Binnaz Abla

Bu yazının üstünden aylar geçmiş, en beğendiğiniz kim oldu acaba?
Merhabalar ben açıkçası anlıkta Elif’i beğenmiştim. Ama güncel fiyatı artmıştır muhtemelen. 2 yıl önce 300 TL’yi YouTubeda Lilyum Tarottan bahsetmiştim geçen gün tekrar baktırayım dedim fiyatları uçurmuş. Azcık övülmeye görsünler 400 TL’den bahşediyor fiyat olarak. Sanırım şu an fiyatı da göz önünde bulundurursam Zeynep en mantıklısı.

Hangisinin söylediği doğru çıktı Almira mı Mars mı?
Ben Almiraya indirimde baktırmıştım çok beğenmiştim, sonrasında yine gittim yine beğendim. Vadesi bu ay sonu bekleyeceğim zamanını.
Mars a da baktırmıştım ama Mars ın bana söyledikleri çok farklı Almiradan.
falcı mars anlık olarak tam olarak tutmamıştı. Ama farklı biri olduğunu bilmişti
Almira da sonucu bilmiş ama o araları bilememiş

Merhabalar ben açıkçası anlıkta Elif’i beğenmiştim. Ama güncel fiyatı artmıştır muhtemelen. 2 yıl önce 300 TL’yi YouTubeda Lilyum Tarottan bahsetmiştim geçen gün tekrar baktırayım dedim fiyatları uçurmuş. Azcık övülmeye görsünler 400 TL’den bahşediyor fiyat olarak. Sanırım şu an fiyatı da göz önünde bulundurursam Zeynep en mantıklısı.
400 tl mi artık insaf yaa?? saçmalık fiyata gel toptan sinirlenip bırakmak lazım zaten yüzde yüz çıkan yok 100 tl üstü fazla bence....

Lilyum Tarot Youtube'ta genel acilimlari dinlemistim begenmedim pek tarzini. Tarot kartlarini yorumluyor o kadar, bu kadar yuksek fal ucreti alacagi hic aklima gelmezdi sasirdim.

Youtube'ta genel acilim yapip musteri kasıyorlar, orada parayla fal bakan ve israrla ozel acilima davet eden hicbir Tarot yorumcusunu takip etmiyorum. Zaten yeni bir sey baslatmislar, sadece begenen, yorum yapan ve takip edene niyetle acilim yapiyoruz diye, tam tersi itiyorlar kendilerinden haberleri yok. Boyle takipci kasmanlardan, para kazanmak icin zorlayanlardan cok soguyorum. Fal sonucta spirituel birsey, para maddiyat konusu girince o buyusu kaciyor, severek ve iyi niyetle genel acilim yapip iyi yorum yapani zaten takip edip begeniyor insanlar ve ulasiyorlar bir sekilde. Hic bir fal da 100 lirayi gecmez benim fikrime gore, ne bir masraflari var ne de yatirim, eline Tarot destesi alip kart anlamlarini ogrenen kendini Tarot gurusu, medyum falan zannetmeye basladi. Baktilar insanlar caresiz kalinca fala sariyor kullaniyorlar bu durumu, fiyatlari da iyice abarttilar o da ayri bir konu.

Ben baktırmıştım 1.5 sene önce. Bildiği çok şey olmuştu çok uzun uzunnn bakar. Ama eski erkek arkadaşımla beni evlendirdi üstüne çocuk yaptırdı 😂 sonuc isyaaaan
Daha once yazmistim Elif anda ve gecmiste oldukca iyi, fal baktirirken gercek bir falci gibi hissediyor insan ama gelecek soyledikleri kesinlikle cikmadi bende, alakasiz oldu.

Lilyum Tarot Youtube'ta genel acilimlari dinlemistim begenmedim pek tarzini. Tarot kartlarini yorumluyor o kadar, bu kadar yuksek fal ucreti alacagi hic aklima gelmezdi sasirdim.

Youtube'ta genel acilim yapip musteri kasıyorlar, orada parayla fal bakan ve israrla ozel acilima davet eden hicbir Tarot yorumcusunu takip etmiyorum. Zaten yeni bir sey baslatmislar, sadece begenen, yorum yapan ve takip edene niyetle acilim yapiyoruz diye, tam tersi itiyorlar kendilerinden haberleri yok. Boyle takipci kasmanlardan, para kazanmak icin zorlayanlardan cok soguyorum. Fal sonucta spirituel birsey, para maddiyat konusu girince o buyusu kaciyor, severek ve iyi niyetle genel acilim yapip iyi yorum yapani zaten takip edip begeniyor insanlar ve ulasiyorlar bir sekilde. Hic bir fal da 100 lirayi gecmez benim fikrime gore, ne bir masraflari var ne de yatirim, eline Tarot destesi alip kart anlamlarini ogrenen kendini Tarot gurusu, medyum falan zannetmeye basladi. Baktilar insanlar caresiz kalinca fala sariyor kullaniyorlar bu durumu, fiyatlari da iyice abarttilar o da ayri bir konu.
Evet ben de çok şaşırdım fiyatını duyunca. Bir de bu forumun etkileşimi gerçekten çok yüksek. Şurda azcık övülünce fiyatları uçuruyorlar. Ben onun iyi baktığını söylemiştim pişman oldum açıkçası. Çünkü şimdiki fiyatlara asla değmez. YouTube açılımcılarının tamamı dediğiniz gibi kendini medyum sanmaya başladılar. Yaklaşık 2 yıldır takip ettiklerim vardı. Hepsini takipten çıktım. İnsanların umutsuzluklarından iyi para kazanıyorlar cidden.

Kızlar selam anlikta iyi bakan hangi sitede olduğu farketmez fiyatı yüksek olmayan kimi önerirsiniz

Selam canlarım ne zamandır yazmıyorum umarım herkes iyidir 🙈🙈❤️ yeni falcı denemediğim için yazmadım birazda hep daha önce kımlerse onlarla devam 🙈 sadece yeni biri keşfettim geçen hafta ben begendim şahsen ama bilindik birisi değil ondan da yazmadım ama fiyatı makul olunca yazayım yine de deidm ama mailden bakıyor numara veriyor mu hiç sormadım ben arkdstan aldım o mailden diyince ordan yazdım baktı 50 tl isteyen olursa veririm. Mutlu seneler olsun ayrıca umarım hepimiziin yüzü güler ♥️

X