• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

kremini kullanmıştım 8 ay kadar....%5 oranında seyrelme oldu sadece. O da hiç bir işe yaramaz. Serumunu denemeyi düşünüyorum

ben bioder in iki kutu serumunu bitirdim serumun üstünede kremini sürüyordum tüylerde geç çıkma gözlemledim ve yine tüylerde az bi incelme var uzun vadede etkili olabilir bence ama istikrarlı kullanım gerektiren birşey.fakat bioderin tüylenmeye kökten çözüm getirmesi 6 ay 1 sene de olacak bişey değil. bu arada önceden epilatörle alıyordum şimdi sir e başladım sir in tüyleri zayıflatması da bioder kadar etkili.yani artık biodere hem para verip hemde uğraşmıyorum nasılsa onu kullansamda kullanmasamda bu sir i yaptıracağım.üstelik sürekli kullanımda maliyeti fazla olacak oraya vereceğime lazer epilasyona veririm en azından ispatlanmış çözüm.

bende bioder kullandım serum ve krem birlikte uzuuun bir süre tüyleri ciddi azaltıyor. ancak kullanmayı bıraktığında tüyler eski güç ve gösterişine kavuşuyor...
krem çok fayda vermiyor da serum faydalı. ama kullanımı çok zor sürdüğün yer yapış yapış oluyor yanıyor kaşınıyor. vee cilde göre değişir belki ama sivilce yapıyor.
ben kullanmadan önce kadın doğum doktoruna sormuştum bi fayda verirmi diye, o da tüylerin hormonlardan kaynaklandığını söyledi yani çok işe yaramaz dedi kesin çözüm epilasyon önerdi... kıl köklerini yok etmek lazımmış.. ben dinlemedim aldım kullandım bıraktım 1-2 ay verdiğim tüm paralar ve emekler ve çektiğim eziyetler boşa gitti...
sanırım kesin çözüm epilasyon. ondada güvenilir yer bulmak zor sanıyorum..
onuda çok araştırdım bazı yerler varmış bilerek tüm kılları yok etmiyormuş ve süresini uzatıyormuş para kaynağı elinden gitmesin...
ustasına gitmessen lazer epilasyon veya fotoepilasyon da cilt yanıkları sonrasında cilt kanseri olabiliyormuş...

Son düzenleme:
beyaz tenli koyu renkli kıllara sahip kişilere lazer öneriyorlar kesinlikle.
beyaz tenki açık renk kılları olanlarda da foto epilasyon daha etkiliymiş. koyu renk tenlilerde cilt yanıkları daha fazla olurmuş... birde bu olayları kışın yaptırmak lazımmış güneş görmemek lazımmış...
bende 1. seçenekteyim... düşünüyorum istiyorum aslında ama nerde? güvenemiyorum... insanlar para uğruna insanların sağlığıyla oynuyorlar...

içten tedavi gerekli herşeyden önce hormonal denge ve sabitlenme...
hatta eğer hormonalse kıllanma sebebi lazerden sonra bile kıl kökleri tekrar oluşabiliyormuş tabi belli bi zaman sonra...
en sağlıklı çözüm içten sonrasında klasik yöntemler sir ağda felan... nane çayı ilgimi çekti bende deneyeceğim inşallah...

slm. bioderi arkadaşımın önerisi ile kullanmaya başladım ve çok memnunummm.

ben bioder kullandım ama düzenli kullanamadım onun için sonuç alamadım

kesinlikle faydasını gördüm..iyi ki var bioder...nerdeyse 1 yıldan bu yana kullanıyorum ve gerçekten çok etkili...düzenli kullanımda şahane...kullanmayanlar başlasın hemen..yazın çok zahmetli oluyo şu kıl tüy işleri...bu yaz çok şükür rahat edicem ben ....

bende almayı düşünüyorum şuan kampanyadaymış 19 tl ama normal fiyatı pahalı ya bide Allah nasip eddrse sene evlencem ve azalmasını istiyorum:utangac:

Ben sir ağda yaptırdıktan sonra 3 gün serum formunu kullandım daha sonra her banyodan sonra jel formunu kullandım banyodan sonra kullanmamın sebebi gözeklerin açık olması ilk aydan etki etti yıllardır sir ağda yaptırırım ama hiç azalmamıştı bioderden sonra hem inceldi hem seyreldi birde geç çıkıyor

kızlar bende bioder kullanıyorum . düzenli kullanmadığım halde tüylerimde incelme oldu. bir süre ara verdikten sonra tüyler eski haline geri döndü kararsız kaldımm .bu tüylerden nasıl kurtulacağımı bilemiyorum artııkkk:çok üzgünüm:

Bende dün başladım bakalım. Yüz bölgesi için olan serumdan almıştım geçen hafta. Bıyık ve çene bölgesini sir ağda bantı ile aldım sonra serumu kullandım bakalım sonucu ilerleyen aylarda belli olur artık...

bende yarın almayı düşünüyorum.bir eczane indirim yapmış.38 tl normalde 70 falanmış.3 lü serum olanı.ayrıca ek olarak krem kullanınca dahada çabuk bitiyomuş.bi arkadaşım söyledi.yalnız hamile olunduğunda bi sakıncası var mıki?gerçi şimdi hamile değilim ama inş oluveririm.

boşunuza paranızı harcamayın kızlar buna 38 TL vereceğinize 30 TL ye kol altı lazere gidin. alkisalkisalkis
bende kullandım evet inceltiyor azaltıyor ama kullanmayı bırakınca geri çıkıyor malesef.senağlama
4 seans lazere gittim ohh misss 30*4 = 120 TL verdim kurtuldum. Ağdayla makinayla jiletle almak nasıl duyguydu onlar hatırlamıyorum naniknanik

ben 1 sene boyunca duzenli olarak kremini kullandım. 1 sene de serumunu. kılları inceltip gec cıkardığı dogrudur. ancak iddia ettikleri gibi azalmıyor. 1 ay kıllarınızı almazsanız azaldı gibi duruyor cunku yarısı henuz cıkmamıs oluyor. ama 2. ayda anlıyorsunuz ki hiç bir azalma yok. ustelik simdi kıllarım inceldi diye lazere de gidemiyorum. bence niyetlenenler direkt lazere başlasınlar. sinir bozucu bir şey. kremle vıcık vıcık oluyorsunuz serumla yapış yapış.

Ben kremini 6 ay boyunca koltuk altıma kullandım hala da devam ediyorum. Faydasını çok gördüm. Eskiden kıllarım resmen fırça gibiydi. Tekrar çıkacakları zaman aşırı kaşıntım oluyordu. Şimdi ise çapları yarı yarıya inceldi ve artık kaşıntım da kalmadı. :dance:

Back