Bişey sorcam ben şimdi yüz için olan yüz serumu forte den aldım ama bu tüplerde deil tek bi şişede 5 ml lik bu tek kullanımlık mı oluyoo yanii anlıyamadım açtıktan sora bidaha kullanılırmiki ben çünkü bıyık ve kaş bölgesinde kullancam bana çok gelir ??,?Çooook memnunum
3 gun ust uste gunde bir kere yaziyor iceriginde de benim sordugum soru kutuda kalani faha sonraki aylarda kullanbilirmiyim yani bozulurmu ne kadar sure kullaniliragda yapılan bölgetye 3 gün üst üste sabah akşam kullanıyorsun
Evet bugün aradım müşterii hizmetlerini bir yılmış süresi pekii bunu ısıtarak mı kullanıyoruz tüpler gibiii ?bozulmuyr bende öyle kullandım çünkü
Bişey sorcam ben şimdi yüz için olan yüz serumu forte den aldım ama bu tüplerde deil tek bi şişede 5 ml lik bu tek kullanımlık mı oluyoo yanii anlıyamadım açtıktan sora bidaha kullanılırmiki ben çünkü bıyık ve kaş bölgesinde kullancam bana çok gelir ??,?
Bişey sorcam siz yüzünüzde bıyık bölgenizde falan fayda gördünüz mü ne kadar kullandınız ??bozulmuyr bende öyle kullandım çünkü
Hala yazmadinbioder yüz için tüy azaltıcı kür+krem kullanmaya başladım
kürü aldıktan sonraki üç gün sürüyorum kremi her gün
yaklaşık 22-23 gün oldu kullanmaya başlayalı ve sanki azalmış gibi. (yaklaşık 15 günde bir ağda ile aldırıyorum bıyık bölgesini)
şimdi bıyık aldıralı 7 gün oldu normalde şimdiye tekrar alınabilecek hale gelirdi ama ince ince tek tük çıktı. 2 haftada tamamen çıkıyordu o yüzden haftaya cuma tekrar yazarım, çünkü bana azalmış gibi geliyor da olabilir.
bayadır kimse yazmamış yararı dokunur belki diye deneyimlerimi yazacağım. kullandığım ürünler
Serumlarında yazacaktımHanımlar ben de bioderin şarkılarından kullanmaya başladım 3. günüm ve sivilcelerim çıktı.zor müşteri hizmetlerini arayıp ne yapacağını soracağım ...kulanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bırakayım mi devam mı ederim kullanmaya
Koni birazcık eski ama sorayım yinedeyorumların coğunu okudum bioder zaten tüyleri kökten yok ediyor diye söylemiyorazaltıp inceltiyor geç cıkartıyor diyor....bende bugun yeni ürünlerinden vucud ve yüz için serumunu ve rollon nu şipariş verdim yarıyarıya azaltıp inceltse ve geç çıkmasını sağlasa bana yetecek tamamen yok olmasını beklemiyorum
Sonuç nasıl.canimm memnun kaldinmi urundenBende bioderin tüy azaltıcı serumunu aldım kullandım bakalım ilk ağdadan sonra. Daha tüylerim çıkmadı ama ilk izlenimimi sizinle paylaşacağım.
Sonuç nasıl.canimm memnun kaldinmi urunden
Bende yuzume kullaniyorum sonuc ince ve az ciktilar ama insallah tamamen yok eder tek temennim buİlk sürüşümü 30 haziranda falan yaptım heralde yaklaşık 15 gün oldu. ŞuanŞağda ile alınacak uzunluğa gelmedi daha. Geciktirmedi bana göre ama kıl yoğunluğu azaldı gibi ve sanki incelmiş gibi duruyor ya da ben öyle hissediyorum. İkinci kullanımımda tekrar editlerim buraya.
Bende yuzume kullaniyorum sonuc ince ve az ciktilar ama insallah tamamen yok eder tek temennim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?