Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nerelerdesin sen :)Buraya iyi olduğu yazılan biri neden hemen şimariyor ya aklım almıyor
Buralardayım nasilsiniz :) biri var bakımını beğendim ve birkaç şeyi çıktı asıl konu olursa tavsiye edeceğim:) yalnız herkes tarot okuyucusu olmuş bu nedir yaKız nerelerdesin sen :)
Evet burada övülmek bozabiliyo :))
burda konusulan biri.mi? mrk ettmBuralardayım nasilsiniz :) biri var bakımını beğendim ve birkaç şeyi çıktı asıl konu olursa tavsiye edeceğim:) yalnız herkes tarot okuyucusu olmuş bu nedir ya
Ayy uf sorma zaten bana çok övülenler bile çıkmıyor herkese çıkıyor bana çıkmıyor fal geçirmezimBuralardayım nasilsiniz :) biri var bakımını beğendim ve birkaç şeyi çıktı asıl konu olursa tavsiye edeceğim:) yalnız herkes tarot okuyucusu olmuş bu nedir ya
Pek görmedimburda konusulan biri.mi? mrk ettm
tel.de mi bakiyoPek görmedim
Ayrılma enerjisinde adam seni seviyor dedi dedim emin misiniz öyle görünüyor kesin bişey yok dedi evlenme durumları yok dedi şu an için yok ama sonrasını bilemem dediK kumruPnr99 cnm nurtopu muydu? o nasl bakti
Selam :) bu bahsettiğiniz kişiyi özel mesaj olarak bana iletirseniz çok sevinirim ve maalesef dediğiniz gibi 30 liraya kart alan herkes tarotçuBuralardayım nasilsiniz :) biri var bakımını beğendim ve birkaç şeyi çıktı asıl konu olursa tavsiye edeceğim:) yalnız herkes tarot okuyucusu olmuş bu nedir ya
Önce kendinizin ve bilinçaltını öğrenmek istediğiniz kişinin ismini ve doğumtarihini söylüyorsun sonra o başlıyor zaten anlatmaya siz hiçbir şey sormadan. Sonrasında zaten soru cevap tarzında ilerliyor. Bu bahsettiğim bilinçaltı okuması. Diğer çeşitlerde tam nasıl ilerliyor bilmiyorum.Kızlar bu tarot online akademide bakım nasıl ilerliyor? Yani soru cevap şeklinde mi yoksa siz bilgileri verip sorunuzu sorup sonra onu mu dinliyorsunuz? Bahsedildi mi bakım şeklinden onu göremedim, konuşulduysa da affola tekrar belirtmenizi rica edeceğim
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.9 yıldır bu gruptayim çoğunuzdan yaşca büyük olabilirim çok arkadaş tanıdım ve çok falci tanıdım zaman zaman hayatimda diblere vurdum en yakın arkadaslarimla paylaşamadım burada tanımadığım insanlarla dertlestim akıl aldım akıl verdim burda eminim herkes samimi ve içten çünkü gerçek hayatta ki cebellsme yok zaman zaman yanlış anlaşılmalar elbet oldu ki bende seni yanlış anladığım süreçler oldu sonuç hepimizin sıkıntıları ve çıkmazları neticesinde buradayız kim kime biraz dahi derman olabilirse ne mutlu ona umarım senin ve tüm grup arkadaşlarımın istekleri arzuları istedikleri şekilde gerçekleşir.Kesinlikle katılıyorum her biriniz altın değerinde insanlarsınız çok teşekkür ederim özellikle nurvana kullanıcı isminden çok özür dilerim hakkında kötü şeyler düşündüm ne kadar sivri biri dedim hakkını helal etsin beni kimse sevmiyo dediğim zamanda sizlerin de yarası olmasına rağmen bana kol kanat gerdiniz bağrınıza bastınız bunu ölsem unu
Çok teşekkür ederim, görüşüp yarın bilinçaltı okuması için randevulaştık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Instagram sayfasına bakınca biraz tırstım olumsuz bişeyler söylerse diye ama en azından farkına varmış olurum durumunÖnce kendinizin ve bilinçaltını öğrenmek istediğiniz kişinin ismini ve doğumtarihini söylüyorsun sonra o başlıyor zaten anlatmaya siz hiçbir şey sormadan. Sonrasında zaten soru cevap tarzında ilerliyor. Bu bahsettiğim bilinçaltı okuması. Diğer çeşitlerde tam nasıl ilerliyor bilmiyorum.
Rica ederim :) Amin Bana mesela pembe tablo çizmedi, bir şey için olumsuz konuştu. Ama neden olumsuz olduğunu da açıkladı ve çok mantıklı geldi. O yüzden pek üzülmedim. Gerçekten çok tatlı ve enerjisi temiz biri. Yarın ne demek istediğimi anlayacaksınÇok teşekkür ederim, görüşüp yarın bilinçaltı okuması için randevulaştık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Instagram sayfasına bakınca biraz tırstım olumsuz bişeyler söylerse diye ama en azından farkına varmış olurum durumun
Evet enerjisinin iyi olduğunu söylemiş herkes. Bu aralar pek iyi değilim olumsuzu kaldırmakta zorlanırım gibi geliyor ama neyse şimdiden olumsuz düşünmeyeyim belki güzel şeyler söyler Tavsiye edenlere de teşekkür ediyorum şimdiden, ben de deneyimimi paylaşırım yarınRica ederim :) Amin Bana mesela pembe tablo çizmedi, bir şey için olumsuz konuştu. Ama neden olumsuz olduğunu da açıkladı ve çok mantıklı geldi. O yüzden pek üzülmedim. Gerçekten çok tatlı ve enerjisi temiz biri. Yarın ne demek istediğimi anlayacaksın
Sana olumlu mu gordu?Günaydın arkadaşlar, Bu tarot online akademi, pembeci mi? Yani herkese olumlu mu konuşuyor
Zaten falci degilim dedigine gore mantik yurutuyor ve olasilikli konusuyor olmasi normal gelecekle alakali. Anlik karsindaki kisinin karakterini ve gecmis enerjileri bildi mi peki? Tarottan en cok gorebilecegi net sey budur cunku.Tarot online i kim övdü bilmiyorum; ama kim övdüyse ona dikkat edin.
ben aradim, zaten kiz falci degilim diyor. Iyi hos net.
ama baktigi fal su tarz.
- Seni arayabilir - aramayadabilir.
- sana dönebilir - ama dönmeyedebilir
- seni düsünüyor - ama düsünmüyod da olabilir.
gelecege yönelik tek birsey net söyledi, bu seni bi kez aricak dedi, onun yaninada, ama belki de aramaz bilmiyorum dedi.
vade veriyorum diye boy boy reklam var sayfasinda; bana telefonda ben vade vermiyorum dedi.
hayatimda baktirdigim en kötü fal midir mantik yürütmekmidir, para hediye etmekmidir bilmiyorum ama en kötülerinden biriydi
ya bilenmere burda adamlari oldugu icin bildi, yada kendi reklamini kendi yapiyor.
deneyin görün
Zate
Zaten falci degilim dedigine gore mantik yurutuyor ve olasilikli konusuyor olmasi normal gelecekle alakali. Anlik karsindaki kisinin karakterini ve gecmis enerjileri bildi mi peki? Tarottan en cok gorebilecegi net sey budur cunku.