- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liyanın su falını çok beğenmiştim ama sorduğum konu hakkında vadesi olduğu için çıktı ya da çıkmadı diyemem. Yalnız soruma 1 hafta sonra 2 satırlık cümleyle cevap vermişti ve falda arkada biri baya horluyorduLiya constanta’ya baktırılmalı mı? ben forumda daha önce vasat altı yazmışım onun için ama ya samantha grey mi ne var onunla karıştırmışım yada falını silmişim bilemiyorum
baya odaklanmıştır falına öyleyse. Fal baktırasım var fena haldeLi
Liyanın su falını çok beğenmiştim ama sorduğum konu hakkında vadesi olduğu için çıktı ya da çıkmadı diyemem. Yalnız soruma 1 hafta sonra 2 satırlık cümleyle cevap vermişti ve falda arkada biri baya horluyordu
O odaklandı mı bilmem ama ben sürekli horultuyu dinledim yalnız falı çok iyiydi, kendime bile söylemediğim şeyleri bilmişti. Tabi zamanı var daha dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama ara ara elimin gittiği ama kendimi tuttuğum yorumculardan biri yine debaya odaklanmıştır falına öyleyse. Fal baktırasım var fena halde
Liyanın dediği gibi mi gidiyorLiya pembeci Kendisine hatta kızdım ve yazdım inanmıyorum çok pembecisiniz diye O da alındı galiba. 1 vermek istedim ama boş verdim sonra. O gün Elena Günceye baktırmıştım ve olumsuz yorumladı gerçekçi buldum. Ama kim haklı bilmiyorum. Şu aralar acaba Liya’ya haksız mı davrandım diyorum
Ben her ikisinide beğendim ama elena daha gerçekçi geldi banaLiya pembeci Kendisine hatta kızdım ve yazdım inanmıyorum çok pembecisiniz diye O da alındı galiba. 1 vermek istedim ama boş verdim sonra. O gün Elena Günceye baktırmıştım ve olumsuz yorumladı gerçekçi buldum. Ama kim haklı bilmiyorum. Şu aralar acaba Liya’ya haksız mı davrandım diyorum
Liya pembeci Kendisine hatta kızdım ve yazdım inanmıyorum çok pembecisiniz diye O da alındı galiba. 1 vermek istedim ama boş verdim sonra. O gün Elena Günceye baktırmıştım ve olumsuz yorumladı gerçekçi buldum. Ama kim haklı bilmiyorum. Şu aralar acaba Liya’ya haksız mı davrandım diyoru
Ben baktırdım canım hiç beğenmedim. Hiç nokta atışı yoktu ve iki ay içinde beni birisiyle tanıştırdı. Bu pandemi’de gerçekleşeceğini zannetmiyorumLiya constanta’ya baktırılmalı mı? ben forumda daha önce vasat altı yazmışım onun için ama ya samantha grey mi ne var onunla karıştırmışım yada falını silmişim bilemiyorum
Olumsuz 1 cümle bile yoktu. Keşke öyle olsa. Şöyle bir şey dedi : karşı taraf sizi birine anlatmış üzüm boylu yapılı sizi tanımayan. Bir gün önce karşı taraf öyle birisi ile resim paylaşmıştı. Ama TESADÜF olduğunu düşünüyorum.Şu an yeniden liya yi dinledim bana olumsuz konuşmuş hiç pembe bir tablo çizmemiş ve güzelde tesbit yapmis
Bence hiç pembeci değil ve bana can yakan bir çok nokta atışı yapmış yeniden dinleyince anladım bizler genelde pembecide olsa çok olumsuzda olsa beğenmiyoruzOlumsuz 1 cümle bile yoktu. Keşke öyle olsa. Şöyle bir şey dedi : karşı taraf sizi birine anlatmış üzüm boylu yapılı sizi tanımayan. Bir gün önce karşı taraf öyle birisi ile resim paylaşmıştı. Ama TESADÜF olduğunu düşünüyorum.
Kızlar elena günceye baktıran var mı? Bana özelden dönebilir misiniz? Çok garip bir şey söyledi.
Bana da ex için burnuyla ilgili problemi var dedibana da garip birşey söyledi çenen yamuk gibi bişe dedi ajsakdf
Allahım ben bu falcılardan ne çekiyorum biri aşktan umudunu kes der biri çenen yamuk der...
ay çenem de yamuk değil yine de teiy için sordum kaç kişiye ben mi farkında değilim ondan mı aşktan umudumu kesmem lazım diye bir tedirgin oldum yani : ))Bana da ex için burnuyla ilgili problemi var dedi
ya ben geçen gece savaşa baktırdım bana eski sevgilimin bu yıl biriyle tanışıp seneye evleneceğini söyledi bana da diyo ki senin hayatında hiç kimse gözükmüyor mayısta tekrar detaylı bakmak gerekir ay küfür ettirecekler beni onunkini tee 1 yıl önceden görüyosun da bendekini niye göremiyosun ayrıca bana ne yaniBana Elena açıkcası saçma geldi hi alakası olmayan şeyler demiş yok çocuk araba almayı planlıyor bilmem ne ya çocuk yurtdışında ehliyeti yok ne arabası Allah aşkına haaa alsa da banane bundan yani asıl konu hakkında da saçmalamış adam mühendis hukuk mu okuyor diyor
Bana Elena açıkcası saçma geldi hi alakası olmayan şeyler demiş yok çocuk araba almayı planlıyor bilmem ne ya çocuk yurtdışında ehliyeti yok ne arabası Allah aşkına haaa alsa da banane bundan yani asıl konu hakkında da saçmalamış adam mühendis hukuk mu okuyor diyor
Ay boş ver bu falcıları. Geleceği hiç bir falcı bilemez. Bunu bir arkadaş falcı dedi. Anlığı da zaten bilemiyorlar ki. Eminim bulursun bu sene aşkıay çenem de yamuk değil yine de teiy için sordum kaç kişiye ben mi farkında değilim ondan mı aşktan umudumu kesmem lazım diye bir tedirgin oldum yani : ))
ya ben geçen gece savaşa baktırdım bana eski sevgilimin bu yıl biriyle tanışıp seneye evleneceğini söyledi bana da diyo ki senin hayatında hiç kimse gözükmüyor mayısta tekrar detaylı bakmak gerekir ay küfür ettirecekler beni onunkini tee 1 yıl önceden görüyosun da bendekini niye göremiyosun ayrıca bana ne yani