Uzunbir aradan sonra merhaba dostlar;
Eskiden burada olan arkadaşlar beni bilir. Binnaz abla ile alakalı hep fal sornuçlarını yazıyordum. %99 binnaz abla'ya fal göndermiştim. Aradan 4 yıl geçti. Benim eski hoşlandığım çocuk (onun için spiro adını kullanıyordum) 2016'dan sonra bir daha hiç görmedim. Bana hep soğuk ve mesafeliydi. Gönderiğim hiçbir yorumcu yada başka mekanlardaki falcıların hiç ama hiçbir dediği çıkmadı.2020 yılının başına kadar özellikle 2017-2018-2019 yıllarında aşırı fal gönderim. Paramı,emeğimi,alın terimi hep onlara verdim ve hepsi feci şekilde patladı. Spiro'nun latin bir sevgilisi var ve evlilik hazırlıkları yapıyorlar.
Öyle sana sitelerin 1-3 aylık sürelerde gelecek,buluşacaksınız,telefon konuşmaları görünüyor demesine boşuboşuna kandım. Boş umut,beklenti içine girdim.
Naçizane size şu tavsiyeyi vermek istiyorum. Bugün size iyi davranmayan,önemsemeyen insan yarın da önemsemez. Ay aman ileride benim kıymetimi bilir mi,bana davranışları değişir mi diye hiç beklentiye girmeyin. Eğer sevdiğiniz,aşık olduğunuz insanlar kaderinizse sizi er yada geç bulur. Spiro benim kaderim değilmiş. Ben yıllarca boş yere fal paraları ödemişim.
Geçmişe baktığımda pişmanlık duysam da bundan sonrası düne bakmamak olsun diyorum.