- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Falsepetinde serkan diye birini arattım ama bulamadımFal sepetinde ben yıllardır baktiririm tutarlıdır kısa ve yazılı bakar fakat son iki falı bana çıkmadı
Öyle bi sitede mi var :) vallahi dünyadan bir haberimBir yolun var
Falsepetinde serkan diye birini arattım ama bulamadı
Didar da vadeleri tutturamıyorum ben 2 kere baktırdım.bakımını da beğeniyorum lakin çıkmıyor,çıkmıyorBundan aylar önce binnazda engin gümüş ve bihter kara'ya fal baktırmıştım ve olumsuz konuşmuşlardı. Daha önce bir konu hakkında olumsuz yorum aldığım çok olmuştur hatta doğruları söyleyen falcıları severim ama bunların olayı olumsuz konuşmaları değil tamamen üsluplarındaki terbiyesizlikti. Engin gümüş resmen sorduğum konu hakkında benimle dalga geçti sinirim günlerce geçmedi. Desteğe şikayet ettim ama binnazın desteği de falcılarının %90ı gibi beş para etmez olduğu için "boz bor sorun goromoyoroz" diyip iade etmediler. Bihter kara denilen yorumcu için ise olumsuz konuşmaktan bu kadar zevk alan birine denk gelmedim. Resmen sözde falda gördüğü bir olayı üstüne basa basa defalarca çok hoşuna gider gibi söyledi. Ve söyledikleri hiçbir şey çok şükür gerçekleşmedi. Ve tamamen sorum üstünden yürümüşler. Ama o zamanlar sırf bu ikisi yüzünden günlerce kendime gelemedim.
Jale açıkgöz(falevi): bu kadının sayfasındaki yorumlarda falın çıkmadı diyenlere saldıran müritlerinden varsa benden uzak dursun. Falı çıkmadıyı geçtim - ki iyiki de çıkmamış- bu kadının aklına uyup hareket etseydim şuan hayatımı bok etmiştim resmen
Jeliza su(falevi) : jelizadan tam 18 küsür dklık muazzam bir tarot yorumu aldım. Vadesi doldu, dedikleri olmadı
Didar evren: çoğu falını yaşadığım didarın son 2 falı gereksiz olumluydu. (bunun da olumlu konuşması battı resmen ) ve sorduğum bir olaydaki kişi tamamen arkadaşım olmasına rağmen sevgilimmiş gibi konuştu. Yani dönüp bir önceki fallara bile bakmadığını fark ettim. Onun da verdiği vadelerde bir gelişme olmadı.
Onu ben de anlamıyorum ya didarın su fallarını çok beğenirdim mesela ama onlar hiç çıkmadı aylar geçti üstünden ne olumlu ne olumsuz dedikleri olmadıDidar da vadeleri tutturamıyorum ben 2 kere baktırdım.bakımını da beğeniyorum lakin çıkmıyor,çıkmıyor
Çok mu fal baktırıyorsunuz ya da dönüp dönüp dinliyor musunuz? Çok önceden günde 4-5 tane rahat fal baktırırdım. Sonra sevdiğim bir falcı bana "ikidebir fal baktırma iki falın arası en az 21 gün olsun hatta, falı dinledikten sonra bırak bir daha olacak olacak diye düşünme yoksa olacak şeyi de ötelersin ve çok düşünmek negatife yol açar" demişti. Sonra fallara ara verdim bütün gelişmeler arka arkaya olmuştuBenim vadelerim o kadar uzun ki çıktı çıkmadı haberleriyle gelemiyorum şuraya, en az yaza kadar beklemem lazım nereden baksak
Yalnız Yağız Okur için önceki fallardan göremeyeceği bir şeyi bildi demiştim ama şubat ayı için öngörüleri gerçekleşmedi.
Ben de katina attım hep. Patır patır ne var ne yok söylüyor. Ama şu zaman kısmıOnu ben de anlamıyorum ya didarın su fallarını çok beğenirdim mesela ama onlar hiç çıkmadı aylar geçti üstünden ne olumlu ne olumsuz dedikleri olmadı
İşin denklemi bu olmasın gerçekten zihinlerimizi temizlememiz lazım demekki acilenÇok mu fal baktırıyorsunuz ya da dönüp dönüp dinliyor musunuz? Çok önceden günde 4-5 tane rahat fal baktırırdım. Sonra sevdiğim bir falcı bana "ikidebir fal baktırma iki falın arası en az 21 gün olsun hatta, falı dinledikten sonra bırak bir daha olacak olacak diye düşünme yoksa olacak şeyi de ötelersin ve çok düşünmek negatife yol açar" demişti. Sonra fallara ara verdim bütün gelişmeler arka arkaya olmuştu
Zamana çok da takılmamak lazım sanırım üstünden çok geçmediyse. Hoş benim falcının söylediği bir olayı verdiği vadeyi geçtim 2 sene sonra yaşadığım bile oldu dediği şekildeBen de katina attım hep. Patır patır ne var ne yok söylüyor. Ama şu zaman kısmı
O kadar uzamasın ömür yetmezZamana çok da takılmamak lazım sanırım üstünden çok geçmediyse. Hoş benim falcının söylediği bir olayı verdiği vadeyi geçtim 2 sene sonra yaşadığım bile oldu dediği şekilde
Fallara bir ara çook uzun süre ara verdim ve nedense o aralarda öylesine attığım fallar hep çıktı. Sonra kafaya bir olay taktım fallara sardım ya ilk fallarım iyi olmasına rağmen bir yerden sonra acayip saçmalıyordu fallar. Aynı soruyu sürekli sorunca kartlar da "sana müstehak" diyip olumsuza dönüyorİşin denklemi bu olmasın gerçekten zihinlerimizi temizlememiz lazım demekki acilen
Şöyle ki aslında çok dengeli değilim bu konuda. Baktırdığımda günde 2-3 baktırdığım da oluyor, haftada 1-2 olduğu da. En fazla 15 gün ara vermişimdir. İlk baktırdığım fallarımın vadeleri daha yakındı ama onlar da çıkmadı maalesef. Yalnız olumlu yorum aldıysam sevdiğiniz o falcının dediği gibi olacak olacak lütfen olsun diye düşünmekten de alıkoyamıyorum kendimiÇok mu fal baktırıyorsunuz ya da dönüp dönüp dinliyor musunuz? Çok önceden günde 4-5 tane rahat fal baktırırdım. Sonra sevdiğim bir falcı bana "ikidebir fal baktırma iki falın arası en az 21 gün olsun hatta, falı dinledikten sonra bırak bir daha olacak olacak diye düşünme yoksa olacak şeyi de ötelersin ve çok düşünmek negatife yol açar" demişti. Sonra fallara ara verdim bütün gelişmeler arka arkaya olmuştu
Bilmem mi o durumu işte o falcı bana falı 1 kere dinle unut demişti. Ama biz öyle miyiz o falı en az 10 kere dinlemezsek içimiz rahat etmezŞöyle ki aslında çok dengeli değilim bu konuda. Baktırdığımda günde 2-3 baktırdığım da oluyor, haftada 1-2 olduğu da. En fazla 15 gün ara vermişimdir. İlk baktırdığım fallarımın vadeleri daha yakındı ama onlar da çıkmadı maalesef. Yalnız olumlu yorum aldıysam sevdiğiniz o falcının dediği gibi olacak olacak lütfen olsun diye düşünmekten de alıkoyamıyorum kendimi
Biraz zihinsel temizlik yapıp Didar ı bir de katinada mı denesem ben kahve atmıştım bilmediğim için, o da çok pembeydi tutmadı zatenBen de katina attım hep. Patır patır ne var ne yok söylüyor. Ama şu zaman kısmı
İlk baktırdığımda 10 kere dinlemeyi geçtim canım sıkıldıkça açıp dinleyeyim de moralim düzelsin diye başına oturduğum fallar var daha ne diyebilirim kiBilmem mi o durumu işte o falcı bana falı 1 kere dinle unut demişti. Ama biz öyle miyiz o falı en az 10 kere dinlemezsek içimiz rahat etmez