- 6 Mart 2012
- 17
- 0
-
- Konu Sahibi almagester06
ben bioblas kullandım ilk kullandıgım zaman iyiydi ama sonra yine dökülmeye basladı. suan bioxin forte kullanıyorum yeni aldım, yeni cıkmıs. bakalım neler olucak :)
Ben bioblasın yağlı saçlar için olnanını kullanmıştım 1 ay.Saçım kepekliydi hiç kepek kalmadı saç dökülmem azaldı saçımın yağ oranı azaldı.Ama ben hata yapıp bıraktım ve syoss şampuana geçtim hata yapmışım saçım kepekten geçilmiyo artık hergün yıkamazsam yağlı yağlı kalıyo ve çok kötü dökülüyo saçlarım.Yeniden bioblasa geçicem.Mükemmel bi şampuan.Şöyle diyim 5 tane farklı şampuan kullandım saçıma en çok faydası dokunann bu şampuan daha doğrusu tek faydası dokunan.
ben de bgn aldım yağlı saçlar için olanını.. evvet saçlarım dökülüyo yağlandığı için ama benim asıl sorunum yaaağğğğinş faydasını görürüm.. gelişmeleri yazarım..
Aynen 2 yıldır kullanıyorum..sertleştirmiyor saçı, yumuşak oluyor..ama dökülmeye en ufak bi etkisi olmadı..şimdi bitti şampuanım ama yenisini almıcam..başka şeyler deniycemYaklaşık yedi aydır kullanıyorum.
Temizlemesi, kokusu falan gerçekten çok iyi,
saçlarımda yumuşacık oluyor.
Ama dökülmeye karşı hiiiiiiiiç bir etkisini görmedim ne yazık ki
Aynen 2 yıldır kullanıyorum..sertleştirmiyor saçı, yumuşak oluyor..ama dökülmeye en ufak bi etkisi olmadı..şimdi bitti şampuanım ama yenisini almıcam..başka şeyler deniycem
Ben dün SEBAMED aldım onu deniycem bakalım fayda etçekmi?:26:Bende 1 kaç kutu daha kullandıktan sonra otacı falan denemeyi düşünüyorum bakalım....