Bence muhakkak fal baktırılması gereken bir yorumcu, ben kendisine sık gidiyorum ama ilk falları özellikle efsaneydi bana.Merhabalar, mutlu bir sene diliyorum öncelikleZeyder hakkında yapılan yorumları okudum ama yine danışmak istedim sizlere.Yakın zamanda baktıran veya yorum aldıktan sonra çıktı çıkmadı vs durumlarını sormak istiyorum
Teşekkür ederimBence muhakkak fal baktırılması gereken bir yorumcu, ben kendisine sık gidiyorum ama ilk falları özellikle efsaneydi bana.
ben de az önce dinledim, baya nokta atışı olmuştu ama sorduğum kişinin hayatında biri olduğunu bilemediMerhabalar, mutlu bir sene diliyorum öncelikleZeyder hakkında yapılan yorumları okudum ama yine danışmak istedim sizlere.Yakın zamanda baktıran veya yorum aldıktan sonra çıktı çıkmadı vs durumlarını sormak istiyorum
Zişan iyidir aslında. Pembeci de değildir ben ara ara baktırırım. Genelde yakın gelecek tuttu hep ama bilemedimzişan ışık ın çıkmadığı oldu mu size kızlar
bana baya olumlu bir tablo çizdi, karşımdakinin hayatında başka biri olmadığını söyledi ama bende yeni öğrendim olduğunu
burada pek kötü yorum da görmedim zişan hakkında
ben de az önce dinledim, baya nokta atışı olmuştu ama sorduğum kişinin hayatında biri olduğunu bilemedi
vadesi de geçti tutmadı gibi ama şaşırdığım şeylerden bildiği olmuştu o yüzden ben de hemen yazmıştım falcımı buldum diye falan ama
denenebilir bir diye düşünüyorum
ben de az önce dinledim, baya nokta atışı olmuştu ama sorduğum kişinin hayatında biri olduğunu bilemedi
vadesi de geçti tutmadı gibi ama şaşırdığım şeylerden bildiği olmuştu o yüzden ben de hemen yazmıştım falcımı buldum diye falan ama
TeşekkürlerYorumlarda vadesinde yanıldığını geç çıktığını yazan olmuş burada.Sizin vadenizden çok mu geçmişti?Peki geç mi bakıyor?Halâ bekliyorum
denenebilir bir diye düşünüyorum
bana sorduğun mesajı alıntılayamadım o yzüden bu mesajın üzerinden cevap vereyimTeşekkür ederimBende ilk kez baktırıcam umarım ses kaydında sıkıntı yaşamam
Evet bende yanlış alıntılamışımbana sorduğun mesajı alıntılayamadım o yzüden bu mesajın üzerinden cevap vereyim
Bana verdiği vade aralık sonu bir buluşmaydı bu yüzden yeni geçti sayılır
Hangisinin söylediği doğru çıktı Almira mı Mars mı?falcı mars ve almira bende biraz tuttu sanırım. İlk başta alakası yok anlık için demiştim ama şuan öğrendiklerime göre söylediği baya önemli bir şey aslında doğru
Binnaz da mı bu falcılar? Ben göremedimfalcı mars ve almira bende biraz tuttu sanırım. İlk başta alakası yok anlık için demiştim ama şuan öğrendiklerime göre söylediği baya önemli bir şey aslında doğru
Bir yolun var sitesindeBinnaz da mı bu falcılar? Ben göremedim
Bu yazının üstünden aylar geçmiş, en beğendiğiniz kim oldu acaba?Biraz da bir yolun var ve yeni nesil Twitter, YouTube falcılarında bahsedeceğim.
Bir yolun var:
Fama: ne dediği anlaşılmayan bir yazımı var. İlk falında anlıkta az da olsa tutturduğu şeyler oldu.
Sema: Fama ile aynı kişi gibi gelmişti. Yazım tarzları birebir aynı. İşin ilginci ben de vadeyi tutturmuş. ( üstelik yaklaşık 1.5 yıl sonraki bir tarihti, fakat ben tesadüf olduğunu düşünüyorum)
Twitter ve YouTube üzerinden bakanlar:
Katina kehanet: Gerçekten deste seç açılımlarını çok beğeniyordum. Rica minnet baktırabildim. Sanırım çok beklentim vardı, biraz hayal kırıklığı oldu. Üstelik soru cevap şeklinde baktı. Memnun kaldığım söylenemez.
Hayriye Taş: Kesinlikle youtube videolarındaki gibi ilgili bir bakımı yoktu. Soru cevap şeklinde baktı. 15 ya da 20 dk kadar. Dediği gibi ilerledi süreç ama zaten iki ihtimal vardı. bir daha baktırmam.
Lilyum tarot: Ciddi anlamda tarot kartlarına hakim, naif biri. Memnun kaldım. Vadesine var. Spesifik bildikleri oldu.
Fal terapisti: Hala neden bu kadına baktırdım diye kendime kızıyorum. Falla ilgisi yoktu.
Telefonla bakanlar
Elif: üç kez baktırdım. Anlık olarak iyi fakat bir daha baktırmayı düşünmüyorum. Fiyatı gerçekten çok fazla.
Havin: Görüşmenin ilk anlarında açıkçası iyi enerji almadım. Gerçekte olmayan şeylerde diretmesi, sonrasında lafı çevirmesi vs. Fakat sonrasında beğendiğim biri oldu vadesi de çıktı ama tesadüfte olabilir.
Şuan aklıma gelen baktırdığım bu kişiler. Sormak istedikleriniz olursa özelden de cevap verebilirim.