Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Bioder serum kullanıp memnun kalanlar varmı?? Varsa kullanma sürelerini ve bölgelerini yazabilirlermi??

Ben beş ay düzenli kullandım bioderin kremini. Hergün üşenmeden masaj yapıp sürdüm, 2 kutu bitti. Hiçbir sonuç alamadım. Belki sadece bende böyle olmuştur bilemiyorum. Gerçekten kremin işe yaradığına güvenmiştim ama sadece cildime iyi geldi. Tüylerde bir değişiklik yok..

16-17 yaşlarında regl (geçikme ve kis ) sorularım vardı.o yüsden ilaç tedavisi gördüm uzun bi süre belli aralıklarla vudumda aşırı bi tüylenme olmasada çene bölgemde tüylenme oldu.cımbız kullanıyordum fakat cımbıc kıl köklerinde kalınlaşma ve bıyık ve çene bölegesinde grilik oluşturuyo.dışarıdan çok belli olmasada yakın mesafeden çok rahatsız ediyor beni.:çok üzgünüm: bidoer kullanmayı düşünüyorum.sir ağda sonrası serumunu ve kremini birlikte kullanmak istiyorum.sizce bi etkisi olabilirmi?
bu arada kısa bi bilgi vereyim yaklaşık 4 senedir o ilaçları kullanmıyorum.adetim oldukça düzenli artık.ama beyaz tenli olduğum için yüzümdeki tüylerde kalınlaşma sertleşme beni çok rahatsız ediyor.

bende de bioder var biraz düzeli kullanınca faydasını gördüm de gerçekten çok sabır ve düzenli kullanım istiyor ya eğer böyle kullanılırsa gerçekten incelip azalıyor ama iş düzenli kullanımda

Ben bioder serum kullanımının ikinci seansını bitirdim,genital ve koltuk altı kullanıyorum.. Genitalde 2. seansın sonunda çok incelmiş kılların olduğunu farkettim,çok şaşırdım açıkçası,ve düzenli kullanıyorum.. Bu arada serumun haricinde capilex jel ile hergün takviye yapıyorum sabah akşam,hem çok güsel kokuyo hemde günlük hijyeni sağlamış oluyorum.. Tavsiye ederim,ama yolun daha başında olduğum için serumu uzun süre kullanan arkadaşlarında sonuçlarını çok merak ediyorum... Hepimize kolay gelsin!!!

ben 15 yaşlarındayken bi kavanoz kullandım belirgin bir azalma olmuştu şimdi serumunu aldım ona başlıyacağım.umarım kremde aldığım sonucu serumdada alırım

bioder serum konusunda ihtisas yaptım :smiley-cool:
nisanda tam 1 yıl oldu. yüz bölgesi (yanak çene bıyık) her ay düzenli aldırıyorum ve serumu kullanıyorum. bittimi diye sorarsanız? hayır tabikide :) ama azalma-incelme olduğunu görüyorum. mesela ilk başladığım zamanlar 3. haftada mutlaka aldırma ihtiyacı duyuyordum şimdi 5 haftada bir falan gidiyorum. 2-3 ay hiç aldırmasam eski haline dönermi bi fikrim yok. ama benim bu durumdan hiç şikayetim yok. çünkü yanağımdaki tüyler çok rahatsız ediyodu saçımı toplayasım gelmiyodu. şimdi okadar rahatımki. aldırıdığım zamanlar da yüzümde sadece 1 günlük kzıarlıklık oluyo o da hemen geçiyo..
merak edenler varsa diye paylaşmak istedim :1hug:

Merhaba Arkadaşlar.
Bende Kullaniyorum.sabir Gerekiyor. Uzun Vadede Sonuç Aliyorsunuz. Daha önce Tüylerim Sert Ve Sikti.şimdi Azalma Ve Tüylerde Yumuşama Var.biraz Daha Gayret Diyorum.

laelaelaelaelaebence bioder kılları azaltırmı bilmem ama kokusuna çare bulmazsa kocaları kaçırtır o kesin

capilex ve episiva bunların daha etkili olduğunuu duydumm vede kkda okudumm deneyin istersenizz çünkü bende deneyeceğimm

Arkadaşlar aranızda bioder kullanan var mı,gerçekten tüy azaltmada etkileyici mi. almayı düşünüyorum da tavsiye edebilir misiniz

evet ben kullandım tabiki yüzüm sivilcelenmeye basladı yinede memnunum sende al dene ama tabiki biraz sabır istenen bir olay bu:hooray::hooray:

laelaelaelaelaebence bioder kılları azaltırmı bilmem ama kokusuna çare bulmazsa kocaları kaçırtır o kesin

merhaba ben yeni katıldım aranıza kokusu hakkında söyledıklerıne hak veriyorum özellikle gece kullanımı evliler için çok zor bir durum kokusunu daha bir otantik bir koku yapsalar hic fena olmayacak

bioderin koltukaltı roll on u çıkmış hemde 15 ytl fiyatı bana çok ucuz geldi duyan ve kullanan varmı bunu ona göre alıyım roll onun kullanımı daha pratik gibi geldi bana bioderin vücut kremini kullandım sadece bir tüp kullandım hiçbişi göremedim uzun vadede işe yarıyomuş zaten kıllarımı eski halde görünce bi dahada kullanmaya üşendim her gece masaj yap sür ohoo bu roll on nasıl acaba ??

ben geçen sene tam 8.5 ay kullandım...kullanım esnasında gerçekten işe yarıyorrr.tüyleri geç çıkartıyor ve ben de gerçekten etkisine inanmıştım,tüylerin zayıfladığını azaldığını düşünmüştüm ama bıraktım ve hemen eski halini aldı...burdan söyliyim,boşuna vaktinizi harcamayın...

kremi ben de 2 yıl kadar kullandım .ama memnun kalmadım.serumunu kullanan var mı?

bünyeden bünyeye farklilik gösterir bu yaglar bakiimlar vs arkadaslar hatta lazerdi vs bile bence yaglarada pek baglanmamak gerek doktorlardanda yardim almaliyiz :bbo:

Slm benim sormak istediğim bişey var Diyelim bioder serumu koltuk altına uyguladk ve azalttı da ama sonuçta bitirmediği içn koltukaltını yeniden almamız gerekeck peki o zamn eski durumuna döndürme gibi bişy olur mu acaba arttırma gibi? :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…