Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya benimde yüzümde sivilce yaptı diyordum ama sivilceyi yapanın sir ağda olduğunu öğrendim.çünkü diğer sürdüğüm bölgelerde sorun yok .
ya ağdayla zamanla azalıyor tüyler falan hikaye kusura bakmasınlar, zamanla denilen heralde en azın bi 10 senedir, ozamana dek de ohoo,ne yani hiç işimiz olmayıp ağdayla mı uğraşalım hem böyle diyenler bence tüyleri fazla olmayanlar hiç kusurabakmasınlar
aaaaa evet yazarmısın bu ürünü merak ettim ben bioderin faydasını görmedimeveeet ben ama bioderle dğil başka bir ürünle sakıncası yoksa sorarsan söylerim yalnız 4.seanstayım yani 4ay oldu 20 haziranda son ağdamı yapıp kullandım yani 10 gün oldu daha yeni ama çıkmadılar hala tamamen kurtulmak ! imkansız ve olmamalı yani ince cansız seyrek tüylerin çıkması gerekiyor bu yaradılış vücutta hiç tüy olmaması sakıncalı dostlar yoksa rabbim bizi tüysüz yaratırdı hiç bir ürün bunu garanti edemez yalnız yok denecek kadaR azaltır
selam ben gutto karınca yumurtası yağı kremi kullanıyorum 4. seanstayım ve gerçekten etkisini gördüm ve 13 yaşına bastı kızım ilk ağdasında onada başladım ve onda çok daha etkili oldu keşke biz küçükkende olsaydı şimdi bu kadar uğraşmazdık