- 10 Eylül 2012
- 172
- 325
- 32
Binnaz’da Nil Güneş var. Ona da defalarca gittim. Bazı falları neredeyse komple çıktı, bazıları da patladı. Ama tam vadesiyle çıkan bir falcı olmadı galiba. Ya da ben hatırlamıyorum.Farketmez tellwe Binnaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Binnaz’da Nil Güneş var. Ona da defalarca gittim. Bazı falları neredeyse komple çıktı, bazıları da patladı. Ama tam vadesiyle çıkan bir falcı olmadı galiba. Ya da ben hatırlamıyorum.Farketmez tellwe Binnaz
Elifsucan sitede bir arkadaşa çıkıyordu. Onun harici hatırladığım kadarıyla kimseye çıkmadı dedikleri. Deneyerek iyi yapmışsınız içinizde kalmasın :) Biraz karışık konuşur ama haberiniz olsun. Genelde akşam 5 gece 12 arası yorumluyorelifsucan çıkan kimler kızla
Serkan Batu gerçekten iyi birisidir ama fal olarak değil karakter olarak :) daha önce çok söyledim iyi yorumlar iyi analiz eder ama kehanetimsi görüşleri pek tutmadı bana ve diğer arkadaşlara. Çok çok bekleyin umudunuz olsun diyemem ama fırsat bulursanız bir yorumunu alın derim. Dediği saatlerde yani sabahları 10 10 buçuk gibi açar eskisi kadar olmasa da bağımlısı çok o yüzden sıra zor bulunabiliyor halaNe serkan batuyu bir haftadır yakalayabildim nede alex si bekliyorum oda yok
Savaş bencekizlar sizce nesibe tekbaşer mi savaş mi daha iyi?
4 gündür sabah tel elimde bekliyorum maalesef açıldığı an meşgule dönüyor belki hafta sonu daha fazla girer diye dudunuyorumElifsucan sitede bir arkadaşa çıkıyordu. Onun harici hatırladığım kadarıyla kimseye çıkmadı dedikleri. Deneyerek iyi yapmışsınız içinizde kalmasın :) Biraz karışık konuşur ama haberiniz olsun. Genelde akşam 5 gece 12 arası yorumluyor
Serkan Batu gerçekten iyi birisidir ama fal olarak değil karakter olarak :) daha önce çok söyledim iyi yorumlar iyi analiz eder ama kehanetimsi görüşleri pek tutmadı bana ve diğer arkadaşlara. Çok çok bekleyin umudunuz olsun diyemem ama fırsat bulursanız bir yorumunu alın derim. Dediği saatlerde yani sabahları 10 10 buçuk gibi açar eskisi kadar olmasa da bağımlısı çok o yüzden sıra zor bulunabiliyor hala
Serkan batuyu umarım çok beğenirsiniz de bu kadar beklediğinize değer :)4 gündür sabah tel elimde bekliyorum maalesef açıldığı an meşgule dönüyor belki hafta sonu daha fazla girer diye dudunuyorum
Nesibe bana cikmadi, sen bilirsin yinede. Ama Savas Nesibeden daha iyi gibi geldi bana.kizlar sizce nesibe tekbaşer mi savaş mi daha iyi?
Nesibe bana cikmadi, sen bilirsin yinede. Ama Savas Nesibeden daha iyi gibi geldi bana.
kizlar sizce nesibe tekbaşer mi savaş mi daha iyi?
Nil Güneş e ben binnazda biriken kredilerimle atmıştım 2014 de üye olunca 2020 ye kadar 1 kişiye atacak kredi birikti hoş bir yorumu vardı ama çıkmadı sanırımBinnaz’da Nil Güneş var. Ona da defalarca gittim. Bazı falları neredeyse komple çıktı, bazıları da patladı. Ama tam vadesiyle çıkan bir falcı olmadı galiba. Ya da ben hatırlamıyorum.
ücreti iade etsinler bence, falcı yok oradaArkadaşlar byv de baktırabileceğim birisi var mı? Bugün falımı iade ettiler, ücret iadesi de yapabiliriz demişler iyi bir isim yoksa ücreti iade etmelerini isteyeceğim varsa krediyi kullanırım.
Sen kimlere baktirmistin byv de? Benim de kredim kaldi ve kimlere göndermemeliyim?ücreti iade etsinler bence, falcı yok orada
Nil Güneş e ben binnazda biriken kredilerimle atmıştım 2014 de üye olunca 2020 ye kadar 1 kişiye atacak kredi birikti hoş bir yorumu vardı ama çıkmadı sanırım
Nil’in bende de patlayan falları var, mesela birkaç ay önce sürekli oğlak dönemi sana çok iyi gelecek, oğlak dönemi istediğin şey olacak tarzında şeyler deyip durdu (oğlak dönemi 23 aralık - 22 ocak arası oluyor). Maalesef tam tersi oldu. Ama mesela geçtiğimiz kasım ayında bir fal bakmıştı, neredeyse her dediği çıkmıştı. O yüzden hem çok seviyorum hem de fazla ciddiye almıyorum dinlerkenNil güneşe ben 1,5 yıl önce baktırmışım. Geçen eski fallarımı dinlemiştim sıkıntıdan. Anda bile kötüymüş ya o an olumlu oldugu için iyi gibi gelmiş bana ama hep yuvarlak ifadeler kullanmış genel geçer.. çıkmamış da zaten
Bildiğim kadarıyla haftasonları girmiyor canım haberin olsun4 gündür sabah tel elimde bekliyorum maalesef açıldığı an meşgule dönüyor belki hafta sonu daha fazla girer diye dudunuyorum
rezalet falcı mars, aylin ve daha rezalet falcı yolcu.. şimdi baktım yine yolcuda bekleyen var gözüküyor.. hâlâ aynı oyunu oynuyorlarSen kimlere baktirmistin byv de? Benim de kredim kaldi ve kimlere göndermemeliyim?