Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

arkadalar hamilelikte kullanımı oluyor mu?çocuğa bir zararı olur mu acaba...bilgisi olan var mı???

ben bi ara kullandım.. ama devam edemedim. sabırla devam etmek gerekiyormuş.. düzenli kullanan arkadaşlarım çok memnun.. düzensiz kullanmama rağmen tüylerimi zayıflattı diyebilirim.

jnm bende kullandım emin ol azalma oluyo krem kullanamam üşeniyorum diyosan onların serumu çıkmış ayda sadece 3 kere kullanıosun o daa ii yinede sen bilirsin:)

ben de 4ay kullandım kıllarda incelme oldu ama bu sefer de batık oluşmaya başladı sanırım kıllar cansızlaştığı için oldu batıklar ben de bıraktım

Ya arkadaşlar bende de var bu tüylenme sorunu..Hormon testi yaptırdım 3 kere normal çıktı..Böbrek üstü bezlerine bakıldı..Onda da bişi çıkmadı..Peki sorun ne olabilir başka fikri olan var mı? Hormon tedavisi gören arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

En onemlisi zaten hormon bozuklugu. Eger bu sorunun da, saglikli isen ki oyle gorunuyor yapin geregi tuylenmen var demektir. Kiminin sacinin daha az olmasi gibi yani. Hormonal bir bozuklugun olmamasi cok iyi. Cildine uygun epilasyon depilasyon secimini bulursun hepsi bu...

ya kızlar ben çok tüylüydümÇok üzgünüm çoook lazer epilasyon yaptırdııııımmm, bioder kullandıııımmm, karınca yağı sürdüüüümm, her yolu denedim size teek tek yazıyım görüşlerimi..

BİODER: Tüyleri incelttiği zayıflattığı doğru ama azaltmadı benimkileri.. Daha bi cansızlaştılar sadece.. Hiç biyerimde bi yokolma veya bitme yok..

KARINCA Y. YAĞI: Vücudumun nerdeyse her yerinde denedim, bioderden daha kısa sürede sonuç verdi.. Hem inceltti, hem azalttı. Ama şunu da söyliyim, ince tüyler üzerinde daha etkili oldu.. Koltuklatımda ve bacaklarımda özellikle, çünkü ben oraları bioderle zamanında inceltmiştim.. Ablam da kollarına sürdü, çok azalttı inceltti ve çook geç çıkardı.. Bikini bölgesinde haala çok bi değşiklik yok, 2 seans yaptım. Bacaklarımda da çok ciddi bi azalma var vee 1 aydır tüylerim hala çıkmadı, ki normalde 1 haftada çıkardı:teytey:

LAZER EPİLASYON: Son olarak bikini bölgesini açmaya çok çekindiğim için koltukaltıma yaptırdım, şu an tek tük var, belki 2-3 tanedir tüyüm, almıorum bile:sm_cool:

Umarım işinize yarar söylediklerim.. İnanın çok büyük bi rahatlıkmış bu, inşallah bi an önce kılsız tüysüz kalırsınız:roflol:

Canım ya lazer yaptırınca 2 yıl sonra falan tekrar çıkıyo kıllar diye duymuştum 1-2 yerden. Doğru mu peki? 2yıl sonra haber verirsen sevinirim :teytey:

arkadaşlar ben bioder serum kullanıyorum hemen hemen 1 aydır bi kere yaptım ama bana gercekten faydası oldu özel bölgede kullanıyorum 3 haftada cıkmaya başladı serumun bi özelligide geciktirme yapması valla ilk kullanış ama sanki faydasını görecekmişim gibi geliyor

canım serumu ağdadan sonra mı kullandın

ben de kullanmak istiyorum bioder,ama yüzümü hiç almadım...alıp mı sürsem bioder i?:çok üzgünüm:

bend ekullanıyorum krem yüz için gayet memnunum her aksam sürüyorum.yüzümü bende ilkkez aldırdımm bioder kullanacağım için çenemde wardı biraz iple aldılar artmadı hemende cıkmıyo zaten ve ilk günden beri krem kullandığım için etki edeceğine inanıyorum bu etki ederse vücut içinde kullanıcam serumundann

ya ben lazere gırdım ama devam etmedım antalyadayım guvenılır bırını arıyrum korkuyorum cunku leke olcak dıye bıde annem bıoder kullanıyo azaldı dıo 5 aydır sımdıde serum alcam ona hemen bıtsın dıee :)

merhaba arkadaşlar... Ben de bioderle ilgili bir şey sorucaktım. Bu serumlarıyla normal tüp şeklindeki kremleri arasındaki fark nedir :uhm:

ben de 4 ay kullandım bioderi evet inceltiyo hem de bariz bi incelme oluyo ama azaltmıyo şimdi bi süre daha kullanıp iice inceltip karınca yumurtası yağı yada kremiyle de azaltmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…