- 11 Nisan 2008
- 1.753
- 1.668
- 733
bende bugün aldım bioder yüz için. ama benim şöle bir sorumum var; benım cene altında ve maglum dudak üstü bolgesıne kullanıcam fakat bendeki kıllar zaten zayıf ve sarı renkte( açık tenlı oldugumdan) çene altında koyu olan bır kaç tane vardı malesef cımbızla aldıgım ıcın orda 3-5 tane kıl olarak adlandırılıacak koyu kıllar cıkıyor. ama ben sımdı gııdp hepsını aldırırsam daha kötü çıkar, hepsi bildiğimiz kıl olur dıye korkuyorum (çünkü çenedekileri cımbızla aldım malesef ve gördüm )bide yazıldıgı gibi "azaltmıo , sadece ınceltıo" durumu olursa bendede , zaman kendı kendıme kılları cıkartmıs olcam :1shok:
o yuzden ben tüyleri almadan kullansam olmazmı acaba ? bir yerde okumustum , bioder kullanımı için yüzdeki ayva tuylerı alınmasa da olurmus dıe. sırf bu yuzden aldım kremıi. ama şimdi çok karasız kaldım:1no2:
o yuzden ben tüyleri almadan kullansam olmazmı acaba ? bir yerde okumustum , bioder kullanımı için yüzdeki ayva tuylerı alınmasa da olurmus dıe. sırf bu yuzden aldım kremıi. ama şimdi çok karasız kaldım:1no2:
Son düzenleme: