Binnaz Abla

Evet, o da bayağı iyiydi. Gerçi belki de bu ara kimden ne duysam kötü de olsa iyi hissettirecek. Kendimi şu koskoca evrende kimsesiz, yapayalnız hissediyorum ve bu his gerçekten insan seven, yapısı insancıl, ömrünü insan değeri üzerine kurmuş biri için çok çökertici. Belki de biri benimle ilgileniyor diye iyi geliyor bilemiyorum. Kızlar kötüyüm ya :KK1::KK43:
[/QUOTE
Bilmem mi o durumları 😔fallar da bi yerden sonra çıkıp çıkmamasından çok terapiye dönüyor , günde 4-5 tane fal baktırdığımı hatırlıyorum ne gerek varmış desem de şimdi o zamanlar da benim terapim oymuş. Kimisi içer ağlar, kimisi kendini işine verir kimisi psikoloğa gider anlatır kimimiz de fala veririz kendimizi işte🙄

Tabii ki niye muhtaç olalım ki:KK66: Bu hayal kırıklığı bize hayat tecrübesi oldu ama işte olan oldu biten bitti giden gitti diyorum.
Sana da buradaki herkese de heerşeyin en güzelini en layığını yaşamamızı diliyorum:KK36::KK36:
En azından umarım dersimizi almışızdır diyorum 🤩 o hayal kırıklıkları ne çok şey katmıştır sana en iyi sen anlarsın..iyi dileklerin için teşekkür ederim bu arada umarım sen de her şeyin en güzelini, iyki olmuş dediğin günlerini yaşarsın ☺️☺️

Aynen öyle , çok haklısın, geçecek değil mi kızlar bu günler
Hem de nasıl geçiyor var ya sonra geriye dönüp bakınca "ben buna mı üzülmüşüm" diyorsun hayat işte öyle böyle öğreniyorsun. Melisayı sormuşsun, melisanın çıkanı da var ama bende ne söylediyse tersini yaşadım anı bile tutmadı bende. Nesibeye dünyanın falını göndermişimdir kaç senedir bazı falları çok yüzeysel bazı falları da çok dolu doluydu. Çok falı da çıktı ama 120 tl mi ne olmuş o fiyata değmez

Kızlar bana zamanlama konusunda hep bi kisi tarif ediyor. Sanki karşı tarafa talimat vermis gibi ne dese tutuyor. Kimse zamanda bilemedi bana.
Ta ki tanıyana kadar. Baktirdikca baktirasım geliyor.
Biriyle küsüm ne zaman haber gelecek biliyor.
Bana cok iyi geldi. Gelecek hepsi çıktı

Kızlar bana zamanlama konusunda hep bi kisi tarif ediyor. Sanki karşı tarafa talimat vermis gibi ne dese tutuyor. Kimse zamanda bilemedi bana.
Kimiiiin :)

Cidden çok olmuş, şu son bir ayda harcadığım paranın haddi hesabı yok, gerçi dediğin gibi dönem dönem bizim de terapimiz bu. Psikologda aynı parayı alıyor.

Arkadaşlar , burda son günler konuşulduğu Liya Constanta ve Elena Günceye baktırdım. Valla 2 tane TAM ZIT yorum aldım 😂😂😂 Birisi tam pembe tablo çizdi , karşı taraf çok iyi adam falan herşey iyi olacak ; diğeri çok olumsuz konuştu bu adam kötü dedi 🙈 Ama ikiside yakın gelecekle ilgili çok spesifik bir öngörüde bulundu. Çıkarsa yazarım ama bence sallamasyon her şey

Ben o erkek tipine net olmayan karaktersiz diyorum. Haa beni sevmek zorunda mıydı hayır değil. Ama net olabilirdi. Davranışları bir ileri bir geriydi.
Ah canım o halı altına atma olayı psikolojiyi kötü etkiliyor. Kızıp ağlasam çok çözüm değil. Beklesem neyi bekliyorum koca bir boşluğu mu:/ En güzeli kendimizi mutlu ve değerli hissedecek şeylere odaklanmak:KK19:Kitap okumak ve netflix bu konuda bayağı yoldaşlığımı yapıyor:KK54:
Aynısını yaşadım canım. Seviyor mu sevmiyor mu belli değil sen düşünüyorsun üzülüyorsun bir bakıyorsun umut vermiş bir bakıyorsun buz gibi. Dürüstçe sana ilgim yok hoşlanmıyorum bile diyemeyen insanlar için boş yere umutlandık bekledik

Şu an gülesim geliyor arkadaşlar. Biri o adam sana hemen hemen aşk ; diğeri sana boş diyor 😂😂😂 Sizce Elena mi yoksa Liya mi daha başarılı ? Anlıkta kim iyi kafam karıştı ???

Şu an gülesim geliyor arkadaşlar. Biri o adam sana hemen hemen aşk ; diğeri sana boş diyor 😂😂😂 Sizce Elena mi yoksa Liya mi daha başarılı ? Anlıkta kim iyi kafam karıştı ???
Canım liyaya ya baktırmadım yada iade almışım hatırlamıyorum.elenanın daha önce söylediği bir durumu yaşadığım için tekrar gittim.bugün söylediği şeyler başka falcıya sormadığım anlatmadığım olaylardı.gelecek öngörüsünü bilemiyorum ama anlıkta başarılı. Bugün biraz yığıldık ama kadına, öyle olunca sanki kafası karışmış😂 kimimiz iyi derken kimimiz kötü diyor şu anda🤷‍♀️ Pembeci olan kimdi sende?elena mı liya mı?

Elenadan falım geldi çok ilginç detaylar bilmiş baya şaşırdığım noktalar oldu ben beğendim açıkcası, dedikleri çıkar mı bilmem ama anlık durumda bir konuşmayı bile bilmiş bahsetmediğim halde
Ne falı attınız elenaya nerede bakıyordu birde, önceki mesajları okumadım da :)

X