Binnaz Abla

Benim fal sepetinde en cok ve en bos kredi harcadigim tip, yaziklar olsun gercekten bana da @Kanatlarimdantutma gibi krediller aldirdi bir turlu sadede gelmiyor ozellikle...calisma yapmak istedi bilmem ne tabii para tuzagi... asla... boyle falcilarda numara cok zaten :/
1 kere baktırdım canım ama aynı dediğin gibi para tuzağı ve saçma sapan gülüşü geldi kulağıma.. ama çok övülüyordu yani bizimde suçumuz yok

Kötü ya çok övmüşlerdi gittim telefonda bakıyordu bi de yazıklar olsun kredilerimi yedi. Sırf benim agzımdan laf aldı bol bol gülüyor falda hanımefendiciğim şöyle mi olmuş diyor .....
Bi tane vurasın geliyo dimi agzina 🤣
Umarım savaşla gitmem:) derin hisler ya da Melisa kötü mü o kadar iyi demişlerdi:) onlar çıksın lütfen:)
Ileriki sürec gösterecek.
Kendi iç sesine
Iste o en kötüsü
Benim fal sepetinde en cok ve en bos kredi harcadigim tip, yaziklar olsun gercekten, bana da @Kanatlarimdantutma gibi krediller aldirdi bir turlu sadede gelmiyor ozellikle...calisma yapmak istedi bilmem ne tabii para tuzagi... asla... boyle falcilarda numara cok zaten :/
Ya ne calismasi kendi bana gecen sene 28 yasindayim muzikle ilgileniyorum dedi. Asıl meslegi şarkıcı medyum degil.medyum olunmaz doğulur
İç sesim en kötüyü söylüyor. Neyse hayırlısı olsun diyelim.
Benim bu lafımı hatırla. Savaş a bir daha gidicen bak eminim 🤣

1 kere baktırdım canım ama aynı dediğin gibi para tuzağı ve saçma sapan gülüşü geldi kulağıma.. ama çok övülüyordu yani bizimde suçumuz yok
Ben ona yaziklar olsun demek istedim ama araya virgul koymadigim icin yaziklar olsun bana da gibi algilandi sanirim :KK70: Haklisin oyle belirli bir falci furyasi olunca insan merak ediyor. Ben sanirim iki uc defa gittim ama ilk falinda anla ilgili ufak tefek nokta atisi olunca insan umitleniyor ikinci defada sanirim tekrar daha cok krediyle gel deyince ucuncuye gittim ve bombos kesinlikle extra bir sey soylemedi extra bir ongorusu olmadi enerji calismasi mi islem mi ne detaylarini anlatti, asla dusunmeyecegim seyler kendim temizlerim enerjimi ve evet tuhaf gulmeleri kimbilir icinden ne guzel de manipule ediyorum gelsin paralar bos lakirdiya filan gibi neler neler dusunup kahkahalar atiyordur ardimizdan... :/

Bi tane vurasın geliyo dimi agzina 🤣

Ileriki sürec gösterecek.

Iste o en kötüsü

Ya ne calismasi kendi bana gecen sene 28 yasindayim muzikle ilgileniyorum dedi. Asıl meslegi şarkıcı medyum degil.medyum olunmaz doğulur

Benim bu lafımı hatırla. Savaş a bir daha gidicen bak eminim 🤣
Yapma nolur yapma:) gerçekten böyle bitsin istemiyorum ama adım da atamam. Savaşın dediğinin tam tersi davranıyorum çünkü:) kendine bağımlı hale getirebilirsin filan demiş. Burnum düşse almam modundayım şu an.

L Lila0025 gecen yil buradan bir arkadasa da 'ben de anneyim' demisti ama kendisi transgender bu durumda biolojik olarak anne olamaz ki... yani kafasina gore soyleyim, boyleyim, meslegim su, bu da diyor olabilir bilemeyiz.
Islem dedigim guya enerji calismasi ... tabii ki no way yani.
Anlik ve kisa vade bir iki eften puften detay bilebilir ama asla o paraya degecek/danisilacak bir yorumcu degil!

Ben ona yaziklar olsun demek istedim ama araya virgul koymadigim icin yaziklar olsun bana da gibi algilandi sanirim :KK70: Haklisin oyle belirli bir falci furyasi olunca insan merak ediyor. Ben sanirim iki uc defa gittim ama ilk falinda anla ilgili ufak tefek nokta atisi olunca insan umitleniyor ikinci defada sanirim tekrar daha cok krediyle gel deyince ucuncuye gittim ve bombos kesinlikle extra bir sey soylemedi extra bir ongorusu olmadi enerji calismasi mi islem mi ne detaylarini anlatti, asla dusunmeyecegim seyler kendim temizlerim enerjimi ve evet tuhaf gulmeleri kimbilir icinden ne guzel de manipule ediyorum gelsin paralar bos lakirdiya filan gibi neler neler dusunup kahkahalar atiyordur ardimizdan... :/
Ahahahahah ya canımız sağolsun 🙈

L Lila0025 gecen yil buradan bir arkadasa da 'ben de anneyim' demisti ama kendisi transgender bu durumda biolojik olarak anne olamaz ki... yani kafasina gore soyleyim, boyleyim, meslegim su, bu da diyor olabilir bilemeyiz.
Islem dedigim guya enerji calismasi ... tabii ki no way yani.
Anlik ve kisa vade bir iki eften puften detay bilebilir ama asla o paraya degecek/danisilacak bir yorumcu degil!
Bi yaşıma daha girdim. Yani bu kisi anneyim diyor, sen trans birey diyosun. Ben anlamadım birşey. Şu an beynim durdu 🙄

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu sitedeyim adımı aratarak eski yorumlarımı görebilirsiniz. Savaşa ben de baktırdım falımı ama rezalet ötesi bir fal desem yeri gerçekten ne sorduğum soruyla alakası var ne benim hayatımla babamla aram iyiymiş annemle kötüymüş bilmem ne arkadaşlar kariyer ve aşk ile ilgili bir falda bu ne alaka yani doğru olsa içim yanmayacak babamla görüşmüyoruz bir de 😂 hoşlandığım çocuk esmer siyah saçlı bir çocukmuş çocuk sarı saçlı renkli gözlü bilmem ne okul diyor hoca diyor mezun olmuşum hadi onu da geçtim ailen çok bunaltıyor büyük şehirde yaşaman lazım diyor ailemden ayrı yaşıyorum zaten ve ailem pamuk gibi insanlar her zaman destekçiler onu geçtim zaten istanbulda yaşıyorum Ay gerçekten yani verdiğim paraya mı beklediğim onca dakikaya mı yanayım bilemedim. Daha önce birçok falcıya baktırdım tuttu mu hayır ama bu kadar bariz atan şuanki durumdan haberi bile olmayan bir uyumsuz tellwedeki bir Bu herhalde

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu sitedeyim adımı aratarak eski yorumlarımı görebilirsiniz. Savaşa ben de baktırdım falımı ama rezalet ötesi bir fal desem yeri gerçekten ne sorduğum soruyla alakası var ne benim hayatımla babamla aram iyiymiş annemle kötüymüş bilmem ne arkadaşlar kariyer ve aşk ile ilgili bir falda bu ne alaka yani doğru olsa içim yanmayacak babamla görüşmüyoruz bir de 😂 hoşlandığım çocuk esmer siyah saçlı bir çocukmuş çocuk sarı saçlı renkli gözlü bilmem ne okul diyor hoca diyor mezun olmuşum hadi onu da geçtim ailen çok bunaltıyor büyük şehirde yaşaman lazım diyor ailemden ayrı yaşıyorum zaten ve ailem pamuk gibi insanlar her zaman destekçiler onu geçtim zaten istanbulda yaşıyorum Ay gerçekten yani verdiğim paraya mı beklediğim onca dakikaya mı yanayım bilemedim. Daha önce birçok falcıya baktırdım tuttu mu hayır ama bu kadar bariz atan şuanki durumdan haberi bile olmayan bir uyumsuz tellwedeki bir Bu herhalde
Iade iste

İade istesene falsepetinde değil mi falı inceler iade ederler.çünkü anladığım kadarıyla profilini de okumamış Savaş

Adım atmayacağım için olmaz büyük konuşmayım ölsem yine atmam adım. Unutabilsem keşke.
Bu kadar olumsuz düşünmeyin bence yürekten seviyorsanız herşeyi karşı taraftan beklemeyin bende bu yollardan geçtim eşimle 2 ay flört etmiş sonra ayrılmıştı 10 ay ayrı durduk birgün dayanamayıp mesaj attım o gün çıkmaya başladık meğerse benden adim bekliyormus kendi ayrıldığı için yüzüm yok dedi sonuç 16 yıldır birlikteyiz tabi sizin kararınız

Bu kadar olumsuz düşünmeyin bence yürekten seviyorsanız herşeyi karşı taraftan beklemeyin bende bu yollardan geçtim eşimle 2 ay flört etmiş sonra ayrılmıştı 10 ay ayrı durduk birgün dayanamayıp mesaj attım o gün çıkmaya başladık meğerse benden adim bekliyormus kendi ayrıldığı için yüzüm yok dedi sonuç 16 yıldır birlikteyiz tabi sizin kararınız

Ya karsi taraf adam degilse bunun kıymetini bilmiyorsa?

Volkan’ın sesi Buğraya benziyor denilince buğranın profilindeki sesi dinledim. Bana bakan insanın sesiyle benzemiyor kesinlikle. Savaş adı altında iki kişi fal bakıyor olabilir mi 😂 Sonuçta neler duydu bu kulaklar her şey olabilir 😂 Kimisine çok iyi bakan, hatta şok oldum denilecek kadar bir savaş var bir yandan da hiç beğenmedim denilen bir savaş. Kimisi volkan olduğunu iddia ediyor kimisi yaşının daha büyük olduğunu. Ben iddia ediyorum demiyim neredeyse eminim bana bakan kişinin binnazdaki volkan olduğundan. Ama aklıma deli sorular geliyor birden fazla kişi aynı hesaptan yorum yapıyor olmasın 😂😂😂

Hatta şöyle diyim “güzel bir bakım yapmak temennimdir” giriş cümlesi bile aynı. Temennideki ikinci e nin inceltilerek söylenmesine kadar. Zaten kendisine has bir ses tonu vardı volkanın bazı kelimelerin harflerini inceltiyordu savaşın ilk cümlesinden anladım sonra emin olmak için yine de bir bakayım Volkan’a dedim. Neyse dedektif gibi işin peşine düştüm sanki ama Volkan’ın falı tutan varsa baktırmaya devam etsin eğer Volkan’ı çok beğenmeyenler varsa da akıllarında kalsın sonuçta para harcıyoruz diye yazmak istedim :)

X