Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar ben 3 ay kullandım başlarda çok güzeldi dökülmemi durdurdu ama saçlarım kuruduğu için çitişiyordu saçlarımı tararken dökülen saçlara içim gidiyordu şimdi bıraktım normal market şampuanı aldım saçım kendini topladı biraz bütün bitkisel şampuanlar saçı kurutuyorrrr

aynen merve katılklıyorum bende bide aşırı dolaşıklık yapıyo dökülmeyeceği varsa da dökülüyo yani kurutuyo aynı durumu bende yaşadım ama şimdi önce bitkiseli köklerine tamamen uygulayıp yıkadıktan sonra da normal şampuanı uçlarını kökten korktuğum içinnn uçlara uyguluyorumö şu an daha memnun gibiyimmmm

aynen merve katılklıyorum bende bide aşırı dolaşıklık yapıyo dökülmeyeceği varsa da dökülüyo yani kurutuyo aynı durumu bende yaşadım ama şimdi önce bitkiseli köklerine tamamen uygulayıp yıkadıktan sonra da normal şampuanı uçlarını kökten korktuğum içinnn uçlara uyguluyorumö şu an daha memnun gibiyimmmm

canım nasıl yaıyorsun normal şampuanı krem gibi mi kullanıyorsun

bitki şampunanı zaten saç diplerine masaj yaparak yıkıyoruz ya sadece bitki şampunaını kullandığım zaman sende olduğu gibi mervecim bende de kuruluk ve dolaşıklık yapıyo normal şampuanımı kullanınca içinde silikon varya sanırım o yüzden yumuşacık oluyo bende o yüzden önce btki şamp ile yıkayıp ardından saçımın diplerimne değdirmeden uçlarını ve oortasını yıkayıp çıkıyorum canım

arkadaşlar ben de daha yeni kullanmaya başladım ama şampuanını değil,balsamını ve çook memnunum..şampuan ve krem sonrası sürüyosunuz 1-2 dakika bekletip yıkıyosunuz...saçlarımın dökülmesi azaldı ve ipek gibi yapıyor inanın çok memnun kaldım..saç parlaklığını ve elastikiyetini kazandı..saçlarınız kirlense bile yumuşacık ipeksi ve parlak bir görünümü oluyor..şampunanın yerine balsamı tavsiye ederim..fiyatı 10,00 Tl civarında

sevgiler

kesinlikle tavsiye etmiyorum, saçlarımı aşırı derecede kuruttu ve saç dökülmesini önleyeyim derken saçlarımı tararken çatır çatır sesler çıkarak yıprandığını farkettim. saçların çok zor taranmasına ve kurumasına neden oluyor.

ben bugün aldım şampuan+balsam ı %50 indirimli bakalım kullanıcam inşallah iyi gelir..:Saruboceq:

arkadaşlar bende kullandım bioblası ve memnun kaldım tamamen engellemesede en azından azalma oldu. bilmiyorum belkide o dönemlik bişeydı kendiliğinden geçmişte olabiliir ama o dönem biolas kullandım ve iyi geldiğini düşünüyorum.

bende kullanıyorum bioblas kepeğe karşı etkili ve balsam ilk başlarda heh tamam bundan sonra budur aradığım dedim sonra sonra pek etki göremedim kepek gene var dökülme dalga olduğu için ister istemez oluyor ama diyorum ki acaba boyadıktan sonra saçlar malum keçe gibi oluyor ya onunda bir etkisi olmuş olabilir mi off off ne yapıcam bu saçlarımlar ben zaten çok azlar :KK43:

bende nerdeyse 1 haftadır bioblası kullanıyorum.kesinlikle ilk yıkamadan bu yana saç dökülmeme ciddi derecede etki etti.resmen azaldı yaahihoyyyt balsamıyla kullanıyorum çünkü saçımda boya var ve sadece sampuan sert yapıyor.balsamı kullanırken tedirgin olmuştum çünkü saç kremlerini kullandığımda banyoda saçım daha fazla dökülüyodu yumuşadığı için.şimdi resmen sevinçten uçuyorum çünkü ağustos ayından bu yana olan dökülmem neyseki normal seviyeye ulaştı teşekkürler bioblassssa.s.

arkadaslar,

ben de bioblas kullandım, 2 tane 400 ml lik sampuanını bıtırdım. ama dokulmeye bı etkısı olmadı, engellemedı dokulmeyı, saclarım avuc avuc dokulmeye devam ettı. ustelk de cok sert ve kuru yaptı sacımı.

2 haftadır sacıma duzenlı olarak zeytınyagı suruyorum ve 1 saat beklıyorum, emin olun bioblastan cok cok etkılı. dokulmesı cok cok azaldı, tararken hıc dokulmuyor artık, ustelık 3 parmak kırık olan saclarımda tek bı tane kırık kalmadı. kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim saç dökülmem yoktu ama çok aşırı yıpranmıştı saçlarım hastalık ve ilaçlar yüzünden... kuruluktan ölüyor saçlarım. kuru olmasına rağmen normal saçlar olanı aldım bioblasın veeeee süper yumuşacık oldu saçlarım:):) ilk defa şekil aldı saçlarımmm... çok mutluyum kullanmaya devam:):)

bioblas şampunını bende kullndım saç dökülmesine karşıymış sözde 2-3 kat artırdı resmen çok pişmanım keşke eski şampuanmdan şaşmasaydım tavsiyem kimse kullanmsın sert salak bişey yapıyo

[]bende kullanıyorum bioblas ve çok memnunum haftada 3 kez yıkama öneriyor ver gerçekttende hiç dökülme olmuyor tamamen bitkisel olduğu içinde gözde yakmıyor:KK70:ama saça göre değiiyodur belki havadis arkadaşımıza yaramamış ama ben çok memnun kaldım[/U]

Her şampuan herkese uymuyor şans meselesi... Bana yarayan başkasına yaramıyor yada bana yaramayan başkasına yarıyor. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef...

slm
doğum sonrası saçlarım dökülmeye başladı vee bioblas hiçbir işe yaramıyo
üstelik köpürmesi için 1 avuç dökmek gerekiyo kokusuda ii değil bence

ben coooookkkk memnunum 2 ay sonra bir sene olacak yeni seyrek yerlerden saçlarım cıktı normal saclar için olanını kullanıyorum balsam sac şekillendirici sinide 3 ay sonrası kaşıntı yaptı devam ettim saçlar çıktı asla faz geçmem bıoblasdan

X