürekli kullanma. Yoksa derin incelir ve kalıcı kızarıklıklar yaşarsın. Kortikosteroidli çok ağır bir kremdir. Genelde çil ve iltihaplı, kaşıntılı egzamalar için verilir. Zaten hassas bir ciltmiş seninki. Yaşın da çok genç. Günlük temizleyiciler iyi. Aslında sebium yerine sensibio serisi sana daha uygun gibi geldi bana. Çünkü ilaçlar zaten kurutacaktır derini. İlaçlar kısmında biraz fazla yüklenilmiş galiba. Test sonuçlarınla ve ilaçlarla birlikte başka bir doktora daha görün bence. Bu verilen ilaçların kullanımına dair bilgi de alırsın.

Bioderma H2o pamukla yüzünü tonik gibi silip temizleyebileceğin bir ürün. Genelde jel yerine hassas ve yağlı ciltler için kullanılır. Makyaj yapıyorsan da temizleyici olarak kullanabilirsin. Bence makyaj yapma. =) Foamı yalnızca t bölgeni yıkamak için kullanabilirsin. Yanaklarında kuruluk oluşmaz böylece. Güneş koruyucuyu sakın ama sakın ihmal etme. Kremlerini sür biraz emilmelerini bekle. Üzerine Photodermi sür. Eğer dışarı çıkacaksan yarım saat önce tazele. Güneş altında kalacaksan 3-4 saatte bir yeniden sür.

Tetradox kullanmıştım ben bir kutu. 100 mg olanı. Mide bulantısı falan oluyordu. Zaten uzun süre kullanmak lazım, etki görebilmek için. Eritretin'i forumda kullananlar vardı. Arama yaparsan yorumları okuyabilirsin. Diğer tablet de alerjik kaşıntılar ve kızarıklıkları yatıştırmak için.

pekala çok tesekkr ederm :)

Bende yaklaşık bir aydan beri sebium aI, Foaming gel ve sebium h2o kullanıyorum.Sadece çene bölgesi sorunluydu, henüz izlerim tamamen geçmedi ama hiç sivilce de çıkmadı.Sabırla devam edicem:)

ben bioderma nın güneş kremini,ds cream ve ds cream gel ini bir de sensibio H2O sunu kullanıyorum,çok memnunum.cildim çok kuruydu şimdi gayet güzel nemli pürüzsüz=)

dünya para verdim peeling ürününü aldım... umduğum gibi!! mucize yaratmadı tabi ki de... ne bilim al da demem, alma da demem

photoderm ar 50+ renklisinin testerini aldım eczaneden beyz tenliyim ama buaralar öğle saatlerinde çıkıyom yandım heralde koruyucu bile koruyamadı sanırım bunu sürdüm o kadar tekrarladım havuzdan çıkınca fark etmedim mi anlamadım ya akşam evde cildimden h2o yla çıkardım suratım kızarmıştı koruyucu ii koruyamadı mı acaba kızlar çokta beğenmiştim cildim yağlı olmasına rağmen hafif parlaklık verdi bilmiyorum photoderm ar için ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…