Binnaz Abla

Melek Öz'ede fal baktırdım bir dileğim için melih ve ilkay olacak derken oda aksini söyledi beklemedeyim hangisinin dediği doğru çıkıcak göreceğiz.

kızlar ödeme işini nasıl hallediyorsunuz? Bir de yorumlarınızı okudum da kafam çok karıştı kimin dediklerini yaşadınız gerçekten? Kimn falı çıktı yani?

canım konu başlığı binnaz abla ama ilkay,melih ve melek falsepeti adlı sitede bakım yapıyorlar.ilkaya kahve falı baktırdım,isabetli şeyler söyledi,zamanlar verdi.mobile yada k.kartı ile ödeme yapabilirsin.

Son düzenleme:
kzlar ilkaya 2 ay önce kahve falı baktrmıştım. bana bazı tarihler vermişti. verdiği tarihlerde söylediği 2 şeyi de yaşadım. baktrmak isteyenlere duyurulur dgerlerine daha var

bende melih beye baktırdım az önce kahve falı ve gerçekten çok memnun kaldım.verdiği tarihler aşağı yukarı ilkay hanımla aynı.ilkayı beğenmiştim melihi de çok beğendim,bilginiz olsun kızlar

steinbockk sana özel mesaj atayım dedim de kutun doluymuş:) Şimdi ödeme yaptım ilkaya tarot için yolladım. Ortalama ne kadar zman sonra cevap gelir?

canım 2-3 saat sürüyo ya cvp gelmesi.benim ve arkadaşımın öyle oldu yani.beklemek çok heyecanlı dimi msjkutusunu da boşaltıyorum hemen

max 3 saat sonra cvp gelir canım,zaten sitede de yazıyo.ama geçen bağlantıda bi kopukluk olduğu için ertesi güne kalmıştı fal.gerçi ilkay hanım kendisiyle alakalı bir durum olmadığını belirtti,bağlantıda sorunu varmış.özür de diledi,olabilir ya elektrik gitse net gidiyo,normal bi durum

aynen aynen maille sormuştum da ne zaman cevap gelir diye 180 dakika dediler... Nasıl bi şey ya yazılı fal olayı? Cidden tatmin ediyor mu? Ayrıntı veriyor mu mesela?

ilkay sesli bakım yapıyo canım.yani ses dosyası yollluyo,sen de dinliyosun.benim fal yaklaşık 6 dk sürmüştü.memnun kaldım ben.isabetli yorum yapmıştı ilkay

evet kızlar baktırdım mevcut durumu bldi ama acaba öyle midir diye emin olamadığım noktalar da var...çok da tatmin olmadım açkçası belki yüz yüze olamadığındandır ya da isim veren tip tarif eden falcılara alştığmdandır... bakalım.. :)

kzlar ilkaya 2 ay önce kahve falı baktrmıştım. bana bazı tarihler vermişti. verdiği tarihlerde söylediği 2 şeyi de yaşadım. baktrmak isteyenlere duyurulur dgerlerine daha var

Sevindim canım. Dediği tüm güzel şeyleri yaşarsın umarım.

Sevindim canım. Dediği tüm güzel şeyleri yaşarsın umarım.

saol canım.seninde yüzün hep gülsün inş :) burda kimi arkdslar gerek ilkay gerekse diğerlerinde söylediklerini yasamadm gbi yakınanlar olmuş. ben ilkayın söylediği zamanda digerini de ondan biraz daha önce yaşadım. sanırım biraz da pozitiv düşünme de gerek. olmayacağına inanınca zaten kötüyü çğrmış oluyorsun. bilmiyorum ama bnim düşüncem bu yönde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…