Mrh kızlar
Ben buhara tüyox kullandım bioderi çok kişiye hatta ezcanelere bile sordum tavsiye etmediler. tüyox al dediler.. Mükemmel bişii ne sivilce yapıyo nede kokusu var kullanımıda çok kolay aldığım yağı yarıladım ve tüylerde o oranda yarılandı bitince sonucu merak ediyorum doğrusu..
bitince sonucu bende merak ediyorum
bizimle paylasırısn dimi tatlicadiarzu
bence ısıtma seklını değiştir.ben 5aydır kullanıyorum ve daha hıc patlatmadım ısıtırken.aşırı sıcak olmadan su ısıtıyorum ve bır kabın içine suyu koyup serumuda içinde bekletıyorum bı süre.gayet güzel ısınıyo ve bişe olmuyo.Arkadaşlar Lütfen Bu ürünlere Para Vermeyin özellikle Serum'a
Serum'u Koyduklari şişeler Patliyor ürün Ziyan Oluyor. (isitin Diye Kullanim Broşüründe Yaziyor)
Firmaya Açtim Söyledim şişeler Genleşmiştir Olabilir Diyor çikiyorlar Içinden.
Iki Paket Aldim 140 Ytl Para Verdim Içime Oturdu Bu Para!!!!
Sevgiler
merhaba aylincim,
sen bilirsin ama serum bana mantıksız geldi.Tüm vücuduna uygulayacaksan belki olabilir ama kol altı ve bikini bölgesi için kullancaksan yarısı yetiyormuş serumun ve açılmış serumu eczacının dediğine göre 1 gün saklayabiliyormuşsun.
1.ve 2. gün ilk serumu kullandım diyelim.3.gün ikinci serumu açman gerekecek ve artanını atmak zorunda kalacaksın yada 4.günde süreceksin.Dört gün sürmenin belki sakıncası olabilir ama
Bioder serumun Fiyatı 69 ytl.
Her ay 69 ytl vermektense kremini almak daha mantıklı geldi bana.
Ben kafanı karıştırmamışımdır umarım öpüyorum
serumlardan bırını acatıktan sonra 7gün kullanabılırsın,acılmamıs serumuda ıstediğin kadar acma.yani bosa gıtmemiş oluyo.içindede yasıyo zaten 1hafta dıye.ayrıca serum kremın konsantresi olduğu için çok daha etkili ve kremı 30gun kullanacağına serumu 3gun kullanıyosun.kesınlıkle serumu tercıh etmelisin ama kremide takvıye olarak kullanabılırız.
Slm arkadaşlar
bioder serum kullanmak istiyorum ama bu arada gebelik beklentimde var.
hamileyken kullanmakta bi sakınca var mı
merhaba arkadaslar.bende kullnıcam.fakat herkes siragda diyor.bense hayatımda hiç sir agda kullanmadım.genelde epilasyon aleti kullanıyorum.bu durumdada kullanabilirmiyim acaba?
slm arkadaslar ben daha yeniyim.size merak ettigim bi soruyu sorcam.bu bioderi arka deliğin oldugu yerede uygulayan varmı vede sonuc alan.bıktım orayla ugrasmaktan bunun daha kolay yolunu bilen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?