• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

bende bugün aldım bioder yüz için. ama benim şöle bir sorumum var; benım cene altında ve maglum dudak üstü bolgesıne kullanıcam fakat bendeki kıllar zaten zayıf ve sarı renkte( açık tenlı oldugumdan) çene altında koyu olan bır kaç tane vardı malesef cımbızla aldıgım ıcın orda 3-5 tane kıl olarak adlandırılıacak koyu kıllar cıkıyor. ama ben sımdı gııdp hepsını aldırırsam daha kötü çıkar, hepsi bildiğimiz kıl olur dıye korkuyorum (çünkü çenedekileri cımbızla aldım malesef ve gördüm )bide yazıldıgı gibi "azaltmıo , sadece ınceltıo" durumu olursa bendede , zaman kendı kendıme kılları cıkartmıs olcam :1shok:
o yuzden ben tüyleri almadan kullansam olmazmı acaba ? bir yerde okumustum , bioder kullanımı için yüzdeki ayva tuylerı alınmasa da olurmus dıe. sırf bu yuzden aldım kremıi. ama şimdi çok karasız kaldım:1no2:

Son düzenleme:
bende bugün aldım bioder yüz için. ama benim şöle bir sorumum var; benım cene altında ve maglum dudak üstü bolgesıne kullanıcam fakat bendeki kıllar zaten zayıf ve sarı renkte( açık tenlı oldugumdan) çene altında koyu olan bır kaç tane vardı malesef cımbızla aldıgım ıcın orda 3-5 tane kıl olarak adlandırılıacak koyu kıllar cıkıyor. ama ben sımdı gııdp hepsını aldırırsam daha kötü çıkar, hepsi bildiğimiz kıl olur dıye korkuyorum (çünkü çenedekileri cımbızla aldım malesef ve gördüm )bide yazıldıgı gibi "azaltmıo , sadece ınceltıo" durumu olursa bendede , zaman kendı kendıme kılları cıkartmıs olcam :1shok:
o yuzden ben tüyleri almadan kullansam olmazmı acaba ? bir yerde okumustum , bioder kullanımı için yüzdeki ayva tuylerı alınmasa da olurmus dıe. sırf bu yuzden aldım kremıi. ama şimdi çok karasız kaldım:1no2:
eğer yüz bölgesinde veya vucudun herhangi bir yerinde tek tük bir kaçtane koyu renkli kıl varsa .iğneli epilasyon önerirrim.ben yıllar önce sırf 2 kıl için bile iğneli epilasyona giderdim.bu konuda üşenmemek lazım .sonuçta cımbızla falan alınırsa ister istemez çoğalıyor.
bence tek çözüm iğneli epilasyon.yani çoğaltmadan müdahale şartÇok üzgünüm çoook

mantık olarak inceltmesi de bi işe yaramazmı vücudumuzda bi çok tüy var ama çok ince ve açık renkli olduğu için dikkatimizi çekmiyor bile bioderide uzun süre kullandığımızda o ince tüyler kadar inceltsek bu da bi çözüm olmuyomu dediği 6 aya kadar yüzde bilmem kaç inceltiyor 1 yıl kullandığımızda dediğinin iki katı incelmiş olmuyomu

eğer yüz bölgesinde veya vucudun herhangi bir yerinde tek tük bir kaçtane koyu renkli kıl varsa .iğneli epilasyon önerirrim.ben yıllar önce sırf 2 kıl için bile iğneli epilasyona giderdim.bu konuda üşenmemek lazım .sonuçta cımbızla falan alınırsa ister istemez çoğalıyor.
bence tek çözüm iğneli epilasyon.yani çoğaltmadan müdahale şartÇok üzgünüm çoook
ya ben çok korkuyorm, gıttıgım salonda yapıyorlarda ıgnelı, lazer vs. orda kızları goruyorum edıyorum da cok acıo dıyorlar, kalkıp gıdende varr acıya dayanamayıp. ne bılıyım korkuyorum bende..
evet ıste cımbızla ala ala bayag oldu malesef
senağlama

bende 6 ay düzenli bi şekilde kullandım kıslar bikini bölgeme ama çok az bi azalma oldu yani olmadı desemde yalan söölemiş olmam ayrıca incelmedilerde bende birazda kişinin vücut yapısıyla kıl anatomisiyle alakalı olsa gerek yani bazıları memnun bazıları değil
bence herkes başkasının deneyimine bakmadan en azından 6 ay kadar denemek gerekiyo sonuca görede devam edersiniz
ama size önerim ben krem kullanmıştım çok zor hergün hergün uğraşmak ama serumlar tüy alımından sonra 3 gün kullanıyosunuz bence kullanımı daha kolay

Selam arkadaşlar ben bioder serum kullanıyorm yüzüme. 2kere aldım yüzümü ve kullandım serumu. Bi kere serum yüzümü o kadar kurutuyo ki o 3 gün derim dökülüyo resmen. Ben de nemlendirici veya bebe yağı sürmek zorunda kalıyorm. Ama sonuç şimdiye kadar bakınca ümit verici :1rolleyes: 2. aldırışımda kıllar daha geç çıktı bunu farkettim ve bıyık bölgesinin baya inceldiğini gördüm. Siyah sert çıkardı, şimdi ise göremediklerim oldu almaya çalışırken. Bende poli kistik over var. Buna rağmen sonuç aldım. İnş sonuna kadar işe yarar. Herkese kılsız hayatlar a.s.

Peki bioderin kreminin kokusu nasıl, çirkin filan kokuyor mu? Sürüp dışarı çıkabiliyo mu insan?:tomato:

ben de roll-on'unu aldım kızlar bakalım ne sonuç vercek, sabah akşam sürmeyi düşünüyorum, yazarım size..

3 aydır kulanıyorum ama hala aynı o degişiklikten nedense ben faydalanamadım kıl köküm çok oldugu içinmi ince kıl köke sahip degilim ondanmı

ben de hem koltuk için olanı var hem de yüz için olanı var...ama bir türlü düzenli olarak kullanmaya başlamadım..onun için sürüp boşa harcamak istemedim...ama 1 kutuyla olacak gibi değil, zaten reklamında da 6 - 8 ay düzenli kullanım diyor...kokusu çok güzel de değil zaten...ayrıca bir arkadaş sürüp dışarı çıkabiliyor muyuz diye sormuş, onu zaten gece yatarken sürmen gerekiyor....sabah olunca da güzelce günlük cilt temizliğini yaparsın.....

/c9 slm bayanlar bende biodere balamak istiyorum koltuk altı ve bikini bölgem için ama ben kremini kullanacam bide öncelikle memnun kalanlar kalmayanlar var bilemem denemeden yorum yapamam cosmopolitan dergisinde okumuştum okumuştum bioder hakkında aslında 6 veya 10 ay düzenli kullanımda sonuç alabilirmişsin neyse zaten o sorun değil gece yataken 4 5 dklık iş masaj yapmak abartmaya gerek yok zaten kıllardan şikayetçi değilmiyiz

benim bi sorum olacak eczaneye gittim vücut bölgesi olanı için alacaktım yoktu eczacı yüz için olanını olur farketmez dedi kafam ona takıldı bioder in soru hattında mail attım sordum onlardan yüz için olanına ayrı formül vücut için olanında ka ayrı formül bide vücutdaki tüyle yüzdeki arasında fark olur diye cevap geldi kafam karıştı yüz için olanını vücuduna kullanan varmı farkeder mi ltfn cevaplandırır mısınız

benim bi sorum olacak eczaneye gittim vücut bölgesi olanı için alacaktım yoktu eczacı yüz için olanını olur farketmez dedi kafam ona takıldı bioder in soru hattında mail attım sordum onlardan yüz için olanına ayrı formül vücut için olanında ka ayrı formül bide vücutdaki tüyle yüzdeki arasında fark olur diye cevap geldi kafam karıştı yüz için olanını vücuduna kullanan varmı farkeder mi ltfn cevaplandırır mısınız

bildiğim kadarıyla yüz ve vücut için olanlar aynı sadece yüz bölgesinin neme daha fazla ihtiyacı olduğu için nemlendiricisi fazla ben eczane teknisyeniyim ecz. gelen mümessile sordum o da vücut için olanı yüzünüze kullanabilirsiniz demişti dediğim gibi aralarındaki fark sadece nemlendiricisidir.

ablamda yüz bölgesi için bioder almıştı 2 ay kuıllandı bi faydasını görmedi kullanmayı bıraktı .........:1no2:..

Bioder marka tüy azaltıcı krem kullandım. Dudağımın üstünde çok çirkin lekeler oluşturdu

Son düzenleme:
Ben tam 1 sene önce hiç aksatmadan 6 ay boyunca kullandım yüz bölgesi için. Azaltıyor baya. Tüyler sarı ve ince çıkmaya başlıyor. ama aradan 1 sene geçti. tüylerim beni özlemiş olcaklar.:çok üzgünüm: eski hızla aynen devam geri geliyorlar. ayrıca dudak bölgesi için kullandım ve leke yaptı. şimdi başka bi kremle lekeyi yok etmeye çalışıyorum.kötükedihüso
deneme tahtası gibiyim herşeyi deniyorum.kafamçokkarıştı

Back