Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Ben bioderi vakti zamanında düzenli kullanmıştım 7 ay kadar ama umduğum faydayı gçremedim. Hiç görmedim değil ama o kadar göremedim.

evet ya benimde yüzümde sivilce yaptı diyordum ama sivilceyi yapanın sir ağda olduğunu öğrendim.çünkü diğer sürdüğüm bölgelerde sorun yok .

ben yüzümü 2,5 yıldır aldırıyorum ve yüzümü sivilceler kaplamıştı.özellikle de çene altı kısımlarını ne kadar doktor varsa gittim ne kadar test varsa uyguladılar.ve herşeyin normal olduğunu söylediler.ama verdikleri ilaçlarla sivilcelerim de geçmiyordu.en sonunda ege üniv.has.dermatoloji bölümüne gittim.doktorum meltem hanım sayesinde şimdi sivilcelerim yok oldu.ama kesinlikle sir sivilce yapıyo.ben de biodere başladım bütün vücudumda kullanıyorum.daha ilk defa kullandım.inşallah ii gelir.herkese tüysüz ve sağlıklı yıllar dilerimmmmmm......AMİNNNNNNNN

tüylü bölge yağlı ve hassas bir yapıya sahip olduğunda ister istemez sivilce oluşabiliyor.çünkü tüyler kökünden alınınca ordaki yağ bezeleri harekete geçiyor ve dışarıya doğru sivilce etkisi yapıyor...benim izlenimlerim de böyle...

Sir ağda bende siyah nokta yaptı.Benim cildim yağlı ama sivilce yapmaya meyilli değil çok şükür.Ama sir ağda yaptırdığımda sonuçta gözenekler açılıyordu ve dışarının tozu şu bu derken gözenekler dolunca siyah nokta oluştu hep.Ama onlarla da mücadele ettim ,kendi yaptığım malzemeler falan,çünkü varsa bir derdim,üstüne giderim hallederim illa ki:=) O yüzden dikkat edin sir ağdadan sonra gözeneklerin dolmamasına.
Bioder(bende prolaktin değeri yüksek sanırım ondan),dedikleri kadar etki sağlamadı son 2-2.5 aydır düzenli olarak capilex kullanıyorum o da etki etti ama dedikleri oranda değildi bu etki,yine de inatla devam edfiyorum,zaten şişe büyüktü bitirmeye çalışıyorum,karınca yumurtası yağı kremini sipariş ettim, son umudum o,yoksa capilexe devam edeceğim.Diyemem ki capilex bioderden daha iyi, bence 2si de aynı ama capilex gerçekten kullanırken hassas cilltte bile sivilce -yanma vs yapmıyor,hele de jel olanı resmen ferahlatıyor.Cildi yağlı olanlar dikkat etsin biodere.

ben bioder serum aldım.kremini kullanmak biraz zahmetli her gece düzenli kullanamam diye.ağdadan sonra bikini bölgeme bioder serum sürünce biraz yanma yaptı.sürdükten sonra yapış yapış olması dışında pek bi kötü özelliğini görmedim.kokusu reçine gibi biraz rahatsız edici ama çok çok kötü değil.özellikle gece yatmadan önce sürün.1şişe serum tüm vucüduma yetti.kalan 2şişeyi gelecek 2aya saklıyorum.çok ekonomikmiş düşündüğüm gibi olmadı.etkilerini ilerleyen zamanlarda göreceğiz artık...

Arkadaşlar anladığım kadarıyla bioder'de tam bi çare olmuyo tüy sorununa 5 - 6 ay düzenli kullandığı halde tamamen kurtulan varmı ? :uhm:

reklamlarına dikkat ettiysen ,bioder 5-6ayın sonunda ancak ve ancak yüzde 56 azaltma yaptığını belirtiyor.Bioderden kestim ümidi,taa 4sene önce ne ümitlerle kullanmıştım fff.

cnm ben bıyık için kullandım 8 ayı geckin
tamamen bitmedi amam yarı yarıya azaldı çok seyrekleşti
çok memnun kaldım yani öyle çoktuki...
sivilcede yapmadı..1 yıldır da kullanmıyorum hala seyrek ..bunada şükür iple alması kolay oluyo
3 dk tamam...bakalım şu tüğler nasıl gidicek

Sadece ağdayla almak bile bi süre sonra epeyce azaltıyo dünyanın parasını dökmeye gerek yok o zaman :1no2:

ya ağdayla zamanla azalıyor tüyler falan hikaye kusura bakmasınlar, zamanla denilen heralde en azın bi 10 senedir, ozamana dek de ohoo,ne yani hiç işimiz olmayıp ağdayla mı uğraşalım hem böyle diyenler bence tüyleri fazla olmayanlar hiç kusurabakmasınlar

Cnm zaten bioder veya başka üründe kullansan ağdayla almak zorundasın ki kullandığın ürün kıl köklerine etki etsin ayrıca ağdanın tüylerde zayıflama, azaltma yaptığını sadece ben değil kime sorsan söler. Ben sadece bu tarz ürünlerinde bi çare olmadığı söyledim gerçekten etkili ve herkesi tatmin etcek bi yöntem bilen varsa yassın hepimiz rahat edelim

bioder serum almıştım,3.seansı da yaptım fakat bir azalma ve geç çıkarma gibi bir güzelliği olmadı.,
inanmıyorum kısacası çokk uzun vade de para tuzakları.

ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bioderi gözle görülür bi azalma oldu ama bi hafta bıraktım yine eskisi gibi oldu çok sıkıcı zaten her gece sür masaj yap. yani anlıyacağınız tamamen yok etmio ne yazıkki yada benim vücudumda öle etki gösterdi

aaaaa evet yazarmısın bu ürünü merak ettim ben bioderin faydasını görmedim

Bioderi yaklasık ıkı seneye yakın yuz bolgemde kullandım. Duzenlı bir sekılde sır agdadan sonra. Sonra bıraktım hıc bır faydasını gormedım ne ınce tuylerde ne sert cıkan tek tuk tuylerde. Bır suru de para verdım cok yazık oldu. Demekkı herkesde aynı etkıyı yapmıyor. Bıde sır agdadan sonra dıyor ya zaten sır agdayı duzenlı yaptırdıgında o donemde bır azalma oluyor. Bıodere gerek yok yanı.

ben de 4aydır kullanıyorum bi faydası yok sanmıştım ama sanki bazı bölgelerde çıkmamaya başlamış artık

bioder kullanan arkadaslar etkisi tabiki var ama uzun sürede gösterdiği kesin. Sabırlı olup yılmamak gerekiyor. En azından saglık bakanlıgından onaylı karınca yagı ne oldugu belli degil ilk aldıgım resmen gazyagı kokuyodu ikinci gül kokusu gibi hangisi gercek?? bunları düşünmekten yoruldum bioderi korkmadan kullanabilirim özellikle serum daha etkili ama pahalı baya

cnm tşk. ederim açıklama için bende özellikle kızım için sormuştum zaten sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar ben yeni başladım serum şekline yüz için. Bir kutuda 3 tane serum var sanki her gün bir tanesi bitecekmiş gibi duruyor ama hiç de öyle değil. Ben yüzüme fazlasıyla sürdüğümü düşünüyorum. Hem de yüzümün tamamına sürdüm. 3. günün sonunda 1.tüp hala bitmemişti :1shok: Ben de bitirmek için 4. gün de kullandım :lepi: Ben de hormon tedavisi görüyorum. Umarım faydası olur. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…