Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Çooook memnunum
Bişey sorcam ben şimdi yüz için olan yüz serumu forte den aldım ama bu tüplerde deil tek bi şişede 5 ml lik bu tek kullanımlık mı oluyoo yanii anlıyamadım açtıktan sora bidaha kullanılırmiki ben çünkü bıyık ve kaş bölgesinde kullancam bana çok gelir ??,?

agda yapılan bölgetye 3 gün üst üste sabah akşam kullanıyorsun

Yok canım merak etme birşey olmaz.tek şişede ise çok kullanımlıktr zaten

bioder yüz için tüy azaltıcı kür+krem kullanmaya başladım
kürü aldıktan sonraki üç gün sürüyorum kremi her gün
yaklaşık 22-23 gün oldu kullanmaya başlayalı ve sanki azalmış gibi. (yaklaşık 15 günde bir ağda ile aldırıyorum bıyık bölgesini)
şimdi bıyık aldıralı 7 gün oldu normalde şimdiye tekrar alınabilecek hale gelirdi ama ince ince tek tük çıktı. 2 haftada tamamen çıkıyordu o yüzden haftaya cuma tekrar yazarım, çünkü bana azalmış gibi geliyor da olabilir.
bayadır kimse yazmamış yararı dokunur belki diye deneyimlerimi yazacağım. kullandığım ürünler

Hala yazmadin

Hanımlar ben de bioderin şarkılarından kullanmaya başladım 3. günüm ve sivilcelerim çıktı.zor müşteri hizmetlerini arayıp ne yapacağını soracağım ...kulanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bırakayım mi devam mı ederim kullanmaya

Serumlarında yazacaktım

Kon
Koni birazcık eski ama sorayım yinede
Kullandınız mı ürünü?

Tüm yorumları okuyamadım daha. Eskide hepsi. Yeni ürünlerde mıkmıştır mutlaka. Kullananlar yorum yaparsa sevinirim

mrb ben su an bioderin yuz icin kurunu kullaniyorum ve bir kere kullanmama ragmen tuyler gerckden inceliyor ama azalirmi onu zamanla anlarim su an anlayamm cunku 6 7 ay kullanmam lazim qma ben sonuncdan memnunum

Bende bioderin tüy azaltıcı serumunu aldım kullandım bakalım ilk ağdadan sonra. Daha tüylerim çıkmadı ama ilk izlenimimi sizinle paylaşacağım.

Sonuç nasıl.canimm memnun kaldinmi urunden

İlk sürüşümü 30 haziranda falan yaptım heralde yaklaşık 15 gün oldu. ŞuanŞağda ile alınacak uzunluğa gelmedi daha. Geciktirmedi bana göre ama kıl yoğunluğu azaldı gibi ve sanki incelmiş gibi duruyor ya da ben öyle hissediyorum. İkinci kullanımımda tekrar editlerim buraya.

Bende yuzume kullaniyorum sonuc ince ve az ciktilar ama insallah tamamen yok eder tek temennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…