• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Merhaba, ben 6 aydır vücut bölgesi için bioder serum kullanıyorum. gözle görülür şekilde azalma oldu. artık tek tük çıkıyor. daha önce kremini kullanmıştır, o hiçbir işe yaramamıştı bilginize

kıslar mrb.
acaba mersinde geliş fiyatına avon satan temsilci biliyormusunuz..
ben daha önce başka şehirde geliş fiyatına satış yapıyordum.ama bıraktım uzun süredir yapmıyorum ve kendime parfüm alcam ama geliş fiyatına satan kişiler oluyor acaba biliyorumusunz

ya ben nerdeyse 2 aydır kullanıyorum yüzümde hic bir değisiklik yok neden bende işe yaramıyor :(

bioder kremi 4 ay kullandım hiçbir işe yaramadı , şimdi bioder serumu deniyorum her ay bir şişe kırıyorum koltukaltı , bacak diz altı ve yüz bölgesinde , 2 ay kullandım , bacaklarımda boş bölgeler oluşmaya başladı , incelme pek yok gibi , koltuk altı çok ilginç alt yarısında tek tük çıkıyor üst yarısı aynı sanırım kollarımı kapatıp yattığım için.. yalnız uygulandıktan sonra çok yakıyor , yüzde hiç faydası olmadı gibi , devam edicem bakalım inşallah devam eder..

bende yeni başladım teyzem kullandı 6 ay yok denecek kadar az ve tek tük çıkıyor bacaklarında çıkanları gördüm neredeyse yok gibi. her bölgenin uygulama süreci farklı yanlız. yüz için olanlarınında yüz tipine göre uyarlanmış ürünleri var. serumu daha cabuk bitiriyormuş öyle yazıyordu. sırt 1 ayda kollar 1-3 ayda malum bölge ve ense 6-7 ayda bacaklar -3 ayda yüz de sanırım 1 ayda bitiyor göbek göğüs arası vs bunlarda 3 4 ayda bitiyor sanırım rakamlar hemen hemen böyle aklımda kalan tahmini süreler bende başlayalı 3 gün oluyor umarım işe yarar bakalım. sabredip sürücem artık her gece yatmadan 2 dk lık iş şeytan dürtmedikçe bırakmayı düşünmüyorum ve üşenmeyide zemuszemus

ben bioder serumu 9 ay kullandım.. ama boşuna o yapış yapışlığı ve kokuyu çekmişim. ve verdiğim bi sürü para...şu kadarını söyleyeyim bana göre hiç bir faydası yok.

Son düzenleme:
Arkadaslar be bu tur kremlere nedense inanmiyorum. Bende kullandim hemde doktorumun verdigi bir kremi ama hicte azaltmadi. Bence sadece tuylerin uzamasini geciktiriyor bu tur seyler. limon ve tuz bile daha cok ise yariyor..

yorumlara baktım çoğu memnun sanırım bu bioder den bende kullanmayı düşünüyorum yüzümde özellikle ama biraz sounlu bi cildim var o yüzden biraz da korkuyorum ama yine de denicem
bide bu karınca yağı varmış acaba onu kullananlar varmı ?
kullanıpta etkisini gören varmı ?

karınca yağı kremiydi galiba benim sorduğum bioderden daha pahalıydı.
bende bioderi kayınvalimden ve yengemlerden duydum kesin çözüm dediler.
bıyık kısmımda kullandım ben.ve hemen ilk kutuda etkisini gördüm

bioder serumun yüze pek etkisi olmuyor 3 ayda koltukaltındaki tüylerimin %70 i , bacaklardaki türlerin %50 si gitti ama yüzde tık yok , benim de asıl problemin ayva tüyleriydi oysa ,, o yüzden biodere başlamıştım :((

ben bioderin serumunu kullandım bikini bölgemde kullanmıştım ama çok kötu oldu tuylerde azalma oldu ama şöyle bir şey var bıoderi kullanmak için önce kullanıcağınız yerdekı tuylerı kökunden almanız gerekıyor ve sonrada suruyosunuz serumu 3 gun bende aynı şekılde yaptım ama tuylerı aldın zaman gözeneklerın açıldı için iyiyce çok yakıyo serumu vede mor mor sivilce gibii şeyler çıktı bende vede 7,8 ay oldu izleri kaldı :( :( :(

öncelikle selam arkadaşlar ben yeniyim bu forumda mesajlarınızı okudumda karınca yağı kullanmayın sakın hiç bir faydası yok ve yapılan araştırmalarda karınca yağı yerine zeytin yağlı bir saçma karışım kullanıyorlarmış :kızgın: ... bioderde çok zahmetli lazer epilasyon yaptırın bence

daha geç daha ince ve azcık daha az cıkarıo ama kesin cözüm degil bence ya yani en azından bende gecmedi öyle %70-%80gecse bile sükür etcem ama ıı ıııhh .. . :gitme:

Arkadaslar gayet ince acık renkli tuylerim var yani yok olmayacak kadar bile yok yuz bolgemde ancak kullanmama ragmen hiçbir sonuc alamadım ustune, hic sivilce cikmayan yuzumde sivilceler cikarttı gozeneklerimde buyumus gibi geliyor, herkeste etkisi elbette farklıdır ancak madem fikirlerimizi paylasiyoruz kesinlikle tavsiye etmiyorum.

jel formunu 1 aydır ablamla beraber kullanıyoruz ve tüyler söylendiği gibi geç çıkmaya başladı. bakalım bundan sonraki evreler ne olacak. sizlerle paylaşacağım

bu arada bıoderin yüz serumunu kullanıyorum ve çok ama çok memnunum

bende almayı düşünüyorum ama yüzümdeki tüyleri daha önce almadım sertleşirse yada yan etki yaparsa diye korkuyorum:(

hiç bir işe yaramıyor bunu kesin bir şekilde söyleyebilirim.ama kişiden kişiye değişiyor tabi eğer tüyleriniz ince ise kolaltında falan o zman daha geç falan çıkartıyor ve bi nebze fayda görüyorsunuz arkadaşım da böyle oldu.ama bende hiç bir işe yaramadı o iğrenç rengi yastıklara bulaştı ve o kötü kokusunu çektim :)))

Back