Binnaz Abla

Elenadan falım geldi çok ilginç detaylar bilmiş baya şaşırdığım noktalar oldu ben beğendim açıkcası, dedikleri çıkar mı bilmem ama anlık durumda bir konuşmayı bile bilmiş bahsetmediğim halde
Canım bunu duyduğuma sevindim, ikinciye yorum aldım bende çünkü🙏💕

Elenadan falım geldi çok ilginç detaylar bilmiş baya şaşırdığım noktalar oldu ben beğendim açıkcası, dedikleri çıkar mı bilmem ama anlık durumda bir konuşmayı bile bilmiş bahsetmediğim halde
O detayları ve konuşmayı daha önce ki fallarda belirtmiş miydiniz? ( başka falcılara)

Canım bunu duyduğuma sevindim, ikinciye yorum aldım bende çünkü🙏💕
Gerçekten beğendim canım ben de kesinlikle tekrar gideceğim biri sanki yanımda beni görmüş gibi anlattığı şeyler oldu ya baya şaşırdım. Tarot mu atmıştın canım sen ben kahve baktırdım tarotu da böyle nokta atışlı mı?

Alex, Duygu Aura ve Beren Kaya (hepsi fal sepeti) vade olarak maalesef patladı bende ;(
Ya ben Alex için patladı demişim de, aslında patlamamış... Şöyle; bana istediğim şeyin çok kesin bir şekilde olacağını söyledi ama vade vermemişti. Soru kısmında ben sormuştum ne zaman olur diye, onda bana çok uzun sürmez, 1 ay içinde tarzında bir cevap vermişti. 1 ay sonra olmayınca ben hemen patladı yazdım, ama aslında Alex vade vermiş sayılmaz o yüzden patlamamış 🙈

Beğenmediğim birkaç falcı oldu ama özellikle şu ikisi hakkında birkaç şey demek istiyorum

Efsun Zengin
İki defa baktırdım. İlk falı yıldızname süperdi. Verdiği vadede gerçekleşen bir şey oldu. Ama bana tuhaf gelen iten bir yanı var. Mesela ilişki açılımı seçmiştim, orada adamın hem kendi ismi hem anasının ismi hem de burcu yazıyor kapı gibi. Ona rağmen ‘bu adam ne burcu uhmmm oğlak gibi boğa gibi hissettim’ dedi djlsls Aynen canım aynen ne kaaa da güzel hissettin maşallah sana djdksm
İkinci falı da tarot. İlkinden 3,5 hafta sonra falan baktırdım. Yıldızname falında ne dediyse tarot da tamamen zıttını söylemiş. Bir daha gitmem.

Ayas Eke
İlk olarak aralık ayında su falı bakmıştı. O an yapmayı düşündüğüm bir şey vardı onu sordum. Eğer yaparsan şöyle ilerler dedi. Aynen dediği gibi de oldu. Sonra bir olay için haziran ayına vade verdi. Şubat ayında tekrar gittim ve tarot baktı. Soru sormadım. Detay istedi :KK70: bir şeyler salladım. Tamamen sorduğum soruya göre bir şeyler çizdi. İlk falında haziran derken bu defa şubat sonu verdi. Yani beğenmedim

Durumumuz o kadar benziyor ki anlatamam yazdıklarınızda kendimi okudum resmen. Birini 7 sene boyunca ölesiye sevdim, öncelerinde de ara sıra fal baktırırdım ama bu adam beni fallara iten adamdı. hani hayatımda biri olacaksa sadece o olsun, ben ondan başkasıyla olmam, evlenmem, yok yok bu kadar sevmek normal değil kesinlikle değerimi anlayacak o benim kaderim kafasındaydım." Şurdan atla" dese sorgulamam atlardım öyle aşıktım. Aşk bir süre sonra saplantı oldu, bu adam da benim ciğerimi bildiği için bana yaptığı psikolojik şiddetle kendine daha çok bağladı. "ben yetersizdim, beni ondan başkası sevemezdi" düşüncelerim hep bunlardı. Arardım, canı isterse açardı. Meşgule atardı ona bile bahane bulup "işi vardır ya döner sonra" derdim. Dönmeyince "unutmuştur" derdim. Hayatına başkalarını alırdı, üniversitedeki kızların yarısıyla sevgili olmuştur, "olsun ona benden başkası katlanamaz zaten dönecek" derdim. Birileriyle sevgili olunca beni engeller, ayrılınca beni arardı. Niye çünkü ben elinin altındaydım. Onun yüzünden borca battım, işsiz kaldım vs bir sürü şey. O zamanın çoğu falcısı adamın ailevi sorunlarına bağladı, okuldaki derslere bağladı her şeye bağladı ama çıkıp da "ya sen adamın elinin altındasın" diyemedi. Çoğu adamı geri döndürüp bizi evlendirdi. Ha bende bu durumu bilenler de oldu, hakkını yemiyim alex, ilkay gür ve yağmur sothis "bu adamdan bi halt olmaz 10 kere gelse 10 kere de gider, çok uğraşır beklersen sonunda bununla olursun ama hayatın boyunca güvensiz bir ilişkin olur" dedi. Gel zaman git zaman, başka şehire taşındım yeni bir işe girdim. Bir sabah uyandığımda "yeter artık" dedim. O an gelene kadar, insan anlamak istemiyor ama o an geliyor bir gün bir şekilde. Geçmişe sünger çektim, hayatıma başkası girdi şuan uzun süredir bir ilişkim var. Mükemmel mi değil. Hangi ilişki mükemmel ki? Ama hayatta ne istediğimi, kendi değerimi bilmeyi ve bir adam için bu kadar kendimi hırpalamamayı öğrendim. Hala fal baktırıyorum ama faso fiso şeyler sırf alışkanlıktan ama gidip bir falcıya benim adamla ilişkim ne olacak diye sormuyorum çünkü biliyorum %90ı bizi evlendirecek. Hayat ne gösterir bilmiyorum ama merak etmeyi bıraktığımdan beri daha normal gidiyor her şey.

Ne zaman her şeyi kabullenip o enerjiden kurtulursan, seni hak eden giriyor aslında hayatına. Sizin de umarım sizin sevginizin kıymetini bilen, fikirlerinize değer veren adam gibi bir adam girer hayatınıza ve geçmişe baktığınızda sadece "ne safmışım" diye gülersiniz 😊
Ah Selcuksassa Selcuksassa 'cığım;
Gerçekten benim iç dünyamı özetlemişsin. Hakikaten iç dünyalarımız çok benzer. ben hem çalıştım hem borç ödedim. Kendime bir kıyafet,bir makyaj malzemesi alamadım. Hep fal fal ondan gelecek bir haber. Aslında düşünüyorum da onlar bize soğuk durduğu için biz merak edip acaba ne yapıyor ne düşünüyor diye fal gönderiyoduk. Eğer o adamlar bizimle doğru iletişim içinde olsalardı eminim o kadar fal göndermezdik. Acaba geri döner mi dönerse kıymetimi bilir mi falan filan. Doğru ben de saplantılı sevmiştim. Beni kimse sevemez sadece onunla anlaşabilirim. Eninde sonunda kıymetimi bilecek beni üzdüğüne pişamn olacak.... falan filan
Şükür ki artık uyandık. o enerjiden kurtulmak biraz zor olsa da kurtulunca insan kendini kuş gibi hissediyor.

Senin ilişkin adına çok çokkkkk sevindim canım benim:KK19: Birbirinizi günden güne anlayacağınız hayırlıysa bir yuvada buluşup sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamanı dilerim canım:KK36:

Kesinlikle katılıyorum canım. Ama o erkekle iyi iletişim kurmadan çok hayal kurmamamız gerek. Ben o hayal kırıklığının enkazı ile uğraştım. Eee tabi ki hoşlandım ki ilgi bekledim nasılsın napıyosun bu hafta sonu bir planın var mı gibi ama hep hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Zaten 2020'nin başından beri duam şuydu: Allah onunla yolumuzu,kaderimizi ayrı eylesin ki öyle oldu.
Bende bütün metotlar ters tepti canım:halay:Normal davransam ağırdan alır birşey demeden soğuk davransam oda ölü taklidi yapar. Yani bir meraklanma olayı yok.spiro o kadar rahat ki profilimi gizliye alıp baktım whatsapptan beni engellememiş zaten umurumda değil:cool:
Seni çok iyi anlıyorum aynı erkek tipinden muzdarip biri olarak. Sessiz kalsan hiçbir şey olmamış gibi davranırlar tepki koysan ama böyle olacaksa... Diyip gülerler. İnsanı yoran problemleri açık konuşmak yerine halı altına süpürerek hayat geçirirsin

Gerçekten benim iç dünyamı özetlemişsin. Hakikaten iç dünyalarımız çok benzer. ben hem çalıştım hem borç ödedim. Kendime bir kıyafet,bir makyaj malzemesi alamadım. Hep fal fal ondan gelecek bir haber. Aslında düşünüyorum da onlar bize soğuk durduğu için biz merak edip acaba ne yapıyor ne düşünüyor diye fal gönderiyoduk. Eğer o adamlar bizimle doğru iletişim içinde olsalardı eminim o kadar fal göndermezdik. Acaba geri döner mi dönerse kıymetimi bilir mi falan filan. Doğru ben de saplantılı sevmiştim. Beni kimse sevemez sadece onunla anlaşabilirim. Eninde sonunda kıymetimi bilecek beni üzdüğüne pişamn olacak.... falan filan
Şükür ki artık uyandık. o enerjiden kurtulmak biraz zor olsa da kurtulunca insan kendini kuş gibi hissediyor.

Senin ilişkin adına çok çokkkkk sevindim canım benim:KK19: Birbirinizi günden güne anlayacağınız hayırlıysa bir yuvada buluşup sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamanı dilerim canım:KK36:
Kızlar okuyunca duygulandım ya 😓
Valla ben dinlerken canım yandı. Ne kadar zor durum. Keske insanlara konusurken dilimi tutsaydım fevri olmasaydım dedim buradakilere 😓
Gercekten zor durum. Acaba benimkine fazla mı yaptım diyorum

Gelince yazıcam ben de nasıl olduğunu kişilik analizlerini pek sevmem gerçi falda gereksiz gelir hele beni bana anlatmasını. Yok ayrıntılı olarak yaz, genel bir faldı alakasızdı, fena sallamış, kısacıktı sadece kişilik analizi yapmış böyle fal mı olur falan de. Öyle yaptığım fallarda hep iade alabildim ben ama bu fal çıkmaz sallamış diye iade istediğim bir falda "falcının hissiyatı o şekilde" diye reddedilmiştim. Mantıklı yazınca ediyorlar gibi geliyor bana

hahaha teşekkür ederim baya bir taktik kaptım : )))
Bazı yorumcular 1 verince kendisi iade ediyor😂hiç destekle uğraşmış olmuyorsun
Bu arada ben daha önce baktırmıştım ve söylediği gibi ilerlemiş bir durumum olmuş diye tekrar gönderdim.memnun kaldım, ben söylemeden bahsettiği ince detaylar oldu.. kötü bir yorumcu değil benim fikrim🤷‍♀️

ya geleceği bilemiyorum ama geçmiş ve karakterimle ilgili söyledikleri bile çok uyduruktu. Harfler vermiş bir sürü hiç birini içeren eski sevgilim flörtüm olmadı. Bir de en komiği çenende bir bozukluk var demiş : ))

ya geleceği bilemiyorum ama geçmiş ve karakterimle ilgili söyledikleri bile çok uyduruktu. Harfler vermiş bir sürü hiç birini içeren eski sevgilim flörtüm olmadı. Bir de en komiği çenende bir bozukluk var demiş : ))
Siz hiç uyuşmamışsınız o zaman çok alakasız olmuş :) bana karakterimden bahsetmemiş hiç, harf verdiği oldu birkaç yerde ama onlar tuttu bende. Kafamın içinden geçen şeyleri falan doğru bilmiş, bir de benimkiyle aramızda geçen bir konuşma vardı öyle standart bir muhabbet de değil onu bilip bu konuşmanın tekrar olacağını söylemiş. Ama dedikleri çıkar mı bilmiyorum tabi. İadeyi alabildin mi bu arada :)

Bir anda yığılınca kadın da şaşırmış😂baya sallamış sana.ama benim ilk falımda çeneye takmıştı,ya çenesi hafif önde yada alt dudağı kalın demişti.bu kısmı doğruydu🤔telveden tasvir yapmaya çalışıyor sanırım.

Seni çok iyi anlıyorum aynı erkek tipinden muzdarip biri olarak. Sessiz kalsan hiçbir şey olmamış gibi davranırlar tepki koysan ama böyle olacaksa... Diyip gülerler. İnsanı yoran problemleri açık konuşmak yerine halı altına süpürerek hayat geçirirsin

Ben o erkek tipine net olmayan karaktersiz diyorum. Haa beni sevmek zorunda mıydı hayır değil. Ama net olabilirdi. Davranışları bir ileri bir geriydi.
Ah canım o halı altına atma olayı psikolojiyi kötü etkiliyor. Kızıp ağlasam çok çözüm değil. Beklesem neyi bekliyorum koca bir boşluğu mu:/ En güzeli kendimizi mutlu ve değerli hissedecek şeylere odaklanmak:KK19:Kitap okumak ve netflix bu konuda bayağı yoldaşlığımı yapıyor:KK54:

Kızlar okuyunca duygulandım ya 😓
Valla ben dinlerken canım yandı. Ne kadar zor durum. Keske insanlara konusurken dilimi tutsaydım fevri olmasaydım dedim buradakilere 😓
Gercekten zor durum. Acaba benimkine fazla mı yaptım diyorum
L Lila0025 cığım;
Bence birşeyi az yap çok yap o senin bileceğin iş ben bilemem canım. Herşey dozunda önemli. Eğer o kişi seni seviyorsa olacağı varsa olur.
Ama ben bir primat,neandertalle uğraştım. Resmen kurduğum cümleler ona batıyodu :KK70: Bir insana : nasılsın hafta sonu bir planın var mı dediğinde: sen bana arkadaş olarak baktığına emin misin telefonunu açmamak senin için daha hayırlı demezdi ama iki hafta sonra da yazışırken ben seni hiç kırabilir miyim demezdi.
Yani bu cümleler size şaka gibi gelebilir ama hakikaten dengesizdi spiro:KK12:

O kadar haklısın ki 😍 o yükten kurtulunca insan kendini kuş gibi hissediyor ve bir gün belki 1 gün öncesinde hala onu düşünürken ertesi günü bambaşka biri oluyorsun ama oluyor işte bir şekilde. Dediğin gibi adamlar bizi parmağında oynatmasaydı ne o kadar fal baktırırdık ne de fallara inanıp çıkmayınca daha çok sarardık hem adamlara hem fallara.. Şimdi geçmişe dönüp bakınca onun için harcadığım zamana da paralara da acıyorum. Zamanında belki arar da benden haber alamaz diye ispanyaya gitmekten vazgeçmiştim ama o ne yaptı hiç düşünmeden almanyaya gitmeye kalktı. Bana da "sen de kendine burda bir hayat kur türkiyeye geldiğimde arayacağım arkadaşlarımdan birisin" demişti. O laf o zaman nasıl koymuştu anlatamam. Benim ilişkim olduğunu öğrenince de bir sürü dalga geçti "sana kim katlanır be" diye. katlanan katlanıyor, arayan arıyor bir şekilde işte. Hatta o adam beni en yakın arkadaşım dediğim biriyle aldattı ben de gidip kızı hayatımdan çıkardım şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım 😃

Sanırım senin durumun etkileri daha yeni ama eminim hiç ummadığın bir gün hayatına seni gerçekten hak eden biri çıkacak, bırak o da ne hali varsa görsün karma ona da yaşatır hiç şaşmaz için rahat olsun 😊

Ben o erkek tipine net olmayan karaktersiz diyorum. Haa beni sevmek zorunda mıydı hayır değil. Ama net olabilirdi. Davranışları bir ileri bir geriydi.
Ah canım o halı altına atma olayı psikolojiyi kötü etkiliyor. Kızıp ağlasam çok çözüm değil. Beklesem neyi bekliyorum koca bir boşluğu mu:/ En güzeli kendimizi mutlu ve değerli hissedecek şeylere odaklanmak:KK19:Kitap okumak ve netflix bu konuda bayağı yoldaşlığımı yapıyor:KK54:
Yaşça büyüğüm burda çoğunuzdan, 10 sene önce böyle saplantılı olduğum biri vardı,yani mantıken bile imkansızdı kültürümüz aile yapılarımız gibi herşey taban tabana tersti.çok boşluktaydım ve takıntı haline getirmiştim.o da eski sevgilisine takıntılıydı ki eski sevgilisi taa lisedendi.ayrılıp ayrılıp tekrar başlıyorduk.2 sene sürdü böyle.sonra ben şehir değiştirdim ve bitti.ara ara ya mesaj ya mail atıyordu.benden cevap çıkmadıkça kesildi arkası.iyiki cevap yazmamışım çünkü o liseden takıntılı olduğu kızla evlendi ve şimdi iki çocuğu var😂işin ilginç tarafı hala instadan takip isteği gönderiyor😂 arada hayatından geçmiş biri oldum yani sadece.şimdi gülüyorum ama o dönem keşke takıntı haline getirmeseydim diyorum. Hayat bizim ve biz kıymetliyiz kızlar💪Fazlasıyla kitap okuyarak atlatmıştım o dönemimi. Şimdiki fallara düşme sebebim çok daha farklı ama..

Bana burcu karen böyle saçma bir yorum yapmıştı,daha önce buraya yazmıştım zaten.resmen dalga geçer gibi kendince kahkaha ata ata yorum yapmıştı ve o zaman zor bir dönemden geçiyordum, iyice sinirimi bozmuştu.zannediyorum alkollüydü yorum yaparken.iade almıştım neyseki. Sana da keşke iade verseler
Yazdım canım ama promosyon fal olduğu için belki vermezler

X