- 14 Haziran 2020
- 474
- 965
- 32
6 7 ay olacak dediği önemsizde olsa bir şey oldu geçen hafta.Dediği bişeyi yaşadım ama diğerlerine daha var anlıkta da iyiydii ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 7 ay olacak dediği önemsizde olsa bir şey oldu geçen hafta.Dediği bişeyi yaşadım ama diğerlerine daha var anlıkta da iyiydii ya
Tekrardan baktırdım bu sefer vadesi baya uzun6 7 ay olacak dediği önemsizde olsa bir şey oldu geçen hafta.
Kim o acaba o kişiŞaşırdım Zümra'nin falı ben de iki kez tutmuştu. Katina da üstüste bakılınca bazen tutmayabiliyor. O yüzden arada kahve baktırıyorum. Artık yeni isimlere attım. Geçen hafta birine attım gerçekten nokta atışlar yaptı. Kısa vadeli olanı bile bildi. Bu hafta yine atıcam.
Zümra lal mıŞaşırdım Zümra'nin falı ben de iki kez tutmuştu. Katina da üstüste bakılınca bazen tutmayabiliyor. O yüzden arada kahve baktırıyorum. Artık yeni isimlere attım. Geçen hafta birine attım gerçekten nokta atışlar yaptı. Kısa vadeli olanı bile bildi. Bu hafta yine atıcam.
Canım üst üste baktırmasaydın keşkeTekrardan baktırdım bu sefer vadesi baya uzun
Su falında daha iyi olduğunu söyledi zaman konusunda ama ben de krizdeyim canım valla fal sepetine dadandım bu aralarda orda da iyi yok heralde ben de açığım önerilereCanım üst üste baktırmasaydın keşke
bu arada falcı önerisi olan varsa almak isterim, bu ara yine krizdeyim
Ben aldım vadesine daha var ama çok mu abartılıyor anlamadım kiKızlar falsepetinde nadide Hanzade kim ya bir baktım 7 kişi sırada bekliyor daha önce yorum alan var mi
Bana berbattıKızlar falsepetinde nadide Hanzade kim ya bir baktım 7 kişi sırada bekliyor daha önce yorum alan var mi
kahve mi tarot mu baktırmak istiyorsunuzCanım üst üste baktırmasaydın keşke
bu arada falcı önerisi olan varsa almak isterim, bu ara yine krizdeyim
Kahve baktırmak istiyorumkahve mi tarot mu baktırmak istiyorsunuz
size tavsiye edebileceğim binnazdan birkaç yorumcu var. ben daimi gidiyorum onlara dilerseniz bir inceleyin derim. Kuday suavi, firuze şen ve alya yıldız diyebilirim.Kahve baktırmak istiyorum
Bakayım hemen teşekkür ederim tavsiye içinsize tavsiye edebileceğim binnazdan birkaç yorumcu var. ben daimi gidiyorum onlara dilerseniz bir inceleyin derim. Kuday suavi, firuze şen ve alya yıldız diyebilirim.
rica ederimBakayım hemen teşekkür ederim tavsiye için
Dedikleri vadeleri yaşadınız mı pekisize tavsiye edebileceğim binnazdan birkaç yorumcu var. ben daimi gidiyorum onlara dilerseniz bir inceleyin derim. Kuday suavi, firuze şen ve alya yıldız diyebilirim.
Genelde evet. Mesela bazen sürelerde 2 veya 3 haftalık sarkma da oldu ama genelde tuttuDedikleri vadeleri yaşadınız mı peki