- 3 Nisan 2010
- 1.220
- 3
- Konu Sahibi almagester06
bioblas değil arkadaşlar bioder öneririm saçım feci şekilde dökülüyodu 1 hfta önce başladım biodere 1 haftada 5 kez yıkadım saçlarımı ve ciddi anlamda saçlarım kendine geldi. dökülme azaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bioderin öyle bir şampuanı olduğunu hiç duymamıştım.
fiyatları ne civarda?
sanırım eczanede bulurum.
canım eşim kullanıyordu bende onun şampuanından kullanıyorum şu an hiç almadığim için fiyatını bilmiyorum ama en kısa zamanda eşime sorup öğreneceğim, eczanelerde satıldığını biliyorum ama. Her zaman almak isterdim herkes bioderi önerirdi eşim kullanınca kullanmak kısmetmiş.
bioder tüy dökücü değil mi
bioxcin olması lazım saç dökülmesini önleyen
DÜZELTTİM CANIM EVET BİOXCİN, AY BİDE SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLİCEM DİYE TAAMEN YOK EDECEKTİM SAÇLARI :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun canım:)
bende bioxini deniyim bakalım.
zemuszemus
öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter