Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben de baya kullandım, bi ara azalır gibi oldu ama sanırım saçıma boya yaptıktan sonra tekrar arrtı saç dökülmesi...

Yillar öncesine kadar saclarim gayet gürdü ve kalin telliydi..ne olduysa oldu, bi anda saclarim incelmeye,
uclari kirilmaya basladi. Etrafimdaki cogu insan saclarima bayilirdi, nazardan mi oldu acaba diye
düsünmeden edemiyorum bazen ama olan oldu iste :1ninca:
O gün bugündür o kadar cok ürün denedimki arkadaslar, saymakla bitmez..
Bioxcin'de kullandim, benim saclarima iyi gelmedi ama belki baskalarina iyi geldigi olmustur..
5 ay önce de Bioblas sampuan aldim, saclarimin dökülmesini azaltti..kepege karsi olanini almistim,
kepege pek faydasi olmadi ama. Sampuanim bitmek üzere, normal saclar icin almayi düsünüyorum bu defa.
Sampuan haric priorin hapi da kullaniyorum.. Ayrica haftada bir defa da saclarima serum yapiyorum..
Mecit efendinin sac dökülmesine karsi yagi var, onu da uyguluyorum saclarima. Hem güzel kokuyor yagi hemde saclarimi besliyor.
Simdilik bu kadar :ecrin_bebek:

ben kullanıyorum yağlı saçlar için olanını fazla dökülme problemim yok ama benim saçıma baya iyi geldi daha bir canlı daha bir gürleşti gibi ben şimdilik memnunum ..

arkadaşlar ben 9 aydır kullanıorum bioblas ama gözle görülür faydasını görmedim diğerlerini kullanmaktansa onu kullanıorum ama sadece dışardan işlemle olmaz.içten takviyede almanız lazım bana priorin dediler aldım ama içmedim birde ampulleri yağın içine karıştırıp haftada 2 kere saça güzel bi şekilde friksiyon yaparak yaparsanız iyi gelir.tabi bıkmassanız yerimseniben

bende biolas kullanıyorum ama bioblastan önce saçlarımı hakiki ev yapımı defne sabunuyla yıkıyorum sonrada bioblas kullanıyorum her saçta fark edebilir bende bir ayda işe yaradı yani hiç dökülmüyo değil o zaten imkansız ama eskiden banyoda 6-7 top saç olurdu şimdi sadece 3 top falan oluyo stresle beraber arttığıda oluyo ara ara ama çok azaldı ben kendimde fark ediyorum zaten

yaklaşık 4 aydır kullanıyorum
gerçekten memnun kaldım
kremiyle birlkte kullanınca daha güzel yapıo saçları.

kullanın gönül rahatlığıyla ve sarımsak zeytin yağıda cok cok etkili

buna bende katılıyorum yurtta kalırken duymuştum bir arkadaşımdan kendiside uyguluyordu sarımsak ve defne yağı kullanıyordu o diceksiniz şimdi ne bu defne aşkı sendeki ama ne yaparsınız defnenin memleketinde okudum hatay antakyada ister istemez işledim içimize defne aşkı ama gerçekten çok işe yarıyo defne ayrıca şunuda belirteyim çoğu hassas ciltte alerji yapıyo kaşıntı kabarma yapıyo kullanmadan önce küçük bir bölgede denemenizi tavsiye ederim

Bioblas bana yaramadı... dökülmeyi artırdı ve saç uçlarım öyle kurudu ki düğüm düğüm oldu kestirmek zorunda kaldım...Aynı firma olduğu için bioxin i de düşünmüyorum...Aklımda seba med, Novocrin, Tresan, REstorex varlmaz:lmaz:lmaz:

keşke yeni bi buluş olsa alsak kullansak bidaha da saçlarımız dökülmese valla bıktım kızlar onu dene bunu dene hepsi geçici kullanmayı bırakınaca dökülme aynen devam en son tresan kullandım acayip kurttu saçlarımı kırıldı uçları kestirdim şimdi bioblas aldım yeni başladım daha gözle görülür bişey yo tabiki vede dematologun hazırladığı formülü yapmaya başladım kafamçokkarıştı

Ben de almıştım ama birkaç kullanımdan sonra bıraktım ben mi sabırsızım acaba hala duruyor dolapta

elimde bir adet bioblas kepeğe karşı etkili şampuan vr. sadece birkez kullanılmıştır. yenı bir ürün aldığım için bıraktım. şampuanı alalı 3- gün fln oldu. elimde kalsın istemıyorm.aldığımdan daha uygun bi fıyata vericem.isteyen arkadaşlar varsa pm atsın ltfen.

arkadaşlar ben aylarca kullandım bioblası kullandığım zamanlar iyiyidi ama bıraktıktan sonra saçım kendine gelemedi..hem döküldü hemde un gibi kepek oldu..tabi herkesin saç derisi saç teli aynı değil ama benim nacizane tavsiyem oalabilidiğince doğal şampuanlar kullanın bayanssulusmile

arkadaslar ben yeni çıkan keratinlisini kullanıyorum şuan gayet memnunum ,ilk önce boyalı saçlar için olanını kullanmıştım ondan pek memnun kalmadım.bu sefer gayet memnumum,ayrıca haftada bir serumunu kullanmaya başladım ,saçlarım güçlendi.ben daha önce çok fazla saç dökülmesi problemi yaşadıgım için şimdi açılan yerlerde saçlarımın gürleştiği farkedebiliyorum,fiyatına göre etkisi güzel tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2

süper bi sampuan banyodan sonraa saç diplerimm tahrişş oluoduu ve cok kasınıodu bioblas kullandıktan sonraa hiç bişymm kalmadıı =)) cok şükrr

bioblastan hiç memnun kalmadım arkadaşlar daha çok döktü benim saçlarımı ve uçlarını çok kuruttu şimdi gliss e geri döndüm ve ipek saçlarıma kavuştum çok şükürzemuszemus

bende ikisi bir arada olanını almak istiyorum ama yorumlara bakınca ikilemde kaldım.

ama şansımı denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…