Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

bende kullandın 3ay ama bi fark olmayınca sıkılıp bıraktım. kokusu çok rahatsız ediciydi. kıl bu; ne yapsan geri geliyo

Merhaba Arkadaşlar
ben 1.5 sene bioder ve capilexi düzenli olarak sabah akşam kullandım.Sonuç bence sıfıra yakın.
Sadece kullandığın dönemde tüylerin geç çıkmasını sağlıyor o kadar.Boşuna zamanınızı ve paranızı harcamayın.tabi bu benim şahsi düşüncem 1.5 senelik tecrübe sonucu :)

benim de yengem kullanıyo irem kremini sadece şuanlık iki kere kullandı ve çok uzun sürede ve seyrek şekilde çıkıyo bende onun tavsiyesiyle alıcam

bende yeni kullanmaya başladım kokusu gerçekten cok rahatsız edici ... gece yatmadan önce sürüyorum yapış yapış oluyor .. eczacı "sbh yıkamazsan daha cok etkili olur" demiştii ..ama ortam nemli oldugunda kokusu fln cıkıyor meydana...siz nasıl kullandınz acabaa ? yıkadınız mı sabahh?

bioder hic birseye fayda etmedi bende zaten bence pis kokuyor onu suruyordum yatmadan önce hic yani uyuyamiyordum kokudan nerdeyse bide yastak falanda kokuyordu esim soruyordu bana hatun ne kokuyor burasi yine böyle.......... HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC askim yat sen yok birsey

bioder hic bir işe yaramıyor.sadece cok az azaltıyor.karınca yagı yumurtası bu konuda gayet basarılıymıs diye duydum deneyenlerden.hemde oncesinde agda yapmanıza gerek yok 4 seans ta buyuk oranda basarılı oluyormus

bioderi sürekli kullanmak lazım ole çokta işe yaramıyor her gece her gece kullanmsı oladukça zor sıkıcı:dilcikar: hem ole fazlaca bi değişiklik olmuyor en iiysi karınca yumurtası yağışutarafagitti

arkadaslar ben bir turlu anlamiyorum.bazi arkadaslar cok memnun kaliyor.bazilari 1.5 yil kullanmasina ragmen hic memnun kalmiyor.acaba bunyeye gore degisiyormu.benimde bir tanidigim kullanmis ve sonuc muthisssssss tuyleri tamamen gitmis

arkadaslar ben bir turlu anlamiyorum.bazi arkadaslar cok memnun kaliyor.bazilari 1.5 yil kullanmasina ragmen hic memnun kalmiyor.acaba bunyeye gore degisiyormu.benimde bir tanidigim kullanmis ve sonuc muthisssssss tuyleri tamamen gitmis

buna ben de anlam veremiorum arkadasım..
tam herkes memnun sonuc almıs ben de alayım kullanayım diorum sonra bikaç tane bilmem kac sene kullanıp gene eskisine donmus olanları gorunce almaktan vazgectım..
demekki ara verınce gene eskisine donuosa hiç baslamaya degmez..

sevgili arkadaşlarım, kremini ben kesinlikle kullanamam, dediğiniz gibi her gece kim uğraşacak ama artık serumlar var ve ilk 3 gün sürülüyo ay boyunca, sonra bidahaki ay yine sir ağda yaptırıyosunuz, tekrar 3 gün.. her gece uğraşmaktansa kurtulmanın en güzel yolu serum bence.. ben bi para ayırıp alamadım hala ama çok övgüsünü duymuştumm

yaklaşık 3-4 ay bioder kullandım ama bence para tuzağı hiç memnun kalmadım ve çok pahalı çok kötü kokuyorrr.
Bıraktığımda etkisi de geçti. Evet tüylerde biraz azalma yaptı ama bıraktıktan 1-2 ay sonra eskisi gibi oldu. Kalıcı ve ya uzun vadede etkili olmadıktan sonra o parayı ona vermenin hiçbir anlamı yok.
Şimdi karınca yağını deniyorum bakalım...

Ben 1,5 ay kadar düzenli kullandım, bıkmadan usanmadan her akşam... Oldukça etkili oldu yani bıraktıktan sonra tüyler çok daha geç, daha ince ve az sayıda çıktı. Bu yüzden kremin etkisine inanıyorum. Serumunu da denedim, daha etkili ama kullanılacak gibi değil. Reçel gibi birşey, sürüp evden çıkmasan bile dayanamıyorsun. 3-4 gün üstüste kullanamadım ben.

Bioderin kremine yeniden başladım şu aralar ama artık kreminin tüpünü azalttılar. Eskiden 250 ml.lik vardı, şimdiki sanırım 150 ml ve vücut kullanımında sık bitiyor, pahalıya çıkıyor... Bu sefer inşallah düzenli kullanıcam ama özellikle yaz döneminde bir sorunu var. Beyaz giysilerinizde iz yapıyor, hele koltuk altına kullanırsanız ter lekesi gibi sarı renkte iz bırakıyor maalesef...

merhaba,
ben çok fazla tüylü kıllı bir bayan olmama rağmen çok rahatsızım tüylerden.
2006 yılı ekim ayında lazere gittim 8seans,kol altı ve bıyık çene bölgeme.
tam 800ytl para verdim.
fakat kol altında 150 kıl varsa 100tanesi gitmişir.
merkezler inatla devam etmemi istediler bıraktım fazla soyulmamak için
hepsi para tuzağı ve şu an 1,5 yıl oldu tüyler incede olsa çıkmaya başladı.
2ayrı merkeze gitmiştim,
ikiside bir işe yaramadı.
tüylerim yüzümdekiler çok koyu değildi o yüzden etki etmiyor dediler
ama kol altımda da etkilemedi.
daha sonra 6ayda 3şişe kar.yum.yağı bitirdim bu lazer gören yerlerime.
asla faydası olmadı tamamen uydurma kar.yum.yağı.
sonra takmış durumdaydım çevremde herkes bana o kadar para verdin lazere noldu diyince utancımdan en azından bitti demek istedim.
gittim lazer cihazı epila s1 aldım.
normlde lazerde kıllar ışın aldıktan 10gün sonra dökülür.
epilayı hergün nerdeyse kıllara uyguladım kol altıma sadece.
15.gün sonunda leke yapar ve kılları sertleştirir gibi oldu ve de dökmedi hiç birini.
hemen iade ettim sağolsunlar nette iyi bir firmaymış aldı ve kargo paramı da iade etti.
şu an bioder serum aldım.
5gün oldu.inşllh bu sonuç verir.
ilerleyen zamanlarda sonuçları yazarım.
sevgileryerimseniben

Çok ilginç yaa lazer fayda etmeyen kişilere şaşıyorum.Yani muhakkak yanlış bir yerde yapptırdılar,yapanlar bilgisiz tecrübesiz/kullandıkları makine düşük kalite. Yahut da tüyleri çok ince olduğu için görmedi makina,bilemiyorum.Ben bizzat yaptıran tanıdığımızı biliyorum.2senedir çıkmıyor yaptırdığı bölgeler.Çok çok memnun

bioder hic bir işe yaramıyor.sadece cok az azaltıyor.karınca yagı yumurtası bu konuda gayet basarılıymıs diye duydum deneyenlerden.hemde oncesinde agda yapmanıza gerek yok 4 seans ta buyuk oranda basarılı oluyormus
nerden buluruz acaba bir bilgin varmmı birde fiyat konusunda aydınlatırsan sevinirim kahrolsun tüyler inşallah gelir tertemiz günler:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…