Binnaz Abla

Merhabalar, mutlu bir sene diliyorum öncelikleZeyder hakkında yapılan yorumları okudum ama yine danışmak istedim sizlere.Yakın zamanda baktıran veya yorum aldıktan sonra çıktı çıkmadı vs durumlarını sormak istiyorum

Bence muhakkak fal baktırılması gereken bir yorumcu, ben kendisine sık gidiyorum ama ilk falları özellikle efsaneydi bana.

ben de az önce dinledim, baya nokta atışı olmuştu ama sorduğum kişinin hayatında biri olduğunu bilemedi
vadesi de geçti tutmadı gibi ama şaşırdığım şeylerden bildiği olmuştu o yüzden ben de hemen yazmıştım falcımı buldum diye falan ama
denenebilir bir diye düşünüyorum

zişan ışık ın çıkmadığı oldu mu size kızlar
bana baya olumlu bir tablo çizdi, karşımdakinin hayatında başka biri olmadığını söyledi ama bende yeni öğrendim olduğunu
burada pek kötü yorum da görmedim zişan hakkında

Zişan iyidir aslında. Pembeci de değildir ben ara ara baktırırım. Genelde yakın gelecek tuttu hep ama bilemedim

falcı mars ve almira bende biraz tuttu sanırım. İlk başta alakası yok anlık için demiştim ama şuan öğrendiklerime göre söylediği baya önemli bir şey aslında doğru

Binnazda ne kadar favori olan varsa ünlü hemen hemen geçmişte hepsine baktırdım. Çoğunlukla hemen hepsi pembe tablo çizdi. Sadece bir kaç kişinin söylediğini yaşadım. Ama şunu anladım çok popüler olanlar genellikle bunu yapıyor. Diğerlerinin puanı yeni oldukları için düşük ve daha yeni oldukları için olumsuzu da söylüyorlar. Ben her zaman enerjimin tuttuğu kişilere gönderiyorum artık. Puan popülerlik önemli değil benim için.

Benim eskiden binnaz favorimdi ama boşuna giden paralar, boş umutlar,sürekli ertelenen vadeler ve binnazin soru hakkını kaldırmasıyla tek falcıya düştüm indirimde kredi alıp ona baktiriyorum yeni bir falcı denemek binnazda risk

falcı mars ve almira bende biraz tuttu sanırım. İlk başta alakası yok anlık için demiştim ama şuan öğrendiklerime göre söylediği baya önemli bir şey aslında doğru
Hangisinin söylediği doğru çıktı Almira mı Mars mı?
Ben Almiraya indirimde baktırmıştım çok beğenmiştim, sonrasında yine gittim yine beğendim. Vadesi bu ay sonu bekleyeceğim zamanını.
Mars a da baktırmıştım ama Mars ın bana söyledikleri çok farklı Almiradan.

Bu yazının üstünden aylar geçmiş, en beğendiğiniz kim oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…