Binnaz Abla

Canim sende keske sacma sapan trip naz yapmasaydın. Adamlar trip naz yapan kız olunca soğuyor ve baska arayislara yöneliyor. Yani elde edince de sana intikam olsun diye heveslik bakıyor.
Yani keske öyle yapmasaydın da kaçmasaydı. Belki farkli olurdu.
Ben nasılsın deyince trip atacaksan yazmayayım dedi. O yazışmadan önce bir problem geçmemişti aramızda. Ne zaman buluşmak istese avm falan gidip yemek yemiştik yani.Beni elde edemedi asla heves alacağı bir insan değilim ve öyle birşey hiç yaşanmadı.
Kısmette kaçması varmış ama benim uyanışım geç oldu:KK53:

Ben nasılsın deyince trip atacaksan yazmayayım dedi. O yazışmadan önce bir problem geçmemişti aramızda. Ne zaman buluşmak istese avm falan gidip yemek yemiştik yani.Beni elde edemedi asla heves alacağı bir insan değilim ve öyle birşey hiç yaşanmadı.
Kısmette kaçması varmış ama benim uyanışım geç oldu:KK53:
Canim ilgi beklediysen o da olabilir. Valla benimkine ben 2 hafta mesaj atmadım engelledi sildi beni. Şu an deli gibi kıvrandırıyorum. Fallara da para verdim ama sevgim kalmadı herife 😁😃
Yani zamaninda istedim ama şu an nefesini dair istemiyorum. Herşeyi batacak konumda.
Yani fala da bos yere para verdim bi yana. Keske giden gitmistir gittigi gün bitmistir dönerse bizimdir ya da hic bizim olmamistir deseydik.
Benimki belki sadece ego tatmin de olabilir.
Simdiye tum turkiye senin olsun dese bilmiyorum.
Sonuc olarak onun sayesinde falcılar zengin oldu.
Para olarK belki de o da baktirdi benim için. Yani sacma inat ugruna.

Lafi toparlayacak olursak,biraz saplantılıyız her önümüze cıkanla evlilik düşünüyoruz ve duygusal anlamda zayıfız. Azicik da sahipleniciyiz. Belki de bu ülkede ask yaşanmıyor sorun biz kadinlarda degil 😁

Canim ilgi beklediysen o da olabilir. Valla benimkine ben 2 hafta mesaj atmadım engelledi sildi beni. Şu an deli gibi kıvrandırıyorum. Fallara da para verdim ama sevgim kalmadı herife 😁😃
Yani zamaninda istedim ama şu an nefesini dair istemiyorum. Herşeyi batacak konumda.
Yani fala da bos yere para verdim bi yana. Keske giden gitmistir gittigi gün bitmistir dönerse bizimdir ya da hic bizim olmamistir deseydik.
Benimki belki sadece ego tatmin de olabilir.
Simdiye tum turkiye senin olsun dese bilmiyorum.
Sonuc olarak onun sayesinde falcılar zengin oldu.
Para olarK belki de o da baktirdi benim için. Yani sacma inat ugruna.

Lafi toparlayacak olursak,biraz saplantılıyız her önümüze cıkanla evlilik düşünüyoruz ve duygusal anlamda zayıfız. Azicik da sahipleniciyiz. Belki de bu ülkede ask yaşanmıyor sorun biz kadinlarda degil 😁
Kesinlikle katılıyorum canım. Ama o erkekle iyi iletişim kurmadan çok hayal kurmamamız gerek. Ben o hayal kırıklığının enkazı ile uğraştım. Eee tabi ki hoşlandım ki ilgi bekledim nasılsın napıyosun bu hafta sonu bir planın var mı gibi ama hep hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Zaten 2020'nin başından beri duam şuydu: Allah onunla yolumuzu,kaderimizi ayrı eylesin ki öyle oldu.
Bende bütün metotlar ters tepti canım:halay:Normal davransam ağırdan alır birşey demeden soğuk davransam oda ölü taklidi yapar. Yani bir meraklanma olayı yok.spiro o kadar rahat ki profilimi gizliye alıp baktım whatsapptan beni engellememiş zaten umurumda değil:cool:

Değerli dostlar;
Ben o kadar süre sonra sizi bilgilendirmek için yazdım. Umarım hepinizin falları güpgüzel çıkar. Ben naçizane olumsuz tecrübemi paylaşmak için sizlere yazdım. Yani bu başlıkta parantez gibi araya girer oldum.
Kadınlar kulübü platformuna yeniden mail atıp üyeliğimi askıya alacağım. Çünkü yoğun çalıştığım için zamanım yok. Affınıza sığınıyorum:KK52:
Kendinize dikkat edin.
Herkese güzel günler mutlu yarınlar dilerim:-)

Su an dinliyorum, falsepeti burcu kareni, hayatinda biri varmi diye sordum, yok dedi olmasina ragmen. Yani bunu bilemedi.
Geri dönüs var mi diye sordum - yok ben göremiyorum dedi. Yani bilmiyorum dogru olabilir, tüm falcilar geri dönüs görmüstü verdikleri tarihler tutmamisti ama bende artik umudumu kaybettim, bence de geri dönmicek

Değerli dostlar;
Ben o kadar süre sonra sizi bilgilendirmek için yazdım. Umarım hepinizin falları güpgüzel çıkar. Ben naçizane olumsuz tecrübemi paylaşmak için sizlere yazdım. Yani bu başlıkta parantez gibi araya girer oldum.
Kadınlar kulübü platformuna yeniden mail atıp üyeliğimi askıya alacağım. Çünkü yoğun çalıştığım için zamanım yok. Affınıza sığınıyorum:KK52:
Kendinize dikkat edin.
Herkese güzel günler mutlu yarınlar dilerim:-)
Güzel haber geldiginde bilgilendir ama
Su an dinliyorum, falsepeti burcu kareni, hayatinda biri varmi diye sordum, yok dedi olmasina ragmen. Yani bunu bilemedi.
Geri dönüs var mi diye sordum - yok ben göremiyorum dedi. Yani bilmiyorum dogru olabilir, tüm falcilar geri dönüs görmüstü verdikleri tarihler tutmamisti ama bende artik umudumu kaybettim, bence de geri dönmicek
Canım kızma ama dönecek olsa mezardaki geri dönerdi. Ama dönenlerde var. 😁

Ay elenaya ben de baktırdım o kadar kötü ki düşünün soru sorma gereği bile duymadım :KK70:

1 yıldız versem iade ederler mi ilk defa fal sepetinde baktırdım
Israr edersen verirler.

Ay elenaya ben de baktırdım o kadar kötü ki düşünün soru sorma gereği bile duymadım :KK70:

Hadi ya tüh ben de tam şimdi attım sıradayım 🙄 destek bölümüne yazın genelde iadede sorun etmiyorlar falsepetinde

Belki sana bilir ama benim normal kişiliğimle ilgili bile elle tutulur bişe bilememiş.. Ne yazmam lazım destek kısmından iade talep ediyorum mu
Gelince yazıcam ben de nasıl olduğunu kişilik analizlerini pek sevmem gerçi falda gereksiz gelir hele beni bana anlatmasını. Yok ayrıntılı olarak yaz, genel bir faldı alakasızdı, fena sallamış, kısacıktı sadece kişilik analizi yapmış böyle fal mı olur falan de. Öyle yaptığım fallarda hep iade alabildim ben ama bu fal çıkmaz sallamış diye iade istediğim bir falda "falcının hissiyatı o şekilde" diye reddedilmiştim. Mantıklı yazınca ediyorlar gibi geliyor bana

Güzel haber geldiginde bilgilendir ama

Canım kızma ama dönecek olsa mezardaki geri dönerdi. Ama dönenlerde var. 😁

Israr edersen verirler.
Niye kızayım canım herkesin karşılaştığı kişi,o kişinin karakteri,şans faktörü....falan farklıdır.
Gelecekte başka bir adayla güzel haberle bilgilendiririm:anneadayı:
Niye,neye ısrar edeceğim. Kendi kaybeder ben kendimi yangından kurtulmuş gibi hissediyorum. Sonra o kişi hakkında öğrendiğim şok gerçekler vardı ki (burada bahsedemeyeceğim) Allah 'ın sevgili kuluymuşum dedim. Benim hayatımda belirtmek istediğim: sana umut vermeyen,erteleyen,bekleten,soğuk davranan bir insan için boş hayallere kapılıp neden yıllarını heba ettin. Ve o falcılara kandın.1 ay sonra arayacak yıl sonu senden af dileyecek ailesi seni biliyor mavallarına kandım.
Kendimi geçtim.
Herkesin kaderinin istediği gibi çok güzel olmasını diliyorum. Dilerim herkes gönlündeki hayırlı aşka kavuşur:KK200:

Bazı yorumcular 1 verince kendisi iade ediyor😂hiç destekle uğraşmış olmuyorsun
Bu arada ben daha önce baktırmıştım ve söylediği gibi ilerlemiş bir durumum olmuş diye tekrar gönderdim.memnun kaldım, ben söylemeden bahsettiği ince detaylar oldu.. kötü bir yorumcu değil benim fikrim🤷‍♀️

Fal sepetinde promosyon falıma hira yıldız baktı ben böyle kötü bir fal görmedim ilk kez 1 yıldız verdim ismimi dahi yanlış söyledi durdu

Fal sepetinde promosyon falıma hira yıldız baktı ben böyle kötü bir fal görmedim ilk kez 1 yıldız verdim ismimi dahi yanlış söyledi durdu
Canim o berbat ötesi ya. Hira yılmaz ile aynı.
Ondan falcı falan olmaz ya. Selin ay hira yılmaz bunlar bana kalirsa falci degil

Niye kızayım canım herkesin karşılaştığı kişi,o kişinin karakteri,şans faktörü....falan farklıdır.
Gelecekte başka bir adayla güzel haberle bilgilendiririm:anneadayı:
Niye,neye ısrar edeceğim. Kendi kaybeder ben kendimi yangından kurtulmuş gibi hissediyorum. Sonra o kişi hakkında öğrendiğim şok gerçekler vardı ki (burada bahsedemeyeceğim) Allah 'ın sevgili kuluymuşum dedim. Benim hayatımda belirtmek istediğim: sana umut vermeyen,erteleyen,bekleten,soğuk davranan bir insan için boş hayallere kapılıp neden yıllarını heba ettin. Ve o falcılara kandın.1 ay sonra arayacak yıl sonu senden af dileyecek ailesi seni biliyor mavallarına kandım.
Kendimi geçtim.
Herkesin kaderinin istediği gibi çok güzel olmasını diliyorum. Dilerim herkes gönlündeki hayırlı aşka kavuşur:KK200:
Durumumuz o kadar benziyor ki anlatamam yazdıklarınızda kendimi okudum resmen. Birini 7 sene boyunca ölesiye sevdim, öncelerinde de ara sıra fal baktırırdım ama bu adam beni fallara iten adamdı. hani hayatımda biri olacaksa sadece o olsun, ben ondan başkasıyla olmam, evlenmem, yok yok bu kadar sevmek normal değil kesinlikle değerimi anlayacak o benim kaderim kafasındaydım." Şurdan atla" dese sorgulamam atlardım öyle aşıktım. Aşk bir süre sonra saplantı oldu, bu adam da benim ciğerimi bildiği için bana yaptığı psikolojik şiddetle kendine daha çok bağladı. "ben yetersizdim, beni ondan başkası sevemezdi" düşüncelerim hep bunlardı. Arardım, canı isterse açardı. Meşgule atardı ona bile bahane bulup "işi vardır ya döner sonra" derdim. Dönmeyince "unutmuştur" derdim. Hayatına başkalarını alırdı, üniversitedeki kızların yarısıyla sevgili olmuştur, "olsun ona benden başkası katlanamaz zaten dönecek" derdim. Birileriyle sevgili olunca beni engeller, ayrılınca beni arardı. Niye çünkü ben elinin altındaydım. Onun yüzünden borca battım, işsiz kaldım vs bir sürü şey. O zamanın çoğu falcısı adamın ailevi sorunlarına bağladı, okuldaki derslere bağladı her şeye bağladı ama çıkıp da "ya sen adamın elinin altındasın" diyemedi. Çoğu adamı geri döndürüp bizi evlendirdi. Ha bende bu durumu bilenler de oldu, hakkını yemiyim alex, ilkay gür ve yağmur sothis "bu adamdan bi halt olmaz 10 kere gelse 10 kere de gider, çok uğraşır beklersen sonunda bununla olursun ama hayatın boyunca güvensiz bir ilişkin olur" dedi. Gel zaman git zaman, başka şehire taşındım yeni bir işe girdim. Bir sabah uyandığımda "yeter artık" dedim. O an gelene kadar, insan anlamak istemiyor ama o an geliyor bir gün bir şekilde. Geçmişe sünger çektim, hayatıma başkası girdi şuan uzun süredir bir ilişkim var. Mükemmel mi değil. Hangi ilişki mükemmel ki? Ama hayatta ne istediğimi, kendi değerimi bilmeyi ve bir adam için bu kadar kendimi hırpalamamayı öğrendim. Hala fal baktırıyorum ama faso fiso şeyler sırf alışkanlıktan ama gidip bir falcıya benim adamla ilişkim ne olacak diye sormuyorum çünkü biliyorum %90ı bizi evlendirecek. Hayat ne gösterir bilmiyorum ama merak etmeyi bıraktığımdan beri daha normal gidiyor her şey.

Ne zaman her şeyi kabullenip o enerjiden kurtulursan, seni hak eden giriyor aslında hayatına. Sizin de umarım sizin sevginizin kıymetini bilen, fikirlerinize değer veren adam gibi bir adam girer hayatınıza ve geçmişe baktığınızda sadece "ne safmışım" diye gülersiniz 😊

Verdim 1 ilk kez hatta iade dahi istedim hiç bir şey olmadi birde pişkin pişkin isminizi karıştırdım cevabı vermis
Bana burcu karen böyle saçma bir yorum yapmıştı,daha önce buraya yazmıştım zaten.resmen dalga geçer gibi kendince kahkaha ata ata yorum yapmıştı ve o zaman zor bir dönemden geçiyordum, iyice sinirimi bozmuştu.zannediyorum alkollüydü yorum yaparken.iade almıştım neyseki. Sana da keşke iade verseler

X