- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Verirler umarımEn azından üstüne koyar başka yorumcuya gönderirsinYazdım canım ama promosyon fal olduğu için belki vermezler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verirler umarımEn azından üstüne koyar başka yorumcuya gönderirsinYazdım canım ama promosyon fal olduğu için belki vermezler
Bu saydığın isimler bana o zamanlar, adam arkadaşım dediğim kişiyle takılırken "seni çok seviyor, dönecek evleneceksiniz" diye yorumlar yapmıştı şaka gibi. Bunu o zaman hüma bal bilmişti bende başka biriyle yatıp kalktığını, konduramamıştım hiç. 2 ay sonra gelip adam herşeyi itiraf etti. Biz baya kazıklanmışız düşününceBu arada fal için birşey diyeyim. Binnaz abla'da lena kovaldı sanırsam hiç boşu boşuna göndermeyin. Bende size pembe tablo çizerim. Seni seviyor gelecek olacak...
Onun dışında firuze aydın,serkan aslan,meral saydam,ceren ezgi hepsi pat-la-dı
Yok canım ne salaklığıİnsan birisinden hoşlanınca onu kutsuyor. O masum ama onu suçlayan haksız diyoruz. Onun arkadaş çevresiyle benim çevrem ortaktı ya spiro adam olmaz diyordu ben onlara kızıyodum. Demeyin öyle insan değişir diye.O kadar haklısın ki o yükten kurtulunca insan kendini kuş gibi hissediyor ve bir gün belki 1 gün öncesinde hala onu düşünürken ertesi günü bambaşka biri oluyorsun ama oluyor işte bir şekilde. Dediğin gibi adamlar bizi parmağında oynatmasaydı ne o kadar fal baktırırdık ne de fallara inanıp çıkmayınca daha çok sarardık hem adamlara hem fallara.. Şimdi geçmişe dönüp bakınca onun için harcadığım zamana da paralara da acıyorum. Zamanında belki arar da benden haber alamaz diye ispanyaya gitmekten vazgeçmiştim ama o ne yaptı hiç düşünmeden almanyaya gitmeye kalktı. Bana da "sen de kendine burda bir hayat kur türkiyeye geldiğimde arayacağım arkadaşlarımdan birisin" demişti. O laf o zaman nasıl koymuştu anlatamam. Benim ilişkim olduğunu öğrenince de bir sürü dalga geçti "sana kim katlanır be" diye. katlanan katlanıyor, arayan arıyor bir şekilde işte. Hatta o adam beni en yakın arkadaşım dediğim biriyle aldattı ben de gidip kızı hayatımdan çıkardım şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım
Sanırım senin durumun etkileri daha yeni ama eminim hiç ummadığın bir gün hayatına seni gerçekten hak eden biri çıkacak, bırak o da ne hali varsa görsün karma ona da yaşatır hiç şaşmaz için rahat olsun
Size sonsuz saygı duyuyorumBen de ortalama bir yaştayım. çok doğru.Saplantı haline getirmek. Ben saplantı haline getirince pembe hayaller kurarak onu kutsadım spiro da sağolsun hayallerimi balyozla indirdi.Yaşça büyüğüm burda çoğunuzdan, 10 sene önce böyle saplantılı olduğum biri vardı,yani mantıken bile imkansızdı kültürümüz aile yapılarımız gibi herşey taban tabana tersti.çok boşluktaydım ve takıntı haline getirmiştim.o da eski sevgilisine takıntılıydı ki eski sevgilisi taa lisedendi.ayrılıp ayrılıp tekrar başlıyorduk.2 sene sürdü böyle.sonra ben şehir değiştirdim ve bitti.ara ara ya mesaj ya mail atıyordu.benden cevap çıkmadıkça kesildi arkası.iyiki cevap yazmamışım çünkü o liseden takıntılı olduğu kızla evlendi ve şimdi iki çocuğu varişin ilginç tarafı hala instadan takip isteği gönderiyor arada hayatından geçmiş biri oldum yani sadece.şimdi gülüyorum ama o dönem keşke takıntı haline getirmeseydim diyorum. Hayat bizim ve biz kıymetliyiz kızlarFazlasıyla kitap okuyarak atlatmıştım o dönemimi. Şimdiki fallara düşme sebebim çok daha farklı ama..
Mutluysan sıkıntı yok en doğru zamanda en doğru kişi de gelir hayatına zaten biz onlara muhtaç da değiliz verilmiş sadakam varmış dediğin noktaya da gelmişsin zaten gerisi hikaye zaman sana en güzelini yaşatırYok canım ne salaklığıİnsan birisinden hoşlanınca onu kutsuyor. O masum ama onu suçlayan haksız diyoruz. Onun arkadaş çevresiyle benim çevrem ortaktı ya spiro adam olmaz diyordu ben onlara kızıyodum. Demeyin öyle insan değişir diye.
Hatta 2016'da en son buluşmamızdan dört gün sonra tayland'a gidecekti. avm'de Yemek yerken hiç yüzüme bakmadı hep tayland otellerine baktı.
Ben inanıyorum onların bizi parmakta oynatmasının karmada,ilahi adalette elbet bir bedeli olacak.
Ayrıca sana kim katlanır be lafını kınıyorum. O kendine baksın Senden iyi birinin katlanacağı kesin de o kıymetbilmeze
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ama şu an bomboş hayatımdan memnunum :)
Benimki artık elimin altında değil latin topraklarındaBende kendi farkındalığımı yaşıyorumŞu elinin altında hissini veriyoruz çoğumuz ne yazıkki.. benim anlattığım ilişkimde ve Selcuksassa madeleineto sizlerin de yazdıklarınızda bunu farkettim. O yüzden paylaşmak istedimUmarım hayırlı olan tüm dilekleriniz gerçek olsun
Banada öyle olmuştu işte, bende de bildiği çok detay oldu.Elenadan falım geldi çok ilginç detaylar bilmiş baya şaşırdığım noktalar oldu ben beğendim açıkcası, dedikleri çıkar mı bilmem ama anlık durumda bir konuşmayı bile bilmiş bahsetmediğim halde
merhaba. Binnazda bir çoğuna baktırdınız sanırım.. elfin demet yada zümraya baktırmış mıydınız? onlar da mı hiç bilemediBu arada fal için birşey diyeyim. Binnaz abla'da lena kovaldı sanırsam hiç boşu boşuna göndermeyin. Bende size pembe tablo çizerim. Seni seviyor gelecek olacak...
Onun dışında firuze aydın,serkan aslan,meral saydam,ceren ezgi hepsi pat-la-dı
Ya ben tırsmadım değil hatta biraz da, sanki beni görüyormuş gibi geldi ya normal gelmedi o kadın bana bi daha gidesim varBanada öyle olmuştu işte, bende de bildiği çok detay oldu.
Ben dayanamayıp dün 3. Sünü attım gene şaşırttı, azcık bekleyeceğim artık ama; benimki birşeyler yapacak elenaya göre; yaparsa tekrar baktırırım.Ya ben tırsmadım değil hatta biraz da, sanki beni görüyormuş gibi geldi ya normal gelmedi o kadın bana bi daha gidesim var
Tarot da baktırmıştın değil mi yanlış hatırlamıyorsam tarotu nasıl o da şoka soktu muBen dayanamayıp dün 3. Sünü attım gene şaşırttı, azcık bekleyeceğim artık ama; benimki birşeyler yapacak elenaya göre; yaparsa tekrar baktırırım.
ben tarot attım ilk atışımdı ama, çok genel bilgi verdim. Baya bilmiş ben o fiyata beğendim. Çıkar çıkmaz bilmiyorum da bilmiş yani :))Tarot da baktırmıştın değil mi yanlış hatırlamıyorsam tarotu nasıl o da şoka soktu mu
Heh biriniz tarot atmıştı işte hanginizdi unuttum o fiyata aynen ben de beğendim daha önce profiline bakıyordum ama hiç atmamıştım tabi gelecek ne olur bilemeyiz, bazımız hiç beğenmemiş ama bildiğine de baya bilmiş anlaşılanben tarot attım ilk atışımdı ama, çok genel bilgi verdim. Baya bilmiş ben o fiyata beğendim. Çıkar çıkmaz bilmiyorum da bilmiş yani :))
Boşver alexi bekle alex gelene kadar dünyanın kredisini harcadım ben ettim sen etmeburada bir üye de çok önceden elenanın bildiği şaşırtıcı bir şeyden bahsetmişti. o zaman bende baktırmak istemiştim ama profili hiç cazip gelmiyor. heveslenip baktırsam kesin bomboş bir yorum gönderir bana :) neyse Alexi bekliyorum zaten ben.. hiç elenaya falan bulaşmayayım :)
Evet, o da bayağı iyiydi. Gerçi belki de bu ara kimden ne duysam kötü de olsa iyi hissettirecek. Kendimi şu koskoca evrende kimsesiz, yapayalnız hissediyorum ve bu his gerçekten insan seven, yapısı insancıl, ömrünü insan değeri üzerine kurmuş biri için çok çökertici. Belki de biri benimle ilgileniyor diye iyi geliyor bilemiyorum. Kızlar kötüyüm yaTarot da baktırmıştın değil mi yanlış hatırlamıyorsam tarotu nasıl o da şoka soktu mu
Hüma bana bu çocuğun evlilik anlamında aklında sen olabilirsin ama bu günübirlik takılan evlilikten korkan biri demişti bana. Bana spiro hiçbirşey itiraf etmedi. Ben zalim stalkerlığımla buldum her iğnesini,ipliğiniBu saydığın isimler bana o zamanlar, adam arkadaşım dediğim kişiyle takılırken "seni çok seviyor, dönecek evleneceksiniz" diye yorumlar yapmıştı şaka gibi. Bunu o zaman hüma bal bilmişti bende başka biriyle yatıp kalktığını, konduramamıştım hiç. 2 ay sonra gelip adam herşeyi itiraf etti. Biz baya kazıklanmışız düşününce
Tabii ki niye muhtaç olalım ki Bu hayal kırıklığı bize hayat tecrübesi oldu ama işte olan oldu biten bitti giden gitti diyorum.Mutluysan sıkıntı yok en doğru zamanda en doğru kişi de gelir hayatına zaten biz onlara muhtaç da değiliz verilmiş sadakam varmış dediğin noktaya da gelmişsin zaten gerisi hikaye zaman sana en güzelini yaşatır
Yalnız çok şaşırdım benzer zamanlarda çok benzer olaylar, düşünceler yaşamışız