- 30 Aralık 2020
- 7
- 14
- 27
kimleri önerirsiniz?medyum fatimayı bilmiyorum açıkçası..ona göndermedim :) bir kaç falcıya attım onlarla devam edicem bir süre daha sanırım ama arada başklarını da araştırıyorum deniyorum bakalım hayırlısı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimleri önerirsiniz?medyum fatimayı bilmiyorum açıkçası..ona göndermedim :) bir kaç falcıya attım onlarla devam edicem bir süre daha sanırım ama arada başklarını da araştırıyorum deniyorum bakalım hayırlısı :)
Fal atınca nolucak kuzum böyle insanlarla arana mesafe köy yeterliHerşeyi çok takan bir insanım malesef ki insanların iki yüzlü oluşunu görünce kaldıramıyorum hele ki bu kişiye dostum dediysem
ben katina atmıştım mesela..forumda geçmişte de vardır yazmıştım. binnazda mesela firuze sen anlıkta iyiydi gibi gelecek için vadeleri gelmedi henüz beklemedeyim. destan ada ise anlıkta gerçekten fos çıktı diyebilirim gelecek için aralık sonu dediği bir konuda henüz bir gelişme yok ki aralık bitti zeynep yılmaz ise anlıkta iyiydi ama gelecek için marttan sonrasına vade verdiği için henüz o da kesin değil bence sen de dene belki bana enerjisini tutmayan sana çok iyi gelebilir bilemiyorum :)kimleri önerirsiniz?
biraz zorlayıp iade alın bence, arkadaşım üstelemişti iade ettilerPanpalar naber
Medyum Çetin'e baktırmak için kredi aldım ama iade etmiş , bir şey görememiş..parayı iade edin yazdım desteğe onlar da iade yok demişler.
50kredim var, öneriniz var mı?
Pampa telwe çöp yaPanpalar naber
Medyum Çetin'e baktırmak için kredi aldım ama iade etmiş , bir şey görememiş..parayı iade edin yazdım desteğe onlar da iade yok demişler.
50kredim var, öneriniz var mı?
biraz zorlayıp iade alın bence, arkadaşım üstelemişti iade ettiler
Pampa telwe çöp ya
Ben istedim iade ettiler
Etmek zorundalar zaten
Ne zaman almıştın kredileri?
Birini bulursanız banada söyler misiniz kredim kaldı oradaArtık çok geç, tam şu anda yiyorum bari yiyeyim dedim
Birini bulursanız banada söyler misiniz kredim kaldı orada
Cerenin.kahvesi bende tutarıydı henüz yeni olduğu için çıkan bir şey yok vadesini bekliyorum istersen arastirBirine attım amma umarım bakar o da iade etmez
Bana da şimdi yazar mısınız ben de deneyeyim yarın bakalım nasıl olacakBirine attım amma umarım bakar o da iade etmez
Bana da şimdi yazar mısınız ben de deneyeyim yarın bakalım nasıl olacak
Ben de uyumadan göndereyim diye sordumHele dur kız önce baksın hatun bu gece bakıcam yazmış
Ben de uyumadan göndereyim diye sordum
teşekkür ederim hayırlı olan ne varsa çıksın İnşallah) ben dün Medyum Fatimaya yine fal yolladım ahahahben katina atmıştım mesela..forumda geçmişte de vardır yazmıştım. binnazda mesela firuze sen anlıkta iyiydi gibi gelecek için vadeleri gelmedi henüz beklemedeyim. destan ada ise anlıkta gerçekten fos çıktı diyebilirim gelecek için aralık sonu dediği bir konuda henüz bir gelişme yok ki aralık bitti zeynep yılmaz ise anlıkta iyiydi ama gelecek için marttan sonrasına vade verdiği için henüz o da kesin değil bence sen de dene belki bana enerjisini tutmayan sana çok iyi gelebilir bilemiyorum :)
valla ben de bilemiyorum..ben mesela ayda en fazla 4-5 kez fal atıyorum. O da bana uyan ve mantıklı gelen insanlara oluyor genelde. ama arada başkalarını da deniyorum ki beğendiğim olursa daimi ona atayım diye. bence birkaç tane iyisini ya da bize iyi geleni bulmak ve ona devam etmek sanırım ama tabiki tercihler her zaman değişkendir.teşekkür ederim hayırlı olan ne varsa çıksın İnşallah) ben dün Medyum Fatimaya yine fal yolladım ahahah
hikayemi tam olarak yazmadım. sadece ismimi ve anne ismimi ekledim. şimdi de Rezzan abla, Melisa Donukuk, Zülal Şen, Zümra Lal, Fulya Nas, Buğra, Sevgi Derman ve s. gibi yorumcularla aynı şeyi söyledi. yani tamamen çelişti diğer falla. sadece 2 çocuk konusunu ve zamanı yine aynı söyledi. bu nasıl ola bilir?) geçen falda neden öyle karmaşık oldu şimdi ama başka? fikriniz var mı? o gün fazla fal baktırdığımdan ola bilir mi? kafam rahatlasın istedim daha da karıştı ahaha
aynen bende öyle yapıyorum o da enerjiyi kötü yapıyor ama( Karantinanın başladığı dönemden düne kadar sürekli fal baktırdım artık dur demek lazım bencevalla ben de bilemiyorum..ben mesela ayda en fazla 4-5 kez fal atıyorum. O da bana uyan ve mantıklı gelen insanlara oluyor genelde. ama arada başkalarını da deniyorum ki beğendiğim olursa daimi ona atayım diye. bence birkaç tane iyisini ya da bize iyi geleni bulmak ve ona devam etmek sanırım ama tabiki tercihler her zaman değişkendir.
korona zaten mahvetti her şeyi 2021 de her şeyin değişmesi ümidiyleaynen bende öyle yapıyorum o da enerjiyi kötü yapıyor ama( Karantinanın başladığı dönemden düne kadar sürekli fal baktırdım artık dur demek lazım bence