Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
eylülcüm zaten 3 ayda etkisini görürsün diyorlar ama işte bazıları daha çabuk etkisini görüyor ya o yüzden sordum bilmiyorum bioderma iyi oldugu söyleniyor..dün valla iş çıkışı gittim roc peelig aldım kremsi formülü var ovuşturuyordun sanki kese yapar gibi krem toparlanıp kir gibi çıkıyor tabii rengi daha grimsi olarak öncelikle ölü derimden kurtulmam gerek üste kuru gibi derim var ama alttan yaglanıyor çok berbet olmuştu bazı yerler pullanıyor peeling düzenli yapayımda alttaki cilt çıksın ortaya ona göre bakımıda kolay olur..evde acnecinamide diye bir krem var aha içeren sivilceler için oda pul pul yapıp cildi atıyor sivilce ve leke olan yerlerime sürüyorum en azından o bitsin o süre içerisnde ürünün bitse bile devam etmeliymişsin yenisini alıp.bende en azında elimdekiler bitsin fazla karıştırmayayım diye bir süreligine biodermayı erteledim ama iyi bir tonik bulmam lazım şimdi..bekliyorum doktordan sonra bak..

Eylülcüm nerdesin ya sayfalar geriye kaymış bile ..doktora gidecektin ne oldu ne dedi doktor??

Eylülcüm nerdesin ya sayfalar geriye kaymış bile ..doktora gidecektin ne oldu ne dedi doktor??

canım ya benim doktor işi bu cumartesiye kaydı maalesef , semineri varmış geçen hafta o yüzden :KK43::KK43:
bu c.tesi gidiyorum , aklımdasın unutmadım :):)

bu arada bişi dicem ya bikaç gündür bepanthen sürüyorum akşam yatmadan evvel çene bölgeme özellikle orda olduğu için sivilceler , inanırmısın iyi geldi birazcık fisfisfis

ama tabiiki asıl bu c.tesi kontrolden sonra bakalım ne olacak ?

bilgi vericem mutlaka
görüşrüz

eylülcüm bende bende bepanten sürüyorum önce olayın temizleme mendili ile iyice siliyorum onuda bir kaç gündür yapıyorum yoksa temizleyici ile iyice temizlenmiyor tonikle emizlemekle ugraşıyorum yoksa. mendille sildikten sonra jelle yıkıyorum sonra tonikliyorum ardından sadece bpanten sürüyorum bu aralar başka nemlendirici kullanmıyorum..ama bilmiyorum psikolojikmi ama sanki yanak bölgemdeki kırmızılıkların rengi açılıyor gibi ..ara ara bahsettigim sivilce için olan jelden sürüyorum ama bepanteni sürdükten 1 2 saat sonra yatmadan falan..ha birde kil maskesi iyi geliyor biliyorsun ondan yaptım bu bölümde görmüşsündür belki peloıd pelomin diye bir maske varmış kil ve bitkiden olauşan sanırım kaplıca ile ilgili onuda çok övmüşler numunesini alıp denemek istiyorum..sonuçta killi maske ..yılmak yok sivilceleri yenecez..

eylülcüm bende bende bepanten sürüyorum önce olayın temizleme mendili ile iyice siliyorum onuda bir kaç gündür yapıyorum yoksa temizleyici ile iyice temizlenmiyor tonikle emizlemekle ugraşıyorum yoksa. mendille sildikten sonra jelle yıkıyorum sonra tonikliyorum ardından sadece bpanten sürüyorum bu aralar başka nemlendirici kullanmıyorum..ama bilmiyorum psikolojikmi ama sanki yanak bölgemdeki kırmızılıkların rengi açılıyor gibi ..ara ara bahsettigim sivilce için olan jelden sürüyorum ama bepanteni sürdükten 1 2 saat sonra yatmadan falan..ha birde kil maskesi iyi geliyor biliyorsun ondan yaptım bu bölümde görmüşsündür belki peloıd pelomin diye bir maske varmış kil ve bitkiden olauşan sanırım kaplıca ile ilgili onuda çok övmüşler numunesini alıp denemek istiyorum..sonuçta killi maske ..yılmak yok sivilceleri yenecez..

anladım cnm , sevindim azda olsa iyi gelmesine :) ya acaba diyorum o kadar para döküyoruz uğraşıyoruz şifayı bu bepantendenmi bulcaz acaba :):)

ya bu kil maskesi nerelerde bulunur acep fisfisfis bende bi deneseydim :uhm:

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...1-peloid-pelomin-cilt-maskesi-hakkinda-4.html cnm bunu baştan sona oku sanırım bir yerde ist.nerde bulunacagıda yazıyordu.bende bulmaya çalışıyorum bir kişi bulmuş ama henüz gidip alamadım yakın degil bize de ama gözüm hep kozmetik reyonlarda falan yani..bende bazen öyle düşünüyorum herhalde bepanten iyi gelecek zaten bşr yerde konusu var sivilce ve izlere iyi geliyor diye oda cilt bakımı bölümünün içinde..

mavi deniz naber canım :):)
c.tesi doktora gittim , valla cnm tedaviye devam edeceğiz , monodoks antibiyotık ve 2 krem daha ilave etti şimdi , 2 hafta sonra gene gidicem ..
kremler biri nadixa bu gündüzleri diğeride aksil 5 buda geceleri sürülcek ,
öyle çok aman aman bi gelişme yok henüz ,
bu arada terslik ya hafta sonuda bide üstüne regl oldum kaydirigubbakcemile3
regl yüzünden de sivilcelere bir iki tane daha eklendi iyimi :1ninca:
tam oldular yani anlıyacağın :) regl zamanı bende normaldede olurdu zaten .. yani bu anormal bi durum değil ama olanlara ilave olunca regl sivilceleri şenlik yapıyolar yüzümde yani :):)
ya gülsemmi ağlasammı durumu tam yani :):)
şimdilik bu kadar cnm benden , sen neler yapıyosun ?

mavi deniz naber canım :):)
c.tesi doktora gittim , valla cnm tedaviye devam edeceğiz , monodoks antibiyotık ve 2 krem daha ilave etti şimdi , 2 hafta sonra gene gidicem ..
kremler biri nadixa bu gündüzleri diğeride aksil 5 buda geceleri sürülcek ,
öyle çok aman aman bi gelişme yok henüz ,
bu arada terslik ya hafta sonuda bide üstüne regl oldum kaydirigubbakcemile3
regl yüzünden de sivilcelere bir iki tane daha eklendi iyimi :1ninca:
tam oldular yani anlıyacağın :) regl zamanı bende normaldede olurdu zaten .. yani bu anormal bi durum değil ama olanlara ilave olunca regl sivilceleri şenlik yapıyolar yüzümde yani :):)
ya gülsemmi ağlasammı durumu tam yani :):)
şimdilik bu kadar cnm benden , sen neler yapıyosun ?

iyiyim cnm ben ?
ekleme yapması iyi sonuçta fayda etmeyen birşeyede olabilir ekleme yapmak istemiştir..regl zamanı benimde olur bu ay benimki farklı oldu reglim bitti 4 5 tane iltihaplı çıktı sinir oldum..yüzüm harite gibi kırmızı sarılı oldu..aksil 5 biliyorum bir zaman sürdüm ergenlikte o zaman işe yaramıştı ama sonraları kullandıgımda pek fayda görmedim öyle aman aman.antibiyotik kullanmanda iyi benim imkanım olsa idi kullanıcaktım ama bebk tedavisi görüyorum zaten kullanamam yani yoksa doktorun biri roaccutane vermek istedi ama bu neden den geri vazgeçti o zman daha etkili oluyormuş ama her cilde verilmiyor bu yani sivilce yogunlugu ve durumuna baglı...ben peeling te yapamıyorum bu ara yüzümün degişik yerlerinde hep sarı sivilceler var çünkü..bende durum bu..sende umarım bu sefer elindekilerde fayda görürsün..

iyiyim cnm ben ?
ekleme yapması iyi sonuçta fayda etmeyen birşeyede olabilir ekleme yapmak istemiştir..regl zamanı benimde olur bu ay benimki farklı oldu reglim bitti 4 5 tane iltihaplı çıktı sinir oldum..yüzüm harite gibi kırmızı sarılı oldu..aksil 5 biliyorum bir zaman sürdüm ergenlikte o zaman işe yaramıştı ama sonraları kullandıgımda pek fayda görmedim öyle aman aman.antibiyotik kullanmanda iyi benim imkanım olsa idi kullanıcaktım ama bebk tedavisi görüyorum zaten kullanamam yani yoksa doktorun biri roaccutane vermek istedi ama bu neden den geri vazgeçti o zman daha etkili oluyormuş ama her cilde verilmiyor bu yani sivilce yogunlugu ve durumuna baglı...ben peeling te yapamıyorum bu ara yüzümün degişik yerlerinde hep sarı sivilceler var çünkü..bende durum bu..sende umarım bu sefer elindekilerde fayda görürsün..

sağol canım inşallah görürüm evet , bu ara doktorlara gel git sinir bozucu baya yaa ..
ama napalım sabredip ilçaları kullanmaktanda başka çaremiz yok , gelişmeler olursa seni yine haberdar ederim cnm ...

arkadaşlar merhaba-bende bioderma nın sensibio yogun nemlendiricisini aldım..inşallah iyi dir..

ıki gün önce bir kozmologla görüştüm, benim gibi hypoalerjik ciltlere Bioderma'nın iyi etkiler vereceğini söyledi. Temizleyicisi, peelingi, maskesi filan tam bana göreymiş. aşırı hassas ciltlere önerdiğine göre vardır kozmoloğun bir bildiği...

ben de yazın bioderma akn mat sbf 40 güneş kremini kullandım çok memnun kaldım.

parlama, sivilce yapmıyor, beyaz iz bırakmıyor yüzde.

ama temizleyici ürünlerinden kullanmadım hiç

Cuma günü akşamı alıp, gece yatmadan önce ürünlerini kullanmaya başladım Bioderma'nın. Cumartesi günü de feci bir yağmura yakalandım, ki yağmur suyunda yüzü alev alev yanan biriyim ben, hiç yaramaz yağmur bana. Bana mısın demedi valla! Beyaz bir yüzle dolandım durdum.Temizleyicisi, peelingi, maskesi, nemlendiricisi hakikaten tam bana göreymiş, iyi ki o kozmolokla yolum kesişti. Öncesinde kullandığım ürünlere verdiğim paraya acımadım dersem yalan söylememiş olurum.

Canım hangi nemlendiricisini aldın sen? Bende bu gün aldım 3lü set halinde sebium serisini peeling, yüz yıkama jeli ve sebium akn... Ama almadan önce sebium akn'nin testerlarını denedim gerçekten iyi geldiğini düşünüyorum bende... Bundan önce vichy normaderm gece kremi kullanıyordum ilk başlarda baya iii geldi ama sonraları pek bi işe yaramamaya başladığını hissettim o yüzden de bioderma'nın testerlarını deneyip bu gün aldım 3lü setini... Ama sanki sürer sürmez sivilceleri yatıştırıyor... Hayırlısı bakalım... Gelişmeleri yazarım...

Sensibio AR diye yazıyor nemlendiricinin üzerinde. Cilde dinginlik veriyor gerçekten.

bende bioderma ürünleri kullanıyorum.Temizleme jeli,toniği,sebium AKN,sebium AI ve bunların yanında avene AHA BHA özlü kil maskesini her banyodan sonra jel ve tonikle temizledikten sonra maskeyi sürüp 15-20 dak.beklettikten sonra yıkıyorum.Ürünlerin kullanımını sormuşsun ben sana bana tavsiye edileni söyliyeyim.Sabah akşam yüzümü jelle yıkayıp ve yine sabah akşam olmak üzere sebium AKN kremini kullanıyorum.Ben bir de sabahları biodermanın 50 faktörlük koruyucusunu kullanıyorum önce sebiumu sürüyorum 5 dak.bekliyorum koruyucuyu sürüyorum.Elindeki ürünleri benim kullandığım şekilde kullanabilsin bir zararı olacağını sanmıyorum.Umarım yardımcı olmuşumdur...

bendebiodermanın sensibio olanlarını kullanıyorum jelini ve sensibio light kremini 2 hafta oldu roaccutane kullanmıştım doktor tavsiye etti çok memnunum.ama jelini sadece alın burun kenarları ve çeneme kullanmamı söyledi ben ara tüm yüzümede uyguluıyorum ama gerçekten çok güzel ürün.cildi pırıl pırıl ve yumuşacık yapıyo.kokusuz ve hafif.

bende bioderma ile ilgili bir çok şey merak ediyorum. cildim kuruya dönük. şu anda roc markasının 30 factor kremini, peelingini ve temizleme jelini kullanıyorum ama bitti diyeilirim. araştırıyorum ama iyi bi marka olmasını istiyorum. o yüzden bioderma kullanan arkadaşlar varsa lütfen acil önerilerinizi bekliyorum

kızlar wallahi ben de yeni başlamıştım sebium a. ne diyorlar hakkında diye bir bakayım dedim. Beni çok umutlandırdınız. ben de tedavimin sonucunu buraya yazacağım bakalım:))) gerçi şimdilik iyi çünkü benim en büyük şikayetim kullandığım ürünlerin yüzümü kurutmasıydı. e ondan sonra anormal bir şekilde kuruyunca yağ üretmeye başlıyor. yine sivilce!! neyse bioderma şimdilik en azından bu kurumayı önledi:))))

kuru, lekeli bir o kadar da hassas cildime 1 haftadır BİODERMA White Objective seti kullanıyorum vallahi cildim, parladı, aydınlandı ve lekelerim inanılmaz azaldı. Ben bugüne kadar çok ürün kullandım ama artık doğru ürünü buldum, bioderma ürünlerinden asla vazgeçmem...

X