- 26 Mayıs 2018
- 934
- 1.755
- 27
Bende şimdi hediye fal gönderdim fal sepetinde gelen falcıya kabul etmemek gibi bir durum varmı daha önce başıma geldi sahra galiba öyle bir falcı sordu bana hediye falına bakmamı istermisin diyekızlar başıma komik bir olay geldi. dün hediye falımı selin ay alıp yorumlamış. falının yarısı beni başka bir falına çağırmakla geçtiği için ve olumluya bağlamış olsa da 0 nokta atışı olduğu için 1 puan verdim. bana mesaj atmış 1 puanı düzeltir misin düşük verenlere bir daha bakım yapmıyorum diye. :) :) ben zaten bir daha fal bakma diye vermişim o puanı, üstelik nasıl emin olabilir ki ona bir daha gideceğimden :) eğer selin ay'a baktırmak isteyen olursa baktırmasın bence.... bu zamana kadar aldığım en fiyasko faldı neyse ki para ödemedim :)
bilmiyorum hiç o kısmı. ben hep unutuyordum hediye fal kısmını. bu ikinci gönderişim. öncekini Göksu yıkan diye biri yorumlamıştı..... o da yani aman aman :)Bende şimdi hediye fal gönderdim fal sepetinde gelen falcıya kabul etmemek gibi bir durum varmı daha önce başıma geldi sahra galiba öyle bir falcı sordu bana hediye falına bakmamı istermisin diye
Bende şimdi hediye fal gönderdim fal sepetinde gelen falcıya kabul etmemek gibi bir durum varmı daha önce başıma geldi sahra galiba öyle bir falcı sordu bana hediye falına bakmamı istermisin diye
Evet canım var şöyle falı atarken isim yazıyosun şu isimlerin bakmasını rica ediyorum diye o da falını havuzdan alırsa istediğine atmış oluyorsunBende şimdi hediye fal gönderdim fal sepetinde gelen falcıya kabul etmemek gibi bir durum varmı daha önce başıma geldi sahra galiba öyle bir falcı sordu bana hediye falına bakmamı istermisin diye
ya bende ona baktırdım. öyle yuvarlak yuvarlak konuşmuş ki gülmekten yorumu dinleyememiştim. bir kahve falından dünyayı anlatmış pamuk prensesim :) :)Geçen ay hediye falıma Kader Papatya bakmıştı. Verdiği harflerde tutmuştu. Sonra su falına gittim. Allahım o nasıl cıvıklık. Pamuk prensesim, fındık kurdu, bilmem ne bilmem ne. Neon pembe bir tablo çizimiş. Dediği de çıkmadı zaten. Sürekli şirinlik yapma çabaları. Ama öyle cıvık falcıları sevmiyorum.
kızlar başıma komik bir olay geldi. dün hediye falımı selin ay alıp yorumlamış. falının yarısı beni başka bir falına çağırmakla geçtiği için ve olumluya bağlamış olsa da 0 nokta atışı olduğu için 1 puan verdim. bana mesaj atmış 1 puanı düzeltir misin düşük verenlere bir daha bakım yapmıyorum diye. :) :) ben zaten bir daha fal bakma diye vermişim o puanı, üstelik nasıl emin olabilir ki ona bir daha gideceğimden :) eğer selin ay'a baktırmak isteyen olursa baktırmasın bence.... bu zamana kadar aldığım en fiyasko faldı neyse ki para ödemedim :)
Selin Ay cidden sıkıntılı ya, aylar önce benimde hediye falıma bakmıştı. Bakmaz olaydı. Aynı cümleyi defalarca tekrarlayıp durdu. Ben de yine de 5 yıldız vermiştim ama yorumda beğenmediğimi ima etmiştim emeği için verdiğimi söylemiştim. Keşke 1 yıldız verseydim ben de
Ayyy aman aman aman selin ay illet bi falcı bende dün baktirdim telefon ile resmen atip tuttu. Ve hicbirsey bildigi yok. Bos bi falcı. Canim birseyden anlamiyosan fal bakma dimi. Bi de yüzume kapatti 1 puan verdim bende.Geçen ay hediye falıma Kader Papatya bakmıştı. Verdiği harflerde tutmuştu. Sonra su falına gittim. Allahım o nasıl cıvıklık. Pamuk prensesim, fındık kurdu, bilmem ne bilmem ne. Neon pembe bir tablo çizimiş. Dediği de çıkmadı zaten. Sürekli şirinlik yapma çabaları. Ama öyle cıvık falcıları sevmiyorum.
Evet canım var şöyle falı atarken isim yazıyosun şu isimlerin bakmasını rica ediyorum diye o da falını havuzdan alırsa istediğine atmış oluyorsun
Reikiii mastıııırr tiçırınızzz geldddiSelin Ay cidden sıkıntılı ya, aylar önce benimde hediye falıma bakmıştı. Bakmaz olaydı. Aynı cümleyi defalarca tekrarlayıp durdu. Ben de yine de 5 yıldız vermiştim ama yorumda beğenmediğimi ima etmiştim emeği için verdiğimi söylemiştim. Keşke 1 yıldız verseydim ben de
Aynen pamuk prensesiz güzel kadın yakın olsanda papatyalar alıp gelsem sana fal baksamya bende ona baktırdım. öyle yuvarlak yuvarlak konuşmuş ki gülmekten yorumu dinleyememiştim. bir kahve falından dünyayı anlatmış pamuk prensesim :) :)
Onu tarattın mı forumdaFal sepeti Alex se fal atacağım.kahvemi tarotmu hangisinde iyi yada katina bilen varmı arkadaşlar
Evet canım beğenene var beğenmeyende tavsiye edeceğim birisi varmiOnu tarattın mı forumda
Aşk için istiyorsan katina’yı öneriyor Alex. Ben de severim kendisini ama fal bakmaktan daha çok tavsiyeler nasihatlar veriyor.Fal sepeti Alex se fal atacağım.kahvemi tarotmu hangisinde iyi yada katina bilen varmı arkadaşlar
Jale acikgoz sizce iyi mi ben bi kaç kere baktirdim hepsi cıktı sadece son falı çıkmadı. Tekrar atsam mi diye dusunuyorumLiya Costanta’ya kısa süre içerisinde 2 defa kahve attım, ikiside iptal edildi o zaman. İlk attığıma sabah bir baktım hala yorumlamamıştı. Birkaç gün önce tekrar attım, uygunsa biraz daha bekleyeceğim dedi. Ben de iptal istedim. Madem bakamayacaksın çevrim içi olmasana.
Canım kendi adıma bir şey diyemem çünkü bu ismi burada hiç kimse söylemesi....siz 10 gündür üye olmuş ve 2 kez batırmışsınız vede hep çıkmış burası biraz bana tuaf geldi !Jale acikgoz sizce iyi mi ben bi kaç kere baktirdim hepsi cıktı sadece son falı çıkmadı. Tekrar atsam mi diye dusunuyorum
Biliyor musun, Jale’ye 40’a yakın fal baktırdım ve aynen ilk zamanlarda fallarının büyük kısmı çıktı hep. İmkansız dediğim şeylerdi hemde. Ama son baktığı fallarda sürekli vade erteleyip durdu. Dedikleri çıkmadı. Hatta bir arkadaşıma anlatmıştım Jale’yi, o da kaç kez baktırdı ona, onda da patladı maalesef. Pişman oldum tavsiye ettiğim için. Tabii sen bilirsin ama bence atma. Ben neredeyse 4 aydır gitmiyorum (eskiden sıra kovalardım o derece hayrandım).Jale acikgoz sizce iyi mi ben bi kaç kere baktirdim hepsi cıktı sadece son falı çıkmadı. Tekrar atsam mi diye dusunuyorum