Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bioblas kullanıcısı olarak kısa bir süredir kullanıyor olsamda aldığım sonuçlar çok memnun edici.zayıf olan saçlarım Bioblas kullanmaya başladığımdan beri daha parlak,canlı ve dolgun görünümlü.Bioblas benim artık günlü şampuanım ve bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum.

dün kullandım ilk defa, normalde de saçlarım dökülürdü ama bugün tüm gün boyunca saçlarım neredeyse avuç avuç döküldü, ilk kullanım diye mi böyle yaptı acaba?

bende kullanıyorum ama saçlarımda henuz bir değişim göremedim fazlasıyla dökülmeye devam ediyor 1 ay olmadı gerçi kullanalı, bir cilt dr. gitmeyi düşünüyorum bu dökülme yüzünden bayramdan sonra

bende hem hıpotroıdı hem de demır eksıklıgı var....ferrosanol ve levotron kullaıyorum..saclarım lısede dokulmeye basladı...seyreklestı..2haftadır mınoxıdıl kullanmaya basladım solusyon..bıde revıvogen set aldım...bende gurlessın tekkar sacım dıe cırpınıorm yıllardır ama bı sonuc alamadım...ıntaar edecem en sonunda ha...eskıden dıllere destan hayranlık uyandıran saclarım vardı..........................mafoldumben

bioblasda silikon var.içindekilere baktım.yazıyor.ben de bugun aldım.saçlarm dokulmeye basladı son zmaanlarda.mevsimden olablır ama dokuluyor tutam tutam gelıyor elıme.yenı aldım bugun.balsamını da aldm.kullandıkca yazarım.

nihayet bıoblası en sonunda kardeşimde de kullanmaya başlaık ve dökülmemiz % 90 civarında durdu bakalım ilerleyen dönemlerde ne olacak. gelişmeleri sizler ile paylaşacağım arkadaşlar.

Ben kullanıyorum bioblası ve ilk defa bir şampuanı bu kadar uzun süre kullandım... Haydi hayırlısı diyorum normalde çocukluğumdan beri her şişe bittiğinde farklı bir marka alırdım, çünkü aynı şampuanın ikinci şişesi mutlaka saçımı kuruturdu ve kepek yapardı zaten yeni yeni şeyler denemeyi de severim..

Bioblası ise 2 seneye yakındır falan kullanıyorum kendime hayret ederek.. işte ilk çıktığından beri neredeyse. Saç kremini ve balsamını da aldım. Kremi saçı kazık gibi yapıyor kullanamadım ama balsamı çok çok iyi bence.. Üstelik saçım boyalı olduğu halde memnunum siz düşünün yani...

Ha bir de ilk kullandığımda alnımda saç çıktı perçem gibi bir tutam.. uzadı gitti...

valla bende memnunum bioblastan 3 haftadır kullanıom her gören saçımda bi değişiklik olduğunu anlıo babam bile dedi saçların ne güsel parlıo die.dökülmede etkili mi onun için kesin bişi söleyemem ama saçlarımı parlak ve canlı yaptığı kesin

ben aldım tam tersi saçlarım daha çok dökülmeye başladı :KK43:(( onla ancak kazak yıkarım ben çam terebentin esansı aldım birde tresan yağlı saçlar için şampuan o daha iyi geldi bana...

ben numunesini istemiştim.ilk köpürmesi zor oluyor.kıvamı çok sulu..
denemek için sizde numunesini talep edebilirsiniz ..

1. kullanısım,saçlarımı keçe yaptı.

içinde krem olmadığı için keçe gibi oluyor olmasın.

ayrı olarak kremide satılıyor istersen ondan da al.

ben de 1 aydan fazla oldum kullanalı.dökülmem azaldı ama ben bu şampuandan başka bir sürü yöntem de denedim.hangisi etki etti onu bilemiyorum.:uhm:

arkadaşlar bende aldım dün akşam.hemen yıkadım saçlarımı:)çok dökülen saçlarımdan az döküldüğünü gördüm .hemde ilk denemede!!!!ilginç.gelişmeleri paylaşırım sizlerle!!!..

benimkinde fazla değişiklik yok..yalnız çabuk kirleniyor.bir gün kullanabiliyorum sadece. 2 gün yağlı duruyo

X