Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bioblas değil arkadaşlar bioder öneririm saçım feci şekilde dökülüyodu 1 hfta önce başladım biodere 1 haftada 5 kez yıkadım saçlarımı ve ciddi anlamda saçlarım kendine geldi. dökülme azaldı.

bioderin öyle bir şampuanı olduğunu hiç duymamıştım.

fiyatları ne civarda?
sanırım eczanede bulurum.

Ben iki senedir bioblas şampuan kullanıyorum. Saç kremini de aldım. Ancak bu sene saçlarımda anormal bir dökülme oldu ve bioblas hiçbir işe yaramadı..

Sanırım uzun süreii kullanımda etkisi zayıflıyor. Bu şişe bitince bir daha bioblas almayı düşünmüyorum...

bioderin öyle bir şampuanı olduğunu hiç duymamıştım.

fiyatları ne civarda?
sanırım eczanede bulurum.

canım eşim kullanıyordu bende onun şampuanından kullanıyorum şu an hiç almadığim için fiyatını bilmiyorum ama en kısa zamanda eşime sorup öğreneceğim, eczanelerde satıldığını biliyorum ama. her zaman almak isterdim herkes bioderi önerirdi eşim kullanınca kullanmak kısmetmiş.

canım eşim kullanıyordu bende onun şampuanından kullanıyorum şu an hiç almadığim için fiyatını bilmiyorum ama en kısa zamanda eşime sorup öğreneceğim, eczanelerde satıldığını biliyorum ama. Her zaman almak isterdim herkes bioderi önerirdi eşim kullanınca kullanmak kısmetmiş.

kızlar çok özürdiliyorum yanlış bilgi verdiğim için kendi evimdeki kullandığım şampuanın ismini yanlış biliyorum ay gerçekten çok mahçup durumdayım. şampuan bioder değil canlarım bioxcin. Kusurabakmayın yanlışlık için.

Bioxcin.

bioblass ben de kullanıyorum işe yaramıyo sanki
bioxcin in şampuanı serumları var onları denicem

Ben 5 aydır kullanıyorum saç dökülmesi azaldı. kokusunu hiç beğenmiyorum ama:sinifsinif:

Son düzenleme:
2 gün oldu Bioblas şampuan kullanıyorum.Saç kremi yoktu aldığım markette.Bulursam onuda alacağım.Evde çam terebenti var acaba şampuanın içine katsam mı?karar veremedim CADIARZU

annem ve kız kardesım memnun olmasına ragmen bn memnun kalmdım bnmkını aksıne daha cok doktu ama sole bı durum var bn sac dokulmesı yasıordum annmlerın kı gayet normaldı yanı onlrda bısey ypmms bnmkını cok cok fena doktu..

Bir bucuk ay önce saçlarımı cilek pembesine boyattıgım için cok zayıflamıslardı. bir de roaccutane kullandıgımdan iyice kötüleştiler. son 15 gündür avuc avuc dökülüyordu. korktum, hatta bayagı ağladım. eczaneye gittim bi ton sampuan önerdi ama hepsi de pahalıydı. sonra erkek bi arkadasım bioblası önerdi. dedi ki hem dökmüyor hem de yenilerini cıkartıyor. cidden de gözlerimle görmüştüm sonucunu, denemekten zarar gelmez dedim aldım. Dün ilk kez kullandım, normal saçlar için olanından. Saç kremimi yine her zamankindan kullandım, değiştirmedim. Daha ilk yıkama olmasına ragmen normalde her elimi atısımda 15 tel gelen saçımdan, su an sadece 2 tel falan geliyor. Kasıntı falan da yapmadı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım ama mucizem gibi bişe oldu. bunu söylemek için erken mi bilmiyorum ama ilk yıkamada bile bu kadar etki ediyorsa, eminim kısa sürede yeni saçlar bile cıkmaya baslar.

benim saçımda aşırı döküldüğü zaman kullanmaya başlamıştım ama dökülmeyi o kadar kesmedi sadece diğer şampuanlara göre daha kolay saçımın açılmasını sağlıyor.. ara ara kullanıyorum her yıkmada değil.. ampülü şampuanına göre daha işe yaramıştı 1 kutu kullandığımda bile görmüştüm faydasını..

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

kızlar ben bu şampuanı 4-5 kutu kullandım saç dökülmem durdu hatta yeni saçlarımda çıkmaya başladı. sonra gratiste nude diye bir şampuan buldum içinde sls kimyasal madde falan yok yüzde 98 bitkisel bir şampuan onu denedim o da güzeldi. o bittikten sonra daha önceden içine eczanede satılan e vitaminleri varya ampul onlardan kattığım bir şampuanım vardı onu bitiriyim dedim demez olaydım yok böyle bir döküntü herkese iyi gelen şey bana neden iyi gelmedi bilmiyorum. şimdi tekrar bioblas aldım birdahada bırakmayı düşünmüyorum. ama herkesde farklı etki ediyor sanırım

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

bende bunu kullanıorum karanfilli suyu kullanmadan önceye nispeten daha iyi

X