- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
saygı duyarım...senin fikrin tabikide...ama ben düşündüklerimin arkasındayım...her şey gönlümzce olsun...
Melihe baktirmistim ve az önce falını tekrar okudum. Uzun uzun, sanki yıldız haritası yorumlar gibi yazmış. Birkaç çok spesifik nokta atışı dısında genel bir fal olduğunu düşünmüştüm, ama su an bir çok gelişmenin tuttuğunu görüyorum. Hatta iki durumla ilgili olarak İlkayla aynı şeyi söylemişler.
Aklımdan atmam gereken bir şey vardı. Bilinçaltımla alakalı bir durumdu.
Ona yardımı olsun diye İlkay'a kahve falı baktırdım yine. İyi ki yapmışım.
Oha dedim tekrardan.
Fal 10 dkyı geçti bu arada. :))
Artık bir daha ne zamana baktıracağımı Allah bilir.
Sadece bekleyeceğim bundan sonra ve hep dualarıma sarılacağım.
Zaten düşüncenizi değiştirmek gibi bir amacım yok.
İsteyen istediğini düşünsün. Hepimiz fikirlerimizi paylaşıyoruz.
ilkay hanıma sorduğum sorunun neticesinde gelen cevabın ilk ve bir kısmı...sevgiler...
Yorumcunun Cevabı;
Sevgili Alara. Bilgilerinde yaşın
20
yazıyor. Bilgiler ne ise ona göre yorum yapıyorum.....bunuda belirteyim...sevgiler...
Melihe baktirmistim ve az önce falını tekrar okudum. Uzun uzun, sanki yıldız haritası yorumlar gibi yazmış. Birkaç çok spesifik nokta atışı dısında genel bir fal olduğunu düşünmüştüm, ama su an bir çok gelişmenin tuttuğunu görüyorum. Hatta iki durumla ilgili olarak İlkayla aynı şeyi söylemişler.
ya sen kahve mi tarot mu baktırdınkızlar kahve mi tarot mu baktırdık, bunları da yazalım :)
ilkay hanıma sorduğum sorunun neticesinde gelen cevabın ilk ve bir kısmı...sevgiler...
Yorumcunun Cevabı;
Sevgili Alara. Bilgilerinde yaşın
20
yazıyor. Bilgiler ne ise ona göre yorum yapıyorum.....bunuda belirteyim...sevgiler...
Yazdım zaten kahve falı diye.
Ben kart fallarına inanmıyorum. O yüzden hep kahve baktırırrım.
Pardon da neyin ispatındasın sen?
Banane ki senin beğenmeyişinden.
İkimiz de fikrimizi belirttik bitti. Herkes aynı falcı için süper diyecek diye bir şey yok ki!
Zaten senin yaşına göre yorum yapacak. Neye göre yorum yapmasını bekliyorsun?!
40 yaşında kadına ayrı yorum yapılır 20 yaşındakine ayrı.
Yaş, ilişkinin olup olmayışı, okuyup okumamak önemli bilgilerdir.
Ha sen önemli bulmuyorsundur, hayatını kahinmiş gibi bilgi vermeden bilmesini istiyorsundur o ayrı.
Beni de ilgilendirmez zaten isteklerin.
Bir daha dikkate almayacağım yazdığın gereksiz mesajları.
Kendi kendine yazıp dur artık.)
Hadi bay!
kızlar fal sepetinde bakımlar 8 tl ye düşmüş kahve falında,tarot 16 tl
sadece bugunlukmu acaba???
İlkay Hanıma bu akşam tarot baktırdım, cevabını bekliyorum, yoğunmuşta özür maili geldi...Merakla beklemekteyim
binnazablada ezgi sezen e tarot baktırmak için yolladım az önce bakalım ne ler diyecek ilkkez baktırıyorum sizden esinlendim meraktayım
cevap geldımı nasıl begendınmı???
memnun kalıp kalmadıgını yaz burayada mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?