Çıkmayan falın oldu muKeşke anlığı bilseydim ikiside haklı olabilir Ama daha olumsuz gibi yani Elena diyebilirim. Artık olumlu fallar çok gerçekçi gelmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmayan falın oldu muKeşke anlığı bilseydim ikiside haklı olabilir Ama daha olumsuz gibi yani Elena diyebilirim. Artık olumlu fallar çok gerçekçi gelmiyor.
Teşekkür ederimKahve baktırdım ben falsepetinde bakıyor
Ya ben zaten konuyu kapattım.yukarda arkadaşlar bahsetti hepsi boş. Genelde olumlu konuşuyorlar evlendiriyorlar. Artık fazla baktırmıyorum. Zaten konuyu kapattım bugün son kez 2sini denedim.Önemli karar aldım. Baktırdığım fallar 98% çıkmadı.Çıkmayan falın oldu mu
Benim falci meriç olayına dönmüş çok düşünüp yazıyormuş gibi whatsapptan kopyala yapıştır göndermişti. Bir de soru sorun lütfen demişti. Sorsam daha da saçma yerlere gidecek diye bırakmıştım, halbuki falını beğensem ebced hesabı yaptıracaktım daha..kendisi kaybetti. Böyle çok sayfa var inanmamak lazımKızlar haftasonu arkadaşların eğlencesine instagramdan birine fal gönderdik 50 tl bakıyordu kahveyi , adı Falcı Mervem baya da bir takipçisi var çünkü sürekli 3 kişi etiketleyin ücretsiz el falı göndereyim diyor. Upuzuun yazıyor ama mantıken zaten bunu bir günde herkese yazabilmesi imkansız güzel şablonlr hazırlamıştır onu atıyordur. Herneyse ben ücretli kahve attım, eft yaptım dekont attım akabinde sorumu yazdım kahve fotolarını da en son attım. Cevap geldi Eminim ÜCRETSİZ FAL ŞABLONUNU atmış çünkü bir kere bile İSMİM GEÇMİYOR, siz şöyle birisiniz böyle birisiniz diye kişilik analizi yapmış ve saçma sapan eski türkçe kelimeler.. upuzun ama bomboş bir şey atmış hiç bir kehanet yok sorumu okumamış bile.. tabi sinirlendim ve bu yaptıgınız ayıp bişey diye ben de falı kdar uzun bir şikayet yazdım. Gönderdiğim ücrete işlem itirazı yaparım dedim. Bu sefer ben yorgundum tamam siz fotograflarını atın ben öyle yorum yazayım demiş ve yine ne benim ne karşımdaki kişinin adının geçmediği bir şablon yorum daha atmış ..... ben de kendime kızdım neden fala bulaşıyorsun ve bu durumu sonsuz kez kendine yaşıtıyorsun diye .. siz de instada falan denk gelirsiniz Falcı Mervem e aman diyim 50 tl nız siz de kalsın ben falımı size atarım bedavaya
Ya ben tırsmadım değil hatta biraz da, sanki beni görüyormuş gibi geldi ya normal gelmedi o kadın bana bi daha gidesim var
Kesinlikle, instagram falclarinin %99 dolandirici arkadaslar kesinlikle baktirmayin, cok da guzel yollarini bulmuslar kendileri kahin gosteme taktikleri hepsinde. Fal sitelerinde en azindan muhatap bir site var en kotusu iade alabiliyorsunuz.Benim falci meriç olayına dönmüş çok düşünüp yazıyormuş gibi whatsapptan kopyala yapıştır göndermişti. Bir de soru sorun lütfen demişti. Sorsam daha da saçma yerlere gidecek diye bırakmıştım, halbuki falını beğensem ebced hesabı yaptıracaktım daha..kendisi kaybetti. Böyle çok sayfa var inanmamak lazım
Yok ben inanmamıştım yılların fal gurusu olarak bu hesaplar değil demiştim de artık bağımlılığımdan eğlencesine de kurtulmak istiyorum başka türlü eğleneyim yaBenim falci meriç olayına dönmüş çok düşünüp yazıyormuş gibi whatsapptan kopyala yapıştır göndermişti. Bir de soru sorun lütfen demişti. Sorsam daha da saçma yerlere gidecek diye bırakmıştım, halbuki falını beğensem ebced hesabı yaptıracaktım daha..kendisi kaybetti. Böyle çok sayfa var inanmamak lazım
Kesinlikle instagram fallarına bulaşmayın daha önceden bildiğiniz biri değilse. Kahve falı denemedim ama yıldıznamecilerde gördüm, o kadar dolandırıcılar ki 50 euro isteyen de oldu, 100 tlye bakıyorum diyip aradıktan sonra "senin hayatın çok sorunlu ben bunu 800 tlye çözerim" diyen de. Biri yildizname_ilmi diye bir hesap sözde nur diye bi şarlatan bakıyor öteki de manisamedyum diye bir sayfa bana denk gelenler ama ötekiler de aynı emin olun. Alttaki yorumlara, msj görüntülerine inanmayın yalan dolanKızlar haftasonu arkadaşların eğlencesine instagramdan birine fal gönderdik 50 tl bakıyordu kahveyi , adı Falcı Mervem baya da bir takipçisi var çünkü sürekli 3 kişi etiketleyin ücretsiz el falı göndereyim diyor. Upuzuun yazıyor ama mantıken zaten bunu bir günde herkese yazabilmesi imkansız güzel şablonlr hazırlamıştır onu atıyordur. Herneyse ben ücretli kahve attım, eft yaptım dekont attım akabinde sorumu yazdım kahve fotolarını da en son attım. Cevap geldi Eminim ÜCRETSİZ FAL ŞABLONUNU atmış çünkü bir kere bile İSMİM GEÇMİYOR, siz şöyle birisiniz böyle birisiniz diye kişilik analizi yapmış ve saçma sapan eski türkçe kelimeler.. upuzun ama bomboş bir şey atmış hiç bir kehanet yok sorumu okumamış bile.. tabi sinirlendim ve bu yaptıgınız ayıp bişey diye ben de falı kdar uzun bir şikayet yazdım. Gönderdiğim ücrete işlem itirazı yaparım dedim. Bu sefer ben yorgundum tamam siz fotograflarını atın ben öyle yorum yazayım demiş ve yine ne benim ne karşımdaki kişinin adının geçmediği bir şablon yorum daha atmış ..... ben de kendime kızdım neden fala bulaşıyorsun ve bu durumu sonsuz kez kendine yaşıtıyorsun diye .. siz de instada falan denk gelirsiniz Falcı Mervem e aman diyim 50 tl nız siz de kalsın ben falımı size atarım bedavaya
Aaa bu aynı benim fallarımcidden herkese uyabilecek bir yorum olmuş ama lütfen evindeki nazardan bahsetmemiş,senin uyku düzeninin bozukluğundan falan.. yıldızın düşük onu da dememiş az buçuk kariyer de sıkıştırsa tamam işte enfes bir yorumİnstgram falcısı Falcı Mervemden 50 Tl ye aldığım fal :
İlişki uyumunuza baktım. İyi veya kötü ne gördüysem tecrübelerim bana ne söylüyorsa bende sana aynen onu ileteceğim canım. Uyumlu bir çift olduğunuzu söyleyemeyeceğim ne yazıkki. İlişkiniz tekrar başlasa bile düzgün gitmeyecek sürekli kavga ve gürültüler olacak. Aslında tutkuda eksik olmayacak .Ama birbirinize karşı dürüst ve anlayışlı olursanız ancak mükemmel bir çift olabilirsiniz. Ama gerçekten normal çiftlere göre işiniz çok ama çok zor.Partnerin çok sabırlı birisi değil. Küsüp somurttuğun zaman çekip gidecek bi yapıya sahip. Ve sana karşı yanlışları olmuş ama yaptığı yanlıştan pişmanlık duymuş ama gururuna yedirip sana adım atmamış. Sevdiğin bu kişi seni istemiyor gibi gözükse de senden ayrı kalmak onu da duygusal ve ruhsal yönden oldukça yıpratmış durumda. Sana yapmış olduğu hataların farkına varıp vicdan azabı duyacağını görüyorum. Bir vicdan muhasebesi yapacak kendi kendine. Ne kadar çok değer verdiğini ve bir başkasının onu bu kadar sevemeyeceğini anlayacak. Kısacası senin gerçek kıymetinizi anlayacak. 2 -3 vakit içerisinde sana bir bahane ile yazacak. Bu durum karşısında hemen yumuşama. Soğuk ve umursamaz bir tepki ver. Sanki hayatından çıkmış olması senin için hiç bir şeyi değiştirmemiş gibi görün. Güçlü gözük yani ona karşı. Bu verdiğin tepki onu çok şaşırtacak ve kendisini çok kötü hissedecek.. Acaba neden böyle yaptı acaba artık beni sevmiyor mu gibisinden kafasında kurmaya başlayacak. Sana olan özlem duygusu baskın gelmeye başlayacak. Sonrasında sana pişman olduğunu ve barışmak istediğini şimdiye kadar yapmış olduğu bütün hataları telafi etmek istediğini dile getirecek. Sen yine güvensizliğini ve tavrınızı koy hemen affetme yani. Bu önümüzdeki 2-3 vakit süre içerisinde kendisine hiç bir şekilde ulaşma. Ondan gelecek adımı sabırla bekle. Yokluğunu biraz yaşasın ve aklı başına gelsin.Çünkü sende hissettiği duyguları ve gördüğü değeri başkasında bulamayacağını kendisi de içten içe biliyor. HEr ne kadar başkalarıyla ilişki kurmayı denesede aklının bir köşesinde hep seninle kıyaslıyor. Sana geldiğinden gerçekten pişman olduğunu anladığınız anda kararı sana bırakıyorum. Şu anın enerjisine göre geri dönüş olucak fakat ilerisi için gelişicek durumlar senin kararına bağlı olarak değişkenlik göstericek.Bu yüzden eğer bu ilişkiye tekrar kalkışacaksan bu ilişkiyi yaşamada kararlıysan söylediklerimi kulak arkası etme canım. Çok berbat bir çiftte olabilirsiniz çok mükemmel bir çiftte. Bu tamamen size bağlı olan birşey. Anca sana biraz daha fazla iş düşüyor benden söylemesi. Hakkında hayırlısını temenni ediyorum. İnşallah herşey dilediğince ve gönlünce olur.
**bir kelimesine bile dokunmadım.Ne benim ne karşımdaki kişinin adı var. Vergi levhası yoktur ordan şikayet mi etsem :)
Evet o mesajlari yapmak programla 5 dk.lik bir sey, zaten profil ismini resmini musteriyi dusunme bahanesiyle karaladiklari icin sahte profille de ugrasmiyorlar bundan baska taktikler de var tabi mesela falda eski turkce ve garip hitabetler kullanmak, gizemli bir hava versin diye.Kesinlikle instagram fallarına bulaşmayın daha önceden bildiğiniz biri değilse. Kahve falı denemedim ama yıldıznamecilerde gördüm, o kadar dolandırıcılar ki 50 euro isteyen de oldu, 100 tlye bakıyorum diyip aradıktan sonra "senin hayatın çok sorunlu ben bunu 800 tlye çözerim" diyen de. Biri yildizname_ilmi diye bir hesap sözde nur diye bi şarlatan bakıyor öteki de manisamedyum diye bir sayfa bana denk gelenler ama ötekiler de aynı emin olun. Alttaki yorumlara, msj görüntülerine inanmayın yalan dolan
Elfin bende hep bilirdi ama son falinda bir kisi icin hep hayatinda olacak iletisiminizin devamini goruyorum demisti, o kisiyle 2 haftadir hic konusmuyoruz tamamen sildim heryerden normalde arkadasim olarak kalsin derdim ama tavirlari, gelgitleri cok sikilmisim o da 1-2 aradi ama artik o da aramiyor ve bu sefer tamamen cikti hayatimdan mesela Elfin bunu da gorememis oldu.Bu arada süreç Elfin Demet ve Nesibe söylediği gibi ilerlemiyor Tam zıt oldu. Ne kadar boş iş olduğunu artık kesin anladım. Olumsuz konuşanların yeni kişiler ile HİÇ tanışmadım.
Aynen öyle kahinra denilen dolandırıcıda geldi başımıza bahsettiğiniz şey işte hepimize kopyala yapıştır yıldızname göndermiş, kelimeler eski türkçe, anlaması zor bir de tam dediği saatte gönderip arada soru soruyor. Zannediyorsunki amma uğraşmış bakmışEvet o mesajlari yapmak programla 5 dk.lik bir sey, zaten profil ismini resmini musteriyi dusunme bahanesiyle karaladiklari icin sahte profille de ugrasmiyorlar bundan baska taktikler de var tabi mesela falda eski turkce ve garip hitabetler kullanmak, gizemli bir hava versin diye.
Bende de birebir aynı durum. Elfin bilemedi maalesef.Elfin bende hep bilirdi ama son falinda bir kisi icin hep hayatinda olacak iletisiminizin devamini goruyorum demisti, o kisiyle 2 haftadir hic konusmuyoruz tamamen sildim heryerden normalde arkadasim olarak kalsin derdim ama tavirlari, gelgitleri cok sikilmisim o da 1-2 aradi ama artik o da aramiyor ve bu sefer tamamen cikti hayatimdan mesela Elfin bunu da gorememis oldu.
Elena bana da olumsuza yakın bir yorum yaptı ama sanki soruma göre yürüdü. Yakında çok kötü olay olacağını söyledi çıkarsa yazarım ama sanırım size gibi çıkmaz Bende tek Serkan Tek çıktı ama asıl konu için çooook uzun vade verdi.kızlar elena günceden bahsetmişsiniz. Bende yazın ona baktırmıştım yardımcı olması açısından tekrar dinledim paylaşayım sizle. Bana anda ve geçmişte bilmiş gibi gelmişti. Exim için baktırmıştım belli belirsiz olumsuza yakın bir yorum yapmış. Harf verdiği başka bir kişi üzerinden olay gerçekleşeceğini söylemişti 6lı bir zamanda çıkmadı. Exle olumsuz görüp başka biriyle tanışacağımı söylemiş tarif etmiş o da çıkmadı. Yakın vadede gerçekleşecek başka bir olay söylemiş o da olmadı. Kısacası bana çıkmadı dedikleri .