Binnaz Abla

Canım kendi adıma bir şey diyemem çünkü bu ismi burada hiç kimse söylemesi....siz 10 gündür üye olmuş ve 2 kez batırmışsınız vede hep çıkmış burası biraz bana tuaf geldi !
Ben buraya fal için geldim. Sürekli online baktiriyorum ve iyi bakan birini arıyorum sadece. Kotu bişey düşünmenizi istemem ve falci onerirseniz çok sevinirim

Biliyor musun, Jale’ye 40’a yakın fal baktırdım ve aynen ilk zamanlarda fallarının büyük kısmı çıktı hep. İmkansız dediğim şeylerdi hemde. Ama son baktığı fallarda sürekli vade erteleyip durdu. Dedikleri çıkmadı. Hatta bir arkadaşıma anlatmıştım Jale’yi, o da kaç kez baktırdı ona, onda da patladı maalesef. Pişman oldum tavsiye ettiğim için. Tabii sen bilirsin ama bence atma. Ben neredeyse 4 aydır gitmiyorum (eskiden sıra kovalardım o derece hayrandım).
Ya bende de imkansız olan şeyler cıktı dedim noluyor :KK70: ama son fal tamamen patladı. Başka tavsiye edebilicegin biri var mı? Bir de yorumlarında herkese cikiyo ya hiç mi patlayan yok şaka gibi

Ya bende de imkansız olan şeyler cıktı dedim noluyor :KK70: ama son fal tamamen patladı. Başka tavsiye edebilicegin biri var mı? Bir de yorumlarında herkese cikiyo ya hiç mi patlayan yok şaka gibi
Valla arkadaşa Jale’yi tavsiye ettiğim fallar patladıktan sonra kimseye bir şey tavsiye etmeyeceğime söz verdim. Ama takip ettiyseniz burada günlerce tartışıldığı için Savaş Atılgan’ı (fal sepeti) beğendiğimi söyleyebilirim. Kendisine çok kısa süreler içerisinde 3 defa baktırdım (sırasıyla tarot, yıldızname ve su) ve gerçekten beğendim. Vadelerine henüz var ama birçok şeyi bildi bende. Ama hiç beğenmeyeni de var. Bir aratın burada çok konuşuldu.

Valla arkadaşa Jale’yi tavsiye ettiğim fallar patladıktan sonra kimseye bir şey tavsiye etmeyeceğime söz verdim. Ama takip ettiyseniz burada günlerce tartışıldığı için Savaş Atılgan’ı (fal sepeti) beğendiğimi söyleyebilirim. Kendisine çok kısa süreler içerisinde 3 defa baktırdım (sırasıyla tarot, yıldızname ve su) ve gerçekten beğendim. Vadelerine henüz var ama birçok şeyi bildi bende. Ama hiç beğenmeyeni de var. Bir aratın burada çok konuşuldu.
En iyi hangisine baktı? Ve olumlu mu konuştu çok teşekkür ederim

En iyi hangisine baktı? Ve olumlu mu konuştu çok teşekkür ederim
Bence yıldızname en iyisiydi, yani ben onu çok beğendim. Ama o genel bir fal tamamen senin ve geleceğinle alakalı. Mesela güncel/yakın gelecekle alakalı bir konu hakkında bir şey sormak istiyorsan tarot sanki daha mantıklı gibi. Yıldızname veya tarot diyorum o yüzden. Olumlu derken olumluydu ama pembe tablo değildi kesinlikle. Rica ederim.

Liya Costanta’ya kısa süre içerisinde 2 defa kahve attım, ikiside iptal edildi o zaman. İlk attığıma sabah bir baktım hala yorumlamamıştı. Birkaç gün önce tekrar attım, uygunsa biraz daha bekleyeceğim dedi. Ben de iptal istedim. Madem bakamayacaksın çevrim içi olmasana.
Bekleyeceğim = bekleteceğim

Beğenmeyeni de çok olmuş ya :KK70: arattım şimdi
Bence yıldızname en iyisiydi, yani ben onu çok beğendim. Ama o genel bir fal tamamen senin ve geleceğinle alakalı. Mesela güncel/yakın gelecekle alakalı bir konu hakkında bir şey sormak istiyorsan tarot sanki daha mantıklı gibi. Yıldızname veya tarot diyorum o yüzden. Olumlu derken olumluydu ama pembe tablo değildi kesinlikle. Rica ederim.

Beğenmeyeni de çok olmuş ya :KK70: arattım şimdi
Evet işte enerji meselesi. Ben beğendim, ama mesela son falını (su falı) ben de çok beğenemedim. Bunu ona da söyledim. Bir süre sonra tekrar baktırmayı düşünüyorum (tarot olur muhtemelen).

ah dayanamayıp elifsucana attım ne olacak benim fal krizim bilmiyorum denemek istedim bazılarında çıkıyormuş elifsucan.2.sıradayım az önce sistemdeydi sizce bugün yorumlarmı

X