- 9 Ocak 2013
- 348
- 325
- 26
Merhaba benim bahsettiğim kişiyi mi kastediyorsunuz aynı kişi olduğuna emin misiniz çünkü ben reklam yapmadım merak ettimKızlar uzun aradan sonra merhaba. Forumu takip ediyorum ama paylaşımım yok bir müddettir. Geçenlerde bir twitter falcısından bahsedilmişti. Uzak durun derim. Bomboş hatta rezalet. Büyük ihtimalle reklamı yapıldı. Siz düşmeyin. Resmen çoluk çocuk.
Evet sizin bahsettiğiniz kişi. O kadar kötü ki o yüzden reklam olabileceğini düşündüm. Twitterdan,diğer bütün platformlardan defalarca yorum almış biriyim geçmiş mesajlardan bakabilirsiniz. bu açık ara en kötüsü gerçekten.Merhaba benim bahsettiğim kişiyi mi kastediyorsunuz aynı kişi olduğuna emin misiniz çünkü ben reklam yapmadım merak ettim
Merhaba size göre kötü olmuş olabilir ama ben beğenmiştim keşke çoluk çocuk diye yargilamasaydiniz herkesin iyi ve kötü anlayışı aynı değil maalesef birinin memnun kaldığından diğeri kalmayabilir.ben sadece memnun kaldım önermek istedim reklam değildi sadece uslubunuzun yanlış olduğunu dile getirmek istiyorumEvet sizin bahsettiğiniz kişi. O kadar kötü ki o yüzden reklam olabileceğini düşündüm. Twitterdan,diğer bütün platformlardan defalarca yorum almış biriyim geçmiş mesajlardan bakabilirsiniz. bu açık ara en kötüsü gerçekten.
Yalnız gerçekten çocuk denecek yaşta. Doğru düzgün kurabildiği cümle yok. Kem küm,tekrarlar vs. Anlatmak istediğim memnun kalınacak bir şey yok ortada. İyi kötü anlayışına dahil edilebilecek kategoride değil. Profilinde de bir şey yoktu zaten. Yine denemek isteyen denesin.Merhaba size göre kötü olmuş olabilir ama ben beğenmiştim keşke çoluk çocuk diye yargilamasaydiniz herkesin iyi ve kötü anlayışı aynı değil maalesef birinin memnun kaldığından diğeri kalmayabilir.ben sadece memnun kaldım önermek istedim reklam değildi sadece uslubunuzun yanlış olduğunu dile getirmek istiyorum
Bence öyle değildi cümleleri gayette aciklayiciydi anladım.yani kaç yaşında olursa olsun benim için hissetmesi önemli zaten pahalı değil 100 TL'lik bir falcidan beklediğinizi beklemenizde saçma ama ben fiyatına göre memnun kaldımYalnız gerçekten çocuk denecek yaşta. Doğru düzgün kurabildiği cümle yok. Kem küm,tekrarlar vs. Anlatmak istediğim memnun kalınacak bir şey yok ortada. İyi kötü anlayışına dahil edilebilecek kategoride değil. Profilinde de bir şey yoktu zaten. Yine denemek isteyen denesin.
Elenaya ilk baktırdığımda ben de öyle düşünmüştüm ama sonra bana çıkan tek falcı oldu. Hatta arada söylediği saçma detaylar bile çıktı diyebilirim.Selamlarr sırf bu konu için üyelik oluşturdumÜye olmadan takip ediyordum konuyu ama birilerine yardımım dokunur belki diye yorum yapmak istedim. Ben de tecrübelerimi paylaşacağım sizinle. Binnaz batağına düşmüş bulunmaktayım. Kronolojik sırayla aktarıcam.
Binnazdan başlıyorum
Gülgün Balbay: Bu hanımefendiyi nerden duydum bilmiyorum ama uygulamada ilk baktırdığım fal. Sadece telefonda bakıyor kendisi. Nedenini konuşmaya başlayınca anladım. O kadar sohbet etmeyi seviyorki dakikalar uçup gidiyor. Neyse…
Kendisi geçmişi doğru bildi beni güzel analiz etti ama vadeleri patladı. Pespembe bir senaryo yazıp elinize veriyor.
Mert Göktürk: Enerjisini çok sevdim. Bana bir vade verdi ve bir kişiyi tasvir etti. Tasvir ettiği kişi değil ama o vadede başka bir kişiyle tanıştım. Bir sonuç alamadım orası ayrı :) Kalıcı bir mutluluk olamadı
Peri Yıldız: Kişilik analizi çok iyi istediğimi ve beni çok güzel anlattı. Ama onunda vadesi patladı.
Ares Levi: Telefonda bakıyor ve hızlı hızlı her şeyi anlatıyo asla dakika yemeye çalışmıyo hakkını yiyemem. Benim enerjim tuttu ares ile. Geçmişi anı çok iyi bildi. Vadesine daha var güncelleme yapıcam.
Gülce Baykan: Yorum bile yapmaya değmez. Anı geçmişi hiçbir şeyi tutturamadı.
Süeda Huseynov: Eski sevgilimi yeni biriymiş gibi anlattı bana ve olumsuz yorumdu. Onu da hiç beğenmedim. Yaşadıklarımı onun ağzından dinlermiş gibi oldum. Geçiniz
Naz Genç: Falın başı farklı sonu farklı öyle tutarsız bir faldı. Tabii ki vadesi de patladı
Melis Çiçekseven: Bütüün binnaz falcılarından farklı bir tarzda sakin yavaş yavaş uzun bir yorum yaptı. Beni, geçmişi ve anı çok güzel analiz etti. Vadesine daha var ama genel olarak çok memnun kaldım
Ayda Neşe: Yazılı fallardan hiç hoşlanmam ama yine de uzun bir fal bakmıştı. Kişilik analizi çok güzel ve hiçbir falcının söylemediği şeyleri söyledi ilk defa duyduğum şeyler oldu. Vadesine daha var o yüzden bir şey diyemicem. Ama ben enerjisini çok sevdim
Fal Sepeti
Kader Papatya: Enerjisi müko bir kadın. Tatlı tatlı konuşuyor. Geçmiş ve anda gayet başarılı. Vadesine daha var
Duydu Deniz: Bu kadın nasıl bu kadar abartıldı hiçbir fikrim yok. İnanılmaz kötü bir enerji sürekli olumsuz bir tarz. Olumlu şeyleri bile kötü anlatıyor. Geçmiş, an hiçbir anlatımını beğenmedim. Gelecek için söylediği şeyler umarım çıkmaz ama vadesine daha var :)
Elena Günce: Parama üzüldüğüm tek falcı. Falcı da değil bence kart okuyucu. “Olabileceğini düşünüyorum” diye diye bütün falı bitirdi. Ne bir enerji ne bir his geçmiş an gelecek hiçbir şeyinden memnun kalmadım. Sadece çıkan kartları yorumladı anlamlı bir yorum alamadım.
Duygu Aura: Kendisi online olsun diye epey bi bekledim. Hatta önce yanlış fal göndermişim meaaj atıp uyardı ve düzelttik öyle de minnoş bir kadın :) Enerjisi çok güzel geçmiş ve anı çok çok iyi bildi beni ayna gibi anlattı. Gelecek ile ilgili de söylemleri oldu vadesine daha var ona yorum yapamıyorum. Pembeci değil olumlu olumsuz ne görürse söylüyor.
Gökhan Keskin: Ben aşk hayatımı sordum ama o önce genel yorumlayıp sonra sorularıma geçti. Ne gördüyse anlattı bu aşkı sormuş sadece onu cevaplayayım demedi çok tatlıydı. Karakter analizi çok güzel gelecek ile söylemleri var onun da vadesi gelmedi tabii ki :)
Bugün en son bir yolun var da Yasemin’e baktırdım. Uygun fiyatlıydı bi deneyeyim dedim. Öncelikle söylemeliyim çook uzun sürede dönüş yapıyolar. 5 dakikacık bir fal bakmıştı. Diğer falcılarla benzer şeyler söyledi çok şaşırdım. Vadesine daha var onu da göreceğiz
Genel olarak şunu söyleyebilirim ben aşk hayatım için baktırdım çoğunuz gibi. Geçmişle hiçbie bağım yok yenileri ne zaman gelcek nasıl biri olcak benim derdim o. Tuhaf olan şu ki baktırdığım bütün falları ikiye ayırabilirim. Yeni birisi için yarısı mart ayı derken yarısı mayıs ayında gelecek diyor. Yarısı burcu su grubundan yarısı toprak grubundan diyor. Neye inanacağımı şaşırdım. Ya 2 adam gelecek ya da yarısı patlayacakŞimdilik durum böyle. Mart ayında güncellerim inşallah
Elena anda beni şaşırttı çok beğendim ama asla tek kelimesi ÇIKMADIElenaya ilk baktırdığımda ben de öyle düşünmüştüm ama sonra bana çıkan tek falcı oldu. Hatta arada söylediği saçma detaylar bile çıktı diyebilirim.
Canım ben geçen yıl baktırmıştım, olumsuz yorum yapmıştı ama bence de olumsuz yorum yapmış olmak için yapıyor. Bana sorduğun kişinin diğer kişiyle çok mutlu olması ve senin de onları görüp üzülmen var (yapması var etmesi var tarzı cümleler byv deki çoğu yorumcuda mevcut) onlar çok iyi anlaşacaklar birlikte tatile çıkacaklar sen kıskanacaksın sana dönüşü yok falan demişti.Selamlar, uzun bir aradan sonra burada bilgi vermek ve edinmek için varım sanırımöncelikle herkese mutlu yıllar şimdiden
Bir yolun var da indirim vardı Fama ya baktırmış bulundum ilk kez daha önce baktıran var mı Byv deki Fama ya? Hisleri nasıldır? Dedikleri tutarlı ve çıkar mı yoksa sadece olumsuz yorum yapmış olmak için mi yapıyor ?
Bana da aynı cümleleri kurmuş desem!Canım ben geçen yıl baktırmıştım, olumsuz yorum yapmıştı ama bence de olumsuz yorum yapmış olmak için yapıyor. Bana sorduğun kişinin diğer kişiyle çok mutlu olması ve senin de onları görüp üzülmen var (yapması var etmesi var tarzı cümleler byv deki çoğu yorumcuda mevcut) onlar çok iyi anlaşacaklar birlikte tatile çıkacaklar sen kıskanacaksın sana dönüşü yok falan demişti.
Gerçekten de biriyle birlikteydi sorduğum kişi ama hem uzun sürmedi hem de ben bu kadar detay öğrenmedim ilişkisi hakkında. Kaldı ki mutlu olabilirler üzülebilirim hepsi normal ama böyle olumsuz bi durumu sanki karşı tarafın hayatındaki insan kendisiymiş gibi hırslanarak yazması tuhaftı.
Merhaba, Geysu’ya nasıl ulaşabilirim? Facebook kullanmıyorum, mailini yazabilir misiniz mesajlardan?Hanımlar selamlar...çıkan fal haberim var sizlere.. Uzun zamandır süren bir ilişkim var. Sorunlar yaşadığımız çok zamanlar oldu..çok şükür sorunlarımızı düzelttik evlenme kararı aldık..yakın tarihte nişanımız olacak inşallah. Çıkan fallarım.
Serkan batu: falının geçmişte ve anda çok iyi olduğunu söyleyemem. Ama geleceği çıktı. Sorunlarımızın düzeleceğini bilmiş evlenme olabileceğinden bahsetmiş. Zaman olarak geç çıktı ama.
Melisa donukuk :falı fazla olumluydu .onun söylediği kadar kolay olmadı sorunlarımızın düzelmesi. Ama sonucu çıkmış diyebilirim. İlişkinin sonunun ciddi olacağını o da söylemiş. Zamanı yaklaşık bilebilmiş.
Geysu : daha önceden falları çıktığından sık danıştığım bir yorumcu. Sorunlarımızın nasıl çözüleceğini ayrıntısıyla anlatmıştı dediği gibi ilerledi. Evlilik kararımızıda bilmiş ama zaman olarak gecikme oldu biraz.
Zeyder : yorumu biraz kısaydı ama sorunlarımızın düzeleceğini ilişkinin ciddi olacağını bilmiş.
Elifsucan, Zümra lal, Rezzan abla ,Duygu deniz olumsuz yorum yapmışlar. Çıkmadılar ama fal enerji işi bana çıkmayan size çıkabilir. Hepinizin çok mutlu olmasını diliyorum..
Size özel mesaj atmaya çalıştım ama gönderilemedi mesaj.Merhaba, Geysu’ya nasıl ulaşabilirim? Facebook kullanmıyorum, mailini yazabilir misiniz mesajlardan?
Ben atıyorum.Size özel mesaj atmaya çalıştım ama gönderilemedi mesaj.
Yani zaten acımız var bir de niye şahit ediyor ki bizi yeni aşklara yelken açışlarına deli midir nedirBana da aynı cümleleri kurmuş desem!Sadece Senin içini rahatlatması açısından asla demiyorum birebir gerçekleri söylüyorum bak olay örgüsü biraz farklı ama benim hayatıma çok uyacak şeyler söylemiş ve yaşadığım geçmişede o yüzden ben gereksiz olumsuz buldum ve indirimde de olsa 35 tl den oldum valla olan bu oldu üstelik soru sordum adettendir diye ama bir daha asla cevaplamamış. Yani daha çok yüksek ücretlilere de baktırmıştım memnun kaldığım oldu, memnun kalmadığım oldu ama acaba indirim var diye mi böyle gereksiz ve devrik garip cümlelerle dolu bir yorum sunmuş o kısmını anlayamadım. Ama yok takılcak başka bi kızla zayıf bir kız olcak bu sen de bunu göreceksin demesi çok ütopikti bir de zayıf biri olcak mevzusuna koptum acaba takıntısı mı var kendi hayatında kiloya diye düşündürdü beni Diğer cümleler senle çok benzer bana kurduğu canım