Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

kızlar merhabalar.umarım hepiniz iyisinizdir..? baya okudum da denk gelmedim sorayım dedim.
Ben de bıktım uğraşmaktan çok olsun olmasın böyle bi sorun deli edio.ağda yapmaya başladım ama malum yerde dayanamadım 2hafta önce döndüm kreme.şimdi alayım diorum bioder .ok pahalı olmasına rağmen napayım.dedim orayı kremle alırım sitesinde yazıo uzun sürer etki dio ama etkiliymiş.Peki kızlar kremle alsam mesela kısalıo ya iyice sonra ağda yapmayı denesem kökünden almış yerine geçio mu yoksa fark etmio mu???yarın öbürgün başlıcam sanırım..of..

arkadaşlar ben birşey daha sorayım.şimdi diyoruz ya seans.kaç zamanda bu?her 30günde bir değil mi?her ayda bir epilasyon sonrasında bioder?2 ay sonra aldım diyen arkadaşlar var nasıl uygulamalıyız ki kafam karıştı?ve ya dielim 1 aydan önce rahatsız edicek derecede uzadı

ben hem krem hem de serum denemiş biri olarak diyorum ki paranızı boşa harcamayın...limon tuz inanın ilk denemede acayip etkili...bioder serumu kullandım kullanırken azaldı inceldi gibi görünüyo ama 1 yıl kullandım ama 2 ay yapamadım ve hepsi hiç serum kullanılmamış gibiydi....bu siteyi ilk keşfettiğimde bioderi vazgeçilmez zannederken, okudukça ve denedikçe limon-tuzun daha etkili olduğunu farkettim....

Arkadaşlar , benimde yüzümde bayağı tüy var ama hepsi ince ince,daha önce ne iple ne sir ağdayla aldırmadım,korktum çünkü sertlerşir daha çok tüy çıkar diye bir de sürekli aldırmak lazım her ay ,ki ben 2-3 günde bir kaş alan ,haftada 2 kere iple bıyık alan biriyim,her hafta yüzümü nasıl alıyım gibi gibi bir sürü endişem var ,bugünde sir ağda bantları varya onlardan aldım içinde yüz vücut bikini bölgesi için toplamda 36 adet bant var,şimdi ben bu bantlardan yüzüme uygulasam sonrasında bioder kullansam nası olur bilmiyorum, yüzüme dokunmayıp kollarımı mı alsam .. çok kararsızım korkum bantla yüzümü alırsam tüyler ya artar ve zırt pırt almam gerekirse diye, benimle benzer durumda olan arkadaşlar deniyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

hanımlar ya bu limon-tuz meselesi nedir... eski sayfalara bakmaya üşendim.. zathmet olmazsa kısaca anlatırmısınız....

hanımlar ya bu limon-tuz meselesi nedir... eski sayfalara bakmaya üşendim.. zathmet olmazsa kısaca anlatırmısınız....

canım ben de ilk defa burda gördüm duydum kısaca anlatıyım sana. ağdanı yapıyosun güzelce.sonraa ağda yaptığın yere bu limon tuz karışımını hazırlıyosun. karışıma gelince bbir limonun suyunu çıkarıp içine tuz koyuyosun,ama bacaklarına da yapcaksan bi limon değil daha fazla limon kullanırsın bunu kendin ayarlarsın zaten
sonra bu limon tuz karışımını ağda yaptığın yere sürte sürte yediriosun.
limon ve tuz yakıomuş ama daynanıcas artık nnapalım
ilk 3 gün bunu uygulucaksın günde birkaç kez.
fakat en önemli tarafı şu ki kesinliiklee ağda yapılan bölgeleri 3 gün boytunca hiç yııkamıcaksın sadece bunları sürceksin.
umarım yardımcı olabilmişimdir

ban da zahmetli geldi cnm bekliyorum ben deniceksen kışı bkle, yıkanmadan 3 gün nasıl durcaz bu sıcakta:)

slm ya kızlar bişey sorcam ben bioderin vucüt için olan kremini kullanıyorum (malum bölgeye) 1 aydır kullanıyorum şimdi bunu 3 ay kullanmak gerekiyormuş yaa içinde öyle yazıyor.3 aydan sonra bırakcakmıyız bir daha kullanmaya gerek yokmu???bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi???ahh ahhh kadın olmakkk :1hug:

ben yeni başladım biodere yüzüme ağda yaptırdım aynı gün bioder sürdüm ikinci gnde aynı üçüncü gün kalktığımda birde ne görim yüzüm korkunç bi halde pürüz pürüz heryeri dokunduğumda sanki kendi yüzüm deilde başka bişe gibi mobilya döşemesi gibi gelio dokununca herhangi bi kızarıklık yok sivilcede deil ama korkunç derecede pürüzlendi bide dünde burnumun altında koskocaman bi uçuk çıktı şimdide 1tl büyüklüğüne ulaştı napcam ben şimdi yaaa yarın ankaraya gitcem sevgilimin yanına annesi babası abisi babaannesi en yakın arkadaşları falan hep görecek bu halimi offff offffffff çoook fenalardayım kendimi damdan aşşağı atasım gelio neden olduki bunlar

serumunu mu kullanıyorsun kremini mi? kremini kullanıyorsan demek ki iyi okumamışsın kitapçığı. ayda 4 kez kullanacaksın yani her hafta sonu alırsın kaşını bıyığını artık nereni alacaksan yüzüne sonra küçük miktarlarda süreceksin fazla değil zaten biraz yağlı bir kremdir. ayrıca uçuk çıkaracağını sanmıyorum. ben de kremi kullanıyorum her gün peş peşe sürersen pıt sivilce çıkarır yüzünde haftada 1 sürmen yeterli. serumunu yüz için kullanmadım ama serumunda böyle kremi gibi sorun çıkacağını sanmıyorum zaten 3 gün kullanman gereken bir ürün ki ben vücut için olanını kullanıyorum.

tavsiyem her bölgeye 6 ay aralıksız kullanman. serumunu da 6 ay kullan bence. teyzem kremini 6 ay heryerine durmadan kullandı ve şimdi yok onda çıkan da incecik iğne ucu kadar bişey. ve 6 aylık süre bittikten sonra tekrar kullanmana gerek yok.

şu an yüzümde bioder serum var ama pek bi sonuç alacağımı sanmıyorum en iyi çözüm lazer cidden yaa ben genital bölge ve koltuk altı için lazere gitmeyi düşünüyorum yüzümüde bioderle halletmeye çalışıcam

kızlar ya sayfa ne kadar boş kalmış öyle.ben bugün bioderin roll-on'unu aldım.kullanıpta sonuç alanlar var mı??

merhaba umarım birileri cevap verir bende yakın bir zaman da kollarıma kullanmayı düşünüyorum vücut serumunu..

3 tane serumu 1 ayda mı bitiriyoruz :S 1. gün 2. gün 3. gün olarak anlıyamadım ya :S

merhaba umarım birileri cevap verir bende yakın bir zaman da kollarıma kullanmayı düşünüyorum vücut serumunu..

3 tane serumu 1 ayda mı bitiriyoruz :S 1. gün 2. gün 3. gün olarak anlıyamadım ya :S

hayır canım üstünde de yazıyor ayda bir serum kullanıyorsun sadece 3 gün
yani tüyleri aldın sonra 1. serumu aç bir miktar sür.. şişede kalanı oda sıcaklığında ağzına bant vs. yapıştırarak sakla 2. gün kalanı sür ve gene aynı şekilde muhafaza et 3. gün şişede kalanın tamamını sür ve bi sonraki ay diğer serumla aynı işlemleri tekrarla
umarım anlatabilmişimdir

ben sayfa açtım bioder ağda ile ilgili gerçi ama oraya pek yazan olmadı bi de bu sayfaya sorayım dedim bioder ağda kullanan var mı ? daha yeni bi ürün galiba pek kimse denememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…