Binnaz Abla

Kızlaar telwede yesilcingene dısında önereceginiz kimse var mıı?
Ben sonu 8888 olan birine baktırmıştım Demetti galiba emin diilim. Gelecek ıcın cok cok olumlu seyler sötledi ama anda söylediği seyler hep doğruydu ve cok nokta atışı seyler söyledi. Ben baya begendım evet iyi konustu ama cok özenli uzun bakıyor ve gervekten hissiyatlı biri ben memnun kaldım sahsen. Biraz pahalıydı ama Benım önceden kredim kalmıs uygulamayı sildiğim zamandan üstüne 10 falan koyup öyle baktırmıştım. Birkac ay sonra baktırırım belkı, Şubat Mart falan dedi sorduğum birkac sey ıcın

kızlar selam tavsiyeyle geldim isteyen baktırır isteyen baktırmaz reklamcı diye çıkışmayın :). ama dehşet bir yorumdu sadece burda size de önermek istedim o kadar kolay kolay kimseyi önermem beğenceğinizi düşünüyorum.twitter da @falkapisi baktırmalısınız .

Ücreti ne kadar canım? Ve sen ne baktırdın biraz detay verir misin

Ücreti ne kadar canım? Ve sen ne baktırdın biraz detay verir misin
Canım selam ücreti istediğin açılıma göre değişiyor 25 yada 20 den basliyordu yanlış hatırlamıyorsam ben aşk ve genel baktırdım.beni daha önce bu kadar guzel anlatan birini görmemiştim yani karakter analizi hem karşımdaki kişi hem kendim için birebirdi.gecmis hayatımla alakalı fazlasiyla şeyler bildi ağzım açık kaldı gerçekten geleceği yaşayıp göreceğim anda da iyiydi.yani tavsiye ediyorum denemelisiniz

İsabet olmuş yaf paranız kurtulmuş🙈
Ben eski üyeyim Arnisa ya da Tornisaya da baktırdım herkese aynı senaryoyu yazıyorlar, adam uzun vadede gelecek, sen başkasıyla olacaksın o sırada adam da pişman olacak ... İsterseniz bulup atayım falı senaryo. Baktırdıktan 6 ay kadar sonra şehir değiştirdim, kariyerimde çok önemli bir ilerleme oldu onu bilen gören hiç çıkmadı o siteden hiçbiri gerçek falcı değil. Gerçek falcılar takır takır sayıyor sana ev var şu var bu var diye binnaza kaptırdığım paralara yazık.
Gerçek falcı dediğini yaz da biz de baktıralım kuzucan 😉

Indirim varken kredi almis bulundum ama baktiracak kimse goremedim. Elfin, bilge, doga vs bilindikler disinda onerisi olan var midir. Hepsini defalarca denedim. Farkli birini deneyim istiyorum

Kızlar bilge iyimidir, 3.000 kredi çok fazla değil mi yaaaa ? Şöyle daha uygun kredili ama mükemmeldi çok beğendiö dediğiniz bir falcı var mı binnazda ? Kredilerim kalmışta değerlendireyim…

Kızlar Binnaz ablada Rukiye milk diye bırisi var Duru görü baktirdım siz duydunuz mu hiç baktiran oldu mu memnun kalan ?

Kızlar bilge iyimidir, 3.000 kredi çok fazla değil mi yaaaa ? Şöyle daha uygun kredili ama mükemmeldi çok beğendiö dediğiniz bir falcı var mı binnazda ? Kredilerim kalmışta değerlendireyim…
Bilge Özdoğru ise bende kıyısından köşesinden bile olsa çıkmamıştı. Ama ben baktıralı baya oldu o da var :))

zişan ışık ve tümay cennet(şimdiki melis çiçekseven) için kredi aldım daha önce hiç baktırmamıştım
zişan online olduğu anda 4 kişi doldu hemen meşgul oldu bile
kartları seçerken odaklanıp seçmiyor musunuz siz normalde

X