- 21 Ağustos 2020
- 1.100
- 2.126
böyle yakalamıştım ben tellwe zaten cevap vermiyor diğer sitelerde başka sitelerde yorumcu olması kişinin kararı gibi şeyler diyorYorum hemen hemen aynı. Tarz zaten aynı.5 dk da yorum yapmış zaten.falsepetine yazsam mı acaba diye düşünüyorum
Bana atsana canim ben anlarımKızlar bir şey dicem. Telve aytenceyle falsepeti aytence sanırım aynı kişidün ikisinin isimleri de geçti diye fal attım kalan kredilerle.ilk telwe yorumunu aldım sonra falsepeti. Falsepetinde kısık kısık konuşmuş sanırım sesinden tanımim diye.bu işlerde kulağı iyi olan varsa atim bi bakın
Burda övüldu diye baktirdim bende geçmiş an detay hiç bişey yoktu hep aynı cümleler üzerinde dönüp durmuş neresi beğenildi anlamadım bendeKızlar bir şey dicem. Telve aytenceyle falsepeti aytence sanırım aynı kişidün ikisinin isimleri de geçti diye fal attım kalan kredilerle.ilk telwe yorumunu aldım sonra falsepeti. Falsepetinde kısık kısık konuşmuş sanırım sesinden tanımim diye.bu işlerde kulağı iyi olan varsa atim bi bakın
Aslında dolandırıcılık yok ki isimler ayni sonuctaKızlar bir şey dicem. Telve aytenceyle falsepeti aytence sanırım aynı kişidün ikisinin isimleri de geçti diye fal attım kalan kredilerle.ilk telwe yorumunu aldım sonra falsepeti. Falsepetinde kısık kısık konuşmuş sanırım sesinden tanımim diye.bu işlerde kulağı iyi olan varsa atim bi bakın
He aynen öyle 7 dakika gibi bir kayıt.30 saniye kendi girizgâhı.valla bayılcamböyle yakalamıştım ben tellwe zaten cevap vermiyor diğer sitelerde başka sitelerde yorumcu olması kişinin kararı gibi şeyler diyorbu arada baktımda eskiden yorum almışım gidip en pahalıyı seçmişim 5dk kayıt yollamış ilk 30 saniyesi kendini anlatmış zaten çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum
Evet dön dolan aynı cümleler. Şöyle olmuş böyle olmuş gibi hiçbir detay yok ben yine iyi niyetle bakıyorum tarzı böyledir diye geçmişi zaten biliyoruz malum. Ay ne bilim o para kattiyen etmez bir falcı.Burda övüldu diye baktirdim bende geçmiş an detay hiç bişey yoktu hep aynı cümleler üzerinde dönüp durmuş neresi beğenildi anlamadım bende
Yorum hemen hemen aynı. Tarz zaten aynı.5 dk da yorum yapmış zaten.falsepetine yazsam mı acaba diye düşünüyorum
Aynen böyle cevaplıyorlarböyle yakalamıştım ben tellwe zaten cevap vermiyor diğer sitelerde başka sitelerde yorumcu olması kişinin kararı gibi şeyler diyorbu arada baktımda eskiden yorum almışım gidip en pahalıyı seçmişim 5dk kayıt yollamış ilk 30 saniyesi kendini anlatmış zaten çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum
O kadin sanırım şartlı gonderiyor herkese o yüzden yorum yapamıyorlarMedyum bukette 3 yildir yorum yok bugün yeni yeni girmis sanirim
Falsepetine yazdım.incelicez diye döndüler.çok baştan savma 3 5 cümle söylemiş bir önceki gibi.fal bile değil yani.5 küsür dakika.bari içini doldur birazAynen böyle cevaplıyorlar
Kızlar iade ettiler falımı valla. Falsepeti ekibi gerçekten ilgiliFalsepetine yazdım.incelicez diye döndüler.çok baştan savma 3 5 cümle söylemiş bir önceki gibi.fal bile değil yani.5 küsür dakika.bari içini doldur biraz
Kaç saatte iade ettiler canım bende iade istedim 3 saat oldu geri yüklemediler daha biseyde demediler iletişim bölümünden yazdın dimiKızlar iade ettiler falımı valla. Falsepeti ekibi gerçekten ilgili
Canım 10 dakika geçmedi yazdıktan sonra çok çabuk döndüler bana. Aynen iletişim bölümğnden şikayet olarak yazdım.Kaç saatte iade ettiler canım bende iade istedim 3 saat oldu geri yüklemediler daha biseyde demediler iletişim bölümünden yazdın dimi
Benim gitmedi mi acaba iletişim bölümünden gönderdim bendeCanım 10 dakika geçmedi yazdıktan sonra çok çabuk döndüler bana.
Mailin spama düşmüş olabilir mi.ya da bilgilerini yanlış yazmış olabilir misinBenim gitmedi mi acaba iletişim bölümünden gönderdim bende
Mail adresini yanlış yazmışım canım tekrar gönderdimMailin spama düşmüş olabilir mi.ya da bilgilerini yanlış yazmış olabilir misin
Fal sepetinde duygu auranın ilk iki falı çıkmıştı bende sonra uymadı..tavsiye değil illa kredi kaldı diye. Tarotta namaste iyi ama daha fazla krediydi galibaElimde yine kaldı 300 kredi başa döndümkahve falı bakabilene hasret kaldım yeminle. Kime baktırılır kızlar falsepetinde kahve ben bulamıyorum kimseyi