Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
photoderm ar 50+ renklisinin testerini aldım eczaneden beyz tenliyim ama buaralar öğle saatlerinde çıkıyom yandım heralde koruyucu bile koruyamadı sanırım bunu sürdüm o kadar tekrarladım havuzdan çıkınca fark etmedim mi anlamadım ya akşam evde cildimden h2o yla çıkardım suratım kızarmıştı koruyucu ii koruyamadı mı acaba kızlar çokta beğenmiştim cildim yağlı olmasına rağmen hafif parlaklık verdi bilmiyorum photoderm ar için ne diyorsunuz

En fazla %98 oranında koruyabilir bu kremler. Önemli olan güneşten sakınmak ve belli saatlerde hiç dışarı çıkmamak.Yalnız ben koruyucunun artıklarının h2o ile yeterince temizleneceğini sanmıyorum. Kızarıklığın nedeni biraz da bu olabilir.

ben de sebium h2O temizleyicisini ve sebium akn kremi kullanıyorum. h2O gayet güzel yağlı ciltleri güzel arındırıyor hatta bir süre sonra parlama sorunu bile hafifliyor. aslında sebium AKN de güzel de benim sivilcelerim alerjikmiş,güneş kremim sivilce yapıyormuş farkedemedim,e her gün de kullanıyordum güneş koruyucumu.. ben de bu krem niye sivilceleri durduramıyor diyordum bu yüzden bol bol kullanıp kremi erkenden bitme aşamasına getirdim:KK61:
sivilceler üzerindeki etkisini söyleyeyim;
eğer sebium AKN yi kullanmaya başladıktan sonra sivilceniz çıkacaksa bunlar beyaz uçlu etrafı kıpkırmızı sivilceler oluyor ve maksimum 3 günde sönüyor. yalnız patlamaya öyle müsait ki çünkü tüm iltihap gelip uçta toplanıyor ve yüzünüzü temizleyiciyle silerken falan patlayıp kanıyor..
sivilceli bölgeye sürüldüğünde ise içteki iltihabı dışa tam atamıyor ve sivilce küçülerek siyaha yakın bir tona geliyor öyle sönüyor. sonra ancak bir ay kadar bir zamanda kaybolmaya yüz tutuyor...
yüzünde çok sivilcesi olanların önce cilt hekimine görünmelerini tavsiye ederim. çünkü bence çok problemli ciltlerde sebium AKN tek başına etkili olamaz..
ama cildi akneye meyilli olanlar belli dönemlerde tek tük sivilcelesi çıkanlar için ideal bence. hem cildin yağ dengesi de düzeliyor böyle bi matlık geliyor..
söyleyebileceklerim bunlar...:KK3:

Son düzenleme:
kızlar bioderma gerçekten iyi ve güvenilir bir marka benim siyah noktadan siyahlaşmış burnum 3 aydan beri sebium flomaig jelini kullandığımdan beri şu an bembeyaz siyah nolta falan kalmadı...

kızlar, sebium kampanyası devam ediyormuş 1 alana 1 bedava ben tekrar almayı düşünüyorum. şu siteden almıştım: xxxxxxxxxxxxxx

ayrıca yeni kampanyalar da çok yakında eklenecekmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok hassas bir cilde sahip bir kişiliğim, the body shop aleoveralı serisi falan filan kullandım ama ı ıh, bioderma gerçekten gayet iyi bir marka,,doktor tavsiyesiyle sensibio ds yıkama jelini aldım,,kampanya falan yoktu bu seride aldığım zaman hatta eczacı nemlendiricisini de çok önerdi fort olanı özellikle kızarıklık sorunu yaşayanlar için enfesmiş ama atlamak istemedim hemen o kadar kızarıklık yaşamıyorum,, avene nemlendiriciden memnun olanlar daha fazla ben gibi,, nemlendiricisi konusunda kararsızım ama yüz yıkama jeli gözüm kapalı tavsiye edebileceğim ürünlerden oldu
ayrıca bazı kampanya dönemlerinde cilt doktorunuz tavsiye ettiği zaman 10 tlik filan indirim çeki veriyor tabi ürünün kampanyada olması şartıyla...:21:

arkadaşlar ben uzun süredir biodermaa'nın yüz yıkama jeli ve nemlendirici kremini kullanıyorum. çok memnunum gerçekten. son 4-5 aydır da göz altı kremini kullanıyorum o da çok iyi. göz altındaki morluklara bile iyi geldi.

ben de ilk defa h2o yu kullandım cildimi hiç kurutmadı.nemsiz cildim var normalde.nemlendirici bile sürmedim.çok beğendim.tonik almam bundan sonra h2o süper geldi.

bende biodermanın sensiobo serisinin her ürünü var. cildim çok hassas ve ben çok memnunum.yaz kış güneş kremini kullanırım. yazın almıştım ve hala bitmedi. belki her cilde göre değişiyodur ama benim cildim herşeye tepki verir ki buna vermedi.bide yanak bölgemdeki ufak güneş lekeleri için kalem şeklindeki ürününü kullandım. biraz çabuk bitiyo ama gerçekten işe yaradı.

benim cildim de cok allerjik herşeye tepki verir. bende sensibio serisini kullanıyorum iyi gidiyor şimdilik. yalnız güneş kreminde kararsız kaldım mineral filtreli mi alsam yoksa max fluide mi?? sen hangisini kullanıyorsun?? bide güneş kremini nasıl uyguluyorsun direk sürüp çıkıyor musun yoksa nemlendiricinin üzerine mi sürüyorsun?? ayy cok fazla sordum galiba :)

benim cildim de cok allerjik herşeye tepki verir. bende sensibio serisini kullanıyorum iyi gidiyor şimdilik. yalnız güneş kreminde kararsız kaldım mineral filtreli mi alsam yoksa max fluide mi?? sen hangisini kullanıyorsun?? bide güneş kremini nasıl uyguluyorsun direk sürüp çıkıyor musun yoksa nemlendiricinin üzerine mi sürüyorsun?? ayy cok fazla sordum galiba :)

Bana sormamışsın ama cevaplamak istedim.güneş koruyucuyu nemlendiriciyle kullanman gereksiz.zaten parlama yapıyor ne kadar mat olsa da.ben hamilton 50 kullandım iyi koruyor.daha önce avene kullanmıstım fena deıldı.bır de hamilton 30 spf aldım.hafif renkli sürünce renk pek belli olmuyor.mat diye aldım.biraz daha mat diğerlerinden.

skinceuticals 30 spf de guzel onu da kullanıyorum ama fıyatı gereksız pahalı.coverderm kullandım cok yaglı yapıyor.

iyi korusun diyorsan hamilton 50 yaz için çok ideal.

teşekkür ederim lolita :) hamiltonun ürünlerine bakıyorum hemen :)

çocukluğumdan beri problemli bir ciltle uğraştım kullanmadıoğım mnarka kalmadı sonra tedavi gördüm ve doktor en son bana biodermayı önerdi..gözenekli cildim olmasına rağmen hiç siyuah nokta oluşturmadı ve ışıl ışıl hep..sensibio foaming je l iniş kullandım birde sensibio light nemlendiricisini süper..sonra birde değişiklik olsun die avnenin yüz yıkama jelini ve güneş kremini aldım yıkama jeli çok hoş ama güneş kremi çok sert ..bende biodermanın güneş kremini almayı düşünüyorum biodermanın çok iyi bi marka olduğunu kendimde kanıtladım benim için en iyi ürün dü kullandıklarım ama güneş kremini hiç almadım ..yumuşak olması ve makyaj tabanı oluşturması önemli ..eğer kullanannlar o şekilde olduğunu söylerlerse direk alacağım..yada alıp kendim deneyeceğim..
ürünlerine güveniyorum biodermanın..:KK12::KK12:.

ayrıca günlük kullandığınız biodermanın güneş kreminin tam adı ve kodunu yazabilirmisiniz...

kızlar merhaba bende bioderma photoderm mineral fluid solaire aldım 40ml lik

ve sensibio foaming jel ile h2o siparişi verdim (eczanede kalmamış )

ama H2o da hangisini kullanmam gerek bilmiyorum eczanedeki bayan bana ister sebium h2o istersen Sensibio h2o kullanabilirsin dedi şuan roactutane tedavisi kullanıyorum bide 1+1 kanpanya varmış ama 500 ml lerde o yüzden kararsız kaldım 500ml ve iki tane almak zorunda kalıcam acab h2olardan kullana varmı

kızlar merhaba bende bioderma photoderm mineral fluid solaire aldım 40ml lik

ve sensibio foaming jel ile h2o siparişi verdim (eczanede kalmamış )

ama H2o da hangisini kullanmam gerek bilmiyorum eczanedeki bayan bana ister sebium h2o istersen Sensibio h2o kullanabilirsin dedi şuan roactutane tedavisi kullanıyorum bide 1+1 kanpanya varmış ama 500 ml lerde o yüzden kararsız kaldım 500ml ve iki tane almak zorunda kalıcam acab h2olardan kullana varmı

canım sensibio kullan bende roaccutaneden sonra başlamıştım
cildi yatıştırıcı özelliği var...sensibio serisiniden al canım..kremini de jelinide...

Bende uzun araştırmalar sonucu bioderma ya karar verdim ve sebium serisini aldım..
Ptesi den beri kullandığım için henüz bir şey söylemek için cok erken..ama bioderma dan umutluyum..cildimdeki parlama sorununu cozemesini bekliyorum büyük bir umutla..
Bugüne kadar kullandığım bütün ürünlerde,nemlendirici kullanamamistim..hepsi beter yapıyordu cildimi..
Ptesiden beri hayatımda ilk defa nemlendirici kullanıyorum :)) bu bile büyük bir şey benim için :) cildim o kadar yağlı ve parlak ki..ne nemlendirici ne de tonik..ömrüm boyunca kullanamadım..

Güneş kremi olarak eczacı; photoderm max spf 50 verdi..henüz kullanmadım :) biraz korkuyorum nemlendirici üstüne bir de bunu sürmeye..daha cok yaglanma ve parlama yapmasından çekiniyorum :)

mrb ben de 18 yaşındayım cildim çok hassas yazın kıpkırmızı oluo bunun için dktr bana bioderma sensibio ar(kızarıklıklar için) bi de bıoderma photoderm 50+ verdi fakat ben nasıl kullanacaımı bilmyrm 2 kremi de ardarda mı sürecem? bi de h20 temizleyici almam gerekirmi? yüzümü yıkayınca geçermi. dediim gibi cildim çok hassas yardm ltfenn :KK58:

canım nemlendiricini sür sonra 15 dakika sonrada güneş koruyucunu sür.eğer topaklanma olursa gündüz sadece güneş koruyucuyu kullanırsın akşamda nemlendiricini sürersin

canım nemlendiricini sür sonra 15 dakika sonrada güneş koruyucunu sür.eğer topaklanma olursa gündüz sadece güneş koruyucuyu kullanırsın akşamda nemlendiricini sürersin

teşekkür ederm:nazar: peki kremi temizlemek için su yeterli mi? ayrıca temizlyciye htiyaç var mı. siz de kullanıyomusunuz faydasını grdunuz mu. bide bu güneş kremlerinn zararı var mı ? çok sru srdum :KK3:teşekkrler tekrar

X