Fucicort'u sakın tüm yüzüne sürme. Yalnızca lekelerin ve sivilcelerin üstüne sür. Bir haftadan fazla ve sürekli kullanma. Yoksa derin incelir ve kalıcı kızarıklıklar yaşarsın. Kortikosteroidli çok ağır bir kremdir. Genelde çil ve iltihaplı, kaşıntılı egzamalar için verilir. Zaten hassas bir ciltmiş seninki. Yaşın da çok genç. Günlük temizleyiciler iyi. Aslında sebium yerine sensibio serisi sana daha uygun gibi geldi bana. Çünkü ilaçlar zaten kurutacaktır derini. İlaçlar kısmında biraz fazla yüklenilmiş galiba. Test sonuçlarınla ve ilaçlarla birlikte başka bir doktora daha görün bence. Bu verilen ilaçların kullanımına dair bilgi de alırsın.
Bioderma H2o pamukla yüzünü tonik gibi silip temizleyebileceğin bir ürün. Genelde jel yerine hassas ve yağlı ciltler için kullanılır. Makyaj yapıyorsan da temizleyici olarak kullanabilirsin. Bence makyaj yapma. =) Foamı yalnızca t bölgeni yıkamak için kullanabilirsin. Yanaklarında kuruluk oluşmaz böylece. Güneş koruyucuyu sakın ama sakın ihmal etme. Kremlerini sür biraz emilmelerini bekle. Üzerine Photodermi sür. Eğer dışarı çıkacaksan yarım saat önce tazele. Güneş altında kalacaksan 3-4 saatte bir yeniden sür.
Tetradox kullanmıştım ben bir kutu. 100 mg olanı. Mide bulantısı falan oluyordu. Zaten uzun süre kullanmak lazım, etki görebilmek için. Eritretin'i forumda kullananlar vardı. Arama yaparsan yorumları okuyabilirsin. Diğer tablet de alerjik kaşıntılar ve kızarıklıkları yatıştırmak için.