hanımlar ya bu limon-tuz meselesi nedir... eski sayfalara bakmaya üşendim.. zathmet olmazsa kısaca anlatırmısınız....
ben yeni başladım biodere yüzüme ağda yaptırdım aynı gün bioder sürdüm ikinci gnde aynı üçüncü gün kalktığımda birde ne görim yüzüm korkunç bi halde pürüz pürüz heryeri dokunduğumda sanki kendi yüzüm deilde başka bişe gibi mobilya döşemesi gibi gelio dokununca herhangi bi kızarıklık yok sivilcede deil ama korkunç derecede pürüzlendi bide dünde burnumun altında koskocaman bi uçuk çıktı şimdide 1tl büyüklüğüne ulaştı napcam ben şimdi yaaa yarın ankaraya gitcem sevgilimin yanına annesi babası abisi babaannesi en yakın arkadaşları falan hep görecek bu halimi offff offffffff çoook fenalardayım kendimi damdan aşşağı atasım gelio neden olduki bunlar
slm ya kızlar bişey sorcam ben bioderin vucüt için olan kremini kullanıyorum (malum bölgeye) 1 aydır kullanıyorum şimdi bunu 3 ay kullanmak gerekiyormuş yaa içinde öyle yazıyor.3 aydan sonra bırakcakmıyız bir daha kullanmaya gerek yokmu???bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi???ahh ahhh kadın olmakkk :1hug:
merhaba umarım birileri cevap verir bende yakın bir zaman da kollarıma kullanmayı düşünüyorum vücut serumunu..
3 tane serumu 1 ayda mı bitiriyoruz :S 1. gün 2. gün 3. gün olarak anlıyamadım ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?