Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben 1 ay kadar kullandım ama pes ettim gün geçtikçe keçeleşti saçlarım başlarda memnundum ama sonra saçlarım temizlenmiyomuş hissi uyandırmaya başladı bende. ve dökülme başlarda azalmasına rağmen sonralarda epey arttı. gerçi bn de b12 eksikliğinin de bunda payı var. ben ilk defa pantane kullanmaya başladım yıpranmış saçlar için olanı kremiyle beraber o harika geldi. aradaki farkı daha yıkarken anladım yumuşaklığı farkedince. ben de bioblas olayı bitmiştir arkadaşlar kutuyu bitirmeye bile tahammül edemedim

Bendede B12 vitamin eksiliği var hemde fazlasıyla :sinifsinif:
Haftasonu aldım ilk kullanman 1-2 defa daha denemek istiyorum bi azalma görmedim ama
çoğalma görecek miyim bakalım Çok üzgünüm çoook

eğer ciddi boyuttaysa tedavi olmalısın ben 6 yıldır tedavi oluyorum ne biliyosun et yiyince düzelecek türden olduğunu ben et yesemde bana yaramıyo çünkü miğde de enzim yok haplarda işe yaramıyo iğne tek çözümü bence sen ihmal etme ciddi seviyede olanlar ben gibiler ömür boyu iğne olmak zorunda olanlar.

Doktora gittiğimde meyve-sebze ve eti ne kadar tükettiğimi sormuştu
Değerlerime falan bakmıştı
Hap verdi ama kullanmadım tek problemim unutkanlık

yeterli bi muayne olmamış bence ben de et tüketirim ki o kadar et tüketmeye ben de olmaması lazım dedim ama oluyomuş ben de ilk başlarda hap kullandım ama tahlillerde sonuç hala düşüktü doktor miğdeden kaynaklı olabilir endoskopi yapalım dedi ve dediği çıktı ne kadar yersem yiyim fayda alamıyorum etten sen de de öyle olabilir tükettiğin halde sorunun varsa.

Ozaman Öyle demişti bana
Yeterli geldi mi bilmiyorum ama gerekli tüm işlemleri yapmıştı hatta ilk başka sende olduğu gibi miğdeden şüphelendiler bendede asitlenme vardı ama miğdemde sorun çıkmadı

Rahatsız edici bi problemim yok ÇokŞükür kaydirigubbakcemile3

kızlar yağlı saçlar için olanını kullanıyorum. çok memnunum. birde balsamını aldım dün onu da denicem

duyduğuma göre bıoblas bıoxcin ile aynı yerde üretiliyormuş ama içerikleri farklıymış, ben bıoblas kullanıyorum balsam, şamp ve serum olarak. çok memnunum herkeserahatlıkla tavsiye ederim.

valla ben de hiiiiççç değişiklik yapmadı bioblas şampuan balsam bilmem etkisi varmı fındık yiyorum her gün kırıp azaldı dökülmesi e vitamini içerdiğinden olsa gerek hemlezzetli hemfaydalı dermotolog demişti fındık ceviz badem yiyin diye hoş ben fındığı adet öncesi lekelenmelerimi önlemesi için yiyordum saçıma da iyi geldi

selam arkadaşlar ben Bioblas'ın balsamınıda kullanıyorum ve çok memnunum.çünkü daha önce kullanım yapmış olduğum ürünlerden bu denli olumlu sonuç almamıştım.benim saçlarım çok sert.bu yüzdende tararken çok zorlanırdım.balsamı kullanmaya başaldıktan sonra saçlarım çok çok rahat taranır oldu.yani Bioblas balsamın saçlarımın adeta hayatını kurtardı.bu yüzdende kesinlikle balsamı en önemlisi Bioblas'ıbırakmayı düşünmüyorum.

yaşasın Bioblas alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bnmde hayatımda da önemli değişiklik yaptı :teytey:

saclarım ince telli. uzatmak istiyordum ama uzadıkca ucları iyice inceliyordu... bioblas kullanmaya basladım ve 4 aydır saclarımın uclarını bile aldırmıyorum.. dahası kuaförüm sağlıklı görünüyor diye kesmiyor... baya uzadı ve ne kırılma nede incelme var.. ben cok memnunum..

uzmanlar bunu zaten öneriyor, çam terepenti saclara gayet iyi geliyor. kokusu ağır ama sampuanın icinde sanırımı farkedilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…