Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
vaaay okadar çok öneri var ki gözüm döndü okurken :)) şu bepanten evigen bemiks üçlüsünü çok duyuyorum eee yapmanın zamanı geldi :)) gürleş saçlarım gürleeeeş uza saçlarım uzaaaaa :KK52:

Selam kızlar,

Ben de Bioblas kullanmaya başladım.İlk kullandığım haftalarda çok bir şey farketmedi gibi, ancak sanırım3. haftamdayım ve saç dökülmem durdu! İnanamıyorum buna,çünkü ne bakımlar yaptım, Novocrin'lerin içine bemix, b vitaminleri ekledim, gene eh düzeyinden öte fayda etmemişti. Novocrin'in şampuan sonrası bakım losyonu az biraz saç dökülmemi azaltmıştı (daha doğrusu engellemiyordu ama yeni saç çıkarıyordu), amaaaan bir de bunu deneyim diyip marketten aldığım bir üründen asla bunu beklemezdim! Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :KK24:

Bende kullanıyorum 2 haftadır.. Daha ilk yıkamamda fark ettirdi ve epey azaldı. Normalde saçımı yıkadığım zaman ve sonrasında inanılmaz çok dökülüyordu. Etraftan saçlarımı toplayıp duruyordum, resmen 3-4 peruk çıkardı 4-5 ay döktüğüm saçla.. Şimdi çok memnunum hem dökülmem bayağı azaldı hem de saçımı yumuşacık ve parlak yaptı. Tavsiye ederim:) :KK61:

bende şuan bioblas kullanıyorum şampuan yenilenmiş bitkisel serum katkılı olmuş saçımda boya olduğu için boyalı saçlar için olanlarından aldım saç kremimde dovenin yoğun onarı ve nemlendirici bakım kremini kullanıyorum saç uçlarıma ama şuan dökülmem daha azalmadı sanki ve 2 gündürde karanfil suyu yapıyorum insallah dökülmem azalır ve en çok istediğim yeni saçlar çıkarması.... önlerim seyreklesmeye baslamış gibi çok korkuyorum:KK43:

Son düzenleme:
Bende yaklaşık iki aydır kullanıyorun Bioblası ve gerçekten faydası oldu.Eskisi gibi tutam tutam dökülmüyor saçlarım.Makul oranda zaten dökülür.Benimkide öyle şu an da.Şimdi bu dökülen saçları nasıl yerine getiririm diye uğraşıyorum.

bende kullanmıştım gerçekten işe yarıyor... daha sonra cilt doktorum REAMİN adlı bir şampuan vermişti kesinlikle öneriyorum.. ozaman gunde 3 tel bıle dökülmüyordu...

bioblas kullanan arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum. bende kullanmak istiyorum ama kullanmadıgım şampuan kalmadı ve bunun da etki edeceğinden süpheliyim

benim bugün 2.yıkamam ilk yikamada dökülme oranı yarıyarıya indi diyebilirim bende yeni kullanıyorum herkeste aynı etki yapmayabilir.

aylardır saçlarım tutam tutam dökülüyor banyo yapmaya ve taramaya korkar oldum ,saçımı hemen hemen hergün yıkarım ya da günaşırı
ama sonuç bir tutam saç...stres malesef saçlarımı etkiliyor,
birçok şampuan denedim en son elidorum saç dökülmelerine karşı olanını aldım sonuç aynı,
bugün bioblas boyalı,yıpranmış saçlar için olanını ve yanında hediyesi saç bakım kremini aldım ,
deneyip sonuçları yazarım umarım bu sefer olur mucize beklemiyorum bir kaç haftaya kadar dökülme
azalsın yeter.

ben de bioblas kullanmaya başladım yaklaşlık 1 ay oldu saç dökülmem azaldı. artık makul mikltarda dökülüyor. saçımı her yıkadığımda aynı şeyi tekrarlıyorum dökülmüyor evet dökülmüyor ...

kızlar bence sampuan kişiden kişiye degısen bişeydir..bunu da anlamanın en dogru yolu deneyıp gormek..bazı arkadaslar en ıgrenc sampuan demiş ama benımde kullanmadıgım sampuan kalmadı bana da en ıyı gelen sampuan bıoblas..sımdı yenı gercek dokulmelere karsı olanında aldım..ınanırmısınz yarı yarıya farketti.. VE SUNUDA TUM GERCEKLIGIYLE SOYLEYEBILIRIMKI TAMAMEN BITKISEL BI SAMPUAN..cunku benım kımyasal maddelere alerjım var cas derısıde cıldımız sonucta..kucukken annem bıle farketmıs ve doktorumda soledı.mesela camasır suyuna her nekadar cok kullanmasamda:KK1: o yuzden hıcbır sampuan iyi gelmıyor bana etrafımda begenmeyenlerde cok ama bıtkısel ve katkı maddesi olmadıgına adım gıbı emınım..deneyın arkadaslar en az 4ay..:KK34:

Son düzenleme:
Reklamlarda görüyoruz artık marketlerde de satılıyor insan düşünüyor ' herkes rahatlıkla alabiliyor fiyatı da uygun ' e o zaman herkesin saçları sağlıklı olması gerekmez mi diye ?
bu yüzden cesaretli olamıyorum bende..:26:

ben kullandım hem de uzun süre ama hiçbir faydasını görmedim. ama arkadaşım hala kullanıyor çok da memnun.

benim saçlarım yağlıdır. bu şampuanın yağlı saçlar için olanını kullanıyorum, saç dökülmesini azalttı. yağlanmayı da geciktirdi. ama bazen arada defne ya da zeytinyağlı sabun da kullanıyorum.

kafa derimdeki kaşıntı azaldı ama tam geçmedi 1 hafta oldu kullanalı
dökülmede gözle görülür bir azalma var ve saçlarım 1 hafta öncesindekine kadar daha gür görünüyor şampuanla alakalı olarak.... yalnız işin komik tarafı; aldığım bioblas 2+1 kremli sözde.... saçlarım daha da sert hiç de yumuşak olmadı ..aman olmasın şu an tam istediğim gibi gidiyor bioblas fakat tam etkili olması için dönüşümlü bir şey kullanmak gerekiyor...

Bioplas şampuan aslında ondan hemen önce çıkan bioxcin şampuanın aynısı.Dikkat ederseniz üretim yeri aynı.Bioxcin pahalı olduğu için çok tercih edilmedi fiyatıda düşüremeeidler bu sefer bioplas çıkardılar.Yıllarca saçlarından dertli biri olarak ben saçıma yapmadığım yöntem kalmamıştı,ama en iyi sonucu bioplasda aldım.Doğrudur herkese aynı etkiyi göstermez ablamda işe yaramadı ama ben kaç yıldır sadece bioplas kullanıyorum çokda memnunum

Sevgili kız arkadaşlarım Stresten saçlarımız çok dökülür , ama Kimyasalların ne kadarının zararlı olduğunu biliyoruz Ha sıvı sabun ha normal şampuan içinde SLS var Hatta domuz ürünleri kullanılıyor , geçenlerde Helal Gıda Kongresini izledim Profesör domuz etinden yapılan şampuanlar söyledi dana eti pahalıymış jelatin için şampuanlar haram dedi onu geçelim kimyasal madde adı üstünde, Bu biocin ürünleri almayaın tamam alın ama ömür boyu değiştirmyin bıraktıgınızda saçalrınız dahada dökülecek

Kokusuna bağımlı kalmayın doğaldan şaşmayın. Sülfatsız şampuan deneyin .

Saç derimi çok iyi temizliyor diyede almayın bu ürünleri.

X