Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz katinada kime baktırmıştınızEvet katinada onun tuttu. Şimdi kahvede yeni biri buldum gerçekten de çok tuttu benim, atıp tutmuyor gerçekleri söylüyor. Ama her zaman online olmuyor takipteyim. Eflatun May umarım online denk getirirsiniz
Aynı şey bende de oldu geçen gün sadece onu online yakaladım atacakken bişey oldu atamadım ve 30 tl ydi ne çabuk zam yapmışFiruze şen e geçen gün atamadım bugün bakayım dedim kahvesi 30 tl iken 40 tl yapmış bir de indirimdeyim yazıyor ya
Aynı şey bende de oldu geçen gün sadece onu online yakaladım atacakken bişey oldu atamadım ve 30 tl ydi ne çabuk zam yapmış
Olumsuz falları genellikle cıktı. Olumlu ne dediyse hicbir şey çıkmadı.Yesilcingenenin olumlu konusup cikmadigi fali oldu mu?
Bana son iki baktığı faldan olumlu olan olumsuz sonuçlandı, olumsuz baktığı ise olumlu olduYesilcingenenin olumlu konusup cikmadigi fali oldu mu?
şimdi 30 gördüm hatta dün 30 tlden atmıştım kahveyi.Aynı şey bende de oldu geçen gün sadece onu online yakaladım atacakken bişey oldu atamadım ve 30 tl ydi ne çabuk zam yapmış
Firuze şen den memnun kaldinizmişimdi 30 gördüm hatta dün 30 tlden atmıştım kahveyi.
benim devamlı gittiğim falcılardan ama bilemiyorum tabi sizinle olan enerjisi nasıl olur. ben haftada bir veya 15 günde bir giderim danışırım ve genelde de memnunum. umarım enerjileriniz uyuşur tabi ayrıca ben falı genelde eğlence ve moral verme amaçlı gördüğüm için hiç bir falcıda da çok üst düzey beklenti yapmıyorum ama genelde daimi gittiklerimden şu ana kadar memnun ayrıldım.Firuze şen den memnun kaldinizmi
Dün BAKTIRDIM tesbitleri güzeldi pembeci değildi beğendim açıkçası söylediklerini yasadinizmi hicbenim devamlı gittiğim falcılardan ama bilemiyorum tabi sizinle olan enerjisi nasıl olur. ben haftada bir veya 15 günde bir giderim danışırım ve genelde de memnunum. umarım enerjileriniz uyuşur tabi ayrıca ben falı genelde eğlence ve moral verme amaçlı gördüğüm için hiç bir falcıda da çok üst düzey beklenti yapmıyorum ama genelde daimi gittiklerimden şu ana kadar memnun ayrıldım.
evet dediklerinden yaşadıklarım oldu. çok pembeci değildir doğru. hatta olmayacaksa olmayacak der net. bir iş ile ilgili geçen aylarda olmayacak demişti hatta kızmıştım ama bildi hatta olmayacak ama başka bir fırsat çıkacak ve hayırlısı bu olacak demişti. diğer falcılar olacak demişti mesela.Dün BAKTIRDIM tesbitleri güzeldi pembeci değildi beğendim açıkçası söylediklerini yasadinizmi hic
Peki verdiği vadeler çıktı mıbenim devamlı gittiğim falcılardan ama bilemiyorum tabi sizinle olan enerjisi nasıl olur. ben haftada bir veya 15 günde bir giderim danışırım ve genelde de memnunum. umarım enerjileriniz uyuşur tabi ayrıca ben falı genelde eğlence ve moral verme amaçlı gördüğüm için hiç bir falcıda da çok üst düzey beklenti yapmıyorum ama genelde daimi gittiklerimden şu ana kadar memnun ayrıldım.
Peki verdiği vadeler çıktı mı
Çok sık aktif oluyor mu peki ben de baktırmak istiyorumGenelde evet ama bazen sarkmazlar olabiliyor.
ben genelde takip et butonunu kullanıyorum falcılar için bildirim geliyor ama sanırım aşağı yukarı akşamları giriyor.Çok sık aktif oluyor mu peki ben de baktırmak istiyorum
yalnız sma hastalarının tüm masraflarını devlet karsılamıyor, bu konuda yanlıs biliyorsunuz, bizzat ben gönullu olarak calısıyorum bir kampanyada ve devletin cok agır kriterleri var, bunlar tutsun diye insanlar cocuklarını ac bırakıyor ki kilo almasın devletin belirledigi kiloda olsun, sizin zannettiginiz gibi devletimiz yardım ediyor o insanları caresiz bırakmıyor olsaydı bir suru bebek ilacsızlıktan ölmezdi. dolandırıcı cetelere dikkat edelim evet ama devletin yardım ettigi dogru degil, bir suru insan yardım icin bu kadar yırtınıyor neden acaba? kimse devletin bedava verdigi bir seye 2 milyon euro odemek istemez.Burda ismini bir ara duydum dünde bir arkadaşın tavsiyesi ile tarot online akademisine fal baktırmak istedim...helal numarasını istedim bana önce sma a hastası bir çocuğun resim ve hesap numarasını atti gönlünüzden ne koparsa buna yatırın dedi ben sma hastaların tüm masrafların devlet karşılıyor ayrıca valilik izni ile kampanya açılıyor ve son 3 gündür tv kanallarında gösterdi böyle bir çetenin varlığını sahte hesaplarla para toplandığını belirtim kendisi yeniden gönlünüzden ne koparsa diye yazdı ve fal için hesap numarası vermedi başına bu durum gelen varmı .sana ben fal için gelmişim işini yap madem çok yardım etmek istiyorsun parayı yardım hesabına yatırt ilk kez böyle bir şey başına geldi sizlerede böyle bir talebi oldumu